Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2011, 23:01
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 mar 2011, 23:03
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2011, 23:05
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 27 mar 2011, 23:06
W poprzednim sezonie popełniłem błąd to teraz już wiem że nie ma co dociekać uczciwości. Dlatego uznałem wynik który nie spowoduje ponownego burdelu w tym temacie. Nie częstuj mnie piwem, jak chcesz sie napić to anulujcie wynik ostatniej minuty jako GPE i po meczu bez względu na wynik wypijecie z AproT. Moja decyzja o wyniku jest wiążąca tylko w przypadku sprzeczności dwóch drużyn. Jeżeli obie ekipy zajmą jednakowe stanowisko w sprawie tego meczu to mnie nic do tego.Marco_Van_Basten pisze:Dobrze petr, że chociaż Ty podchodzisz do tego bez emocji, z chłodną głową
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2011, 23:07
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 mar 2011, 23:09
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 mar 2011, 23:10
Alez ty jestes hipokryta. NIe potrafisz dostrzec roznicy, kiedy bramke zdobywa osoba, ktorej laguje, wiec ma takie same szanse jak broniacy rywal, a jak zdobywa ja gracz, ktory jest hostem. Dodatkowo jak sam piszesz, to wy atakowaliscie. Akcja toczyla sie pod bramka Adidasa, wiec oczywistym jest, ktorej druzynie ten nagly lag mogl bardziej zaszkodzic.Kamil232 pisze:a co miał zrobić? wszystko działo się szybko, ja byłem w rogu i walczyłem z kimś tam, zalagowało i ale zdażyłem jeszcze zagrać wzdłuż bramki i padł gol, skąd on mógł wiedzieć, że innym zalagowało skoro jemu nie zalagowało?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2011, 23:11
Wskaż paluszkiem gdzie coś takiego napisałem, na podstawie czego wyciągnałeś ten wniosek?NIe potrafisz dostrzec roznicy, kiedy bramke zdobywa osoba, ktorej laguje, wiec ma takie same szanse jak broniacy rywal, a jak zdobywa ja gracz, ktory jest hostem.
A potrafisz czytać i czytałeś moje wcześniejsze posty, gdzie napisałem , że niewątpliwie nam lagi pomogły czy już do twojej teorii to nie pasuje?Dodatkowo jak sam piszesz, to wy atakowaliscie. Akcja toczyla sie pod bramka Adidasa, wiec oczywistym jest, ktorej druzynie ten nagly lag mogl bardziej zaszkodzic.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 mar 2011, 23:15
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2011, 23:16
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 mar 2011, 23:17
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2011, 23:20
Że co? Czy mi się tylko wydaje czy sugerujesz, że tym razem to ja jestem sprawczym tych lagów? I że rzekomo na waszych meczach w tamtym sezonie robiłem to samo?Dobra Kamil, ja nie mam zamiaru juz wiecej dyskutowac na ten temat. Mam w pamieci pewne zdarzenie z I sezonu, potrafie kojarzyc fakty i wyciagac wnioski. Wiem ktory uzytkownik na pewno nie zagosci na meczu Juventusu.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2011, 23:24
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 mar 2011, 23:26
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 mar 2011, 23:30
Jeden był za GPE (MVB) coś tam krzyczał, ale nie nie było go słychać więc tu się zgodzęAker pisze:kibice, że tak powiem w 100% byli za Adidasem
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio