Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 27

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 18:39

creek pisze:Juras nie rozumiem czemu chcesz sie pozbyc Recoby???? Najsilniejsze europejskie kluby wzielyby go z pocalowaniem reki, po prostu Mancini daje mu zdecydowanie za malo pograc, zawsze byl traktowany jak 5 kolo u wozu. nie podoba mi sie ta polityka :x
Ta .. i do tego Recoba moze smiagac na lewej flance a te debile mowia ze nie maja lewoskrzydlowych i im sie Taddeiego zachcialo ...

Moim zdaniem Recoba powienien czesciej grac a jezeli taK SIE nie stanie to powienien odejsc gdyz bardzo go lubie i chce patrzec jak gra El Chino a nie jak siedzi na lawie ...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 kwie 2005, 18:45

Recoba we Włoszech jest niedoceniany. Tylko się tam zmarnował.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 18:51

Corinthians pisze:Recoba we Włoszech jest niedoceniany. Tylko się tam zmarnował.
Niedoceniany bo niedoceniany ....

Ma jednak jedne z najwyzszych zarobkow w Interze, i co z tego jak nie gra ?? A pamietacie jak uratowal Inter w spotkaniu za Atalanta ??

To Recoba strzelil nie do obrony w doliczonym czasie gry i uratowal zwyciestwo ... teraz mial kontuzje ale jak wroci i Mancio na niego nie postawi to sie chyab do Mediolanu przejade :P:P

pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 kwie 2005, 18:59

Recobe można porównać do Kovacevica czy też do Di Vaio z Juventusu. Ratowali "Starą Damę" bardzo dużo razy, ale klub ich nie docenił i sprzedał do innych klubów. Fakt, że jednemu wyszło, a drugiemu nie i tak samo może być z Recobą. Musi się zastanowić co dalej robić. Ja bym na jego miejscu przeszedł do Juve ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 19:17

Tomusmc pisze:Recobe można porównać do Kovacevica czy też do Di Vaio z Juventusu. Ratowali "Starą Damę" bardzo dużo razy, ale klub ich nie docenił i sprzedał do innych klubów. Fakt, że jednemu wyszło, a drugiemu nie i tak samo może być z Recobą. Musi się zastanowić co dalej robić. Ja bym na jego miejscu przeszedł do Juve ;)
Nie no, tego by kibice nei zniesli :P

Jak juz to raczej Primera Division .. nei wiem czy ma obywatelstwo wloskie, ale chyba tak ... wiec nie byloby problemow ....

Barca by go wziela z pocalowaniem reki :P:P I bysmy go wymienili na Etoo :D:D:D: Dobre ... :P

Heh, zartuje, ja juz wole Recobe zamiast Etoo ale E2 tez nie pogardzilby :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 kwie 2005, 20:09

Znajac Morattiego to pewnie namowi Recobe na pozostanie. Z drugiej jednak strony czy El Chino kolejny raz poslucha Massimo ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 20:49

Serek znając Morratiego [choć dawno z nim nie gadałem hehe] to kupi 3 - sprzeda 2 [nie będą to transferowy marzenia kibiców] i powie że ta drużyna ma potencjał do wygrania wszystkigo. Wtedy boisko pokaże wszytko a jak bedzie źle to On chyba nie wyrobi.

Zresztą jak mnie pamieć nie myli to przed tym sezonem tez były takie plany transferow [bo sezon lipny popszedni] i za kase przyszedł tylko Adriano bo Ze Maria to kasa "w błoto" mała kasa ale nie warto było. A reszta na zasadzie wolnych - najczeście z Lazio. Teraz Kompany, Chivu Bonera, Hetiniga, nawet chyba Puyol [nie przedłuzył umowy] i inni to kasa że hej. A jeden klasowy obrońca nie da sukcesów trzeba mieć kolektyw w defenwywie. A każdy z nich otrzymując propozycje np. z Barcy, Realu, Milan, Juve, MU czy Chelsea nie wachał by sie z odrzuceniem propozycji Nerazzurich. Choć moze mniec swoje poglady i miłości to Interu od dziecka.

Trener może inny ?? :roll: Bo wiecie sami .. Nie zdziwił bym sie .... Del Neri wolny strzelec :D Prandelli też czy nawet trenerzy za granicy...

Mercato bedzie pikantne !!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 kwie 2005, 21:03

Zaza przynajmniej Interowi nie grozi brak pilkarzy podczas plagi kontuzji :wink: Mysle , ze do obecnego skladu trzeba dokupic 2 klasowych obroncow i bramkarza (wiadomo J.Cesar).

Natomiast na pierwszy ogien do odsprzedania wywalilbym nastepujacych pilkarzy : Favalli , Toldo , Emre (choc niechetnie ale za wypowiedzi) , Davids , Karagounis , Mihajlovic , Vieri

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 21:28

Serek Jak to kiedyś Maestro powiedzieł jak byś my My mieli wpływ na transfery to nasze kluby juz by nie istniały ...

I cos w tym jest. Może cos bedzie "z twoich planów" zobaczymy

Ciekawy mecz Canal + pokazuje Ogladasz ???

Roma : Reggina 1:0 po 45 minutach po bramce pieknej Chivu :D z dystansu ale licze na 3:0. Fajny mecz nawet Roma juz powinna 2:0 prowadzić Także sadze ze odrobi troche bo Udinese w plecy ...

INTER !
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: INTER ! » 16 kwie 2005, 22:28

Osama Bin Laden po zajściach na San Siro w czasie Dżihadu: ""No co mieli zdobić ?? No co ?? Sami na siebie zarzucili presje. Kolejny sezon Milan panuje a oni mają tylko te swoje obietnice. To wstyd i hańba na lata ale nie tylko Interu ale i dla całego piłkarskiego świata. Naszczęscie Football wzmieżył im kare znów na lata - kolejne sezony za plecami Wielkiego Sąsiada"" ""U.E.F.A miała w tej sprawie inne zdanie lecz na San Srio rządzi jeden i niech tak zostanie..."" FORZA MILAN..............................ZAZA po co to napisales ??????

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 22:38

To nie ja to Osama :twisted: on ma wiece o Dżihadach :D Mam jeszcze inne wypowiadzi. hehe

A my sie znamy ?? Ktoś Ty ?? Zmiana tosamości ?? Napisz na prv jak sie znamy !!

Pozdro **FORZA ROSSONERI**

czemu jestem banowany??
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

jestem zly!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czemu jestem banowany?? » 17 kwie 2005, 0:50

ja juz tu kiedys bylem na tym forum t...mam jedno [k****] pytanie!!! ale do adminow ...czemu za jazdym razem jak zakladam konto na www.pilka.pl jestem odrazu banowany...nie rozumiem tego!!! nic przeciez takiego nie zrobilem kurna mac!!!! moje poprzednie nicki to inter 1908..zaza napenwo nie pamietasz:P ...nie wiem co mam robic aby nie byc za kazdym razem banowany..dzis zalozylem konto to po paru minutach zbanowali mnie i ine wiem za co...dziwna sprawa,,,grrrrr ..pewnie zaraz znow mnie zbanuja ..ale trzeba zrobic z tym porzadek jakis....kazdy ma prawo do wyrazania swojej opinii !!! che jak kazdy pisac komentarze ale wy (jakis ADMIN ) mi yo uniemozliwia!!!! pozdro.... FORZA INTER!!! zaza zadaj cos co ci bin laden powiedzial hehe jakis ciekawy tekst:P

czemu jestem banowany??
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czemu jestem banowany?? » 17 kwie 2005, 0:51

czuje ze panuje tu dyskryminacja kibicow NASZEGO KOCHANEGO INTERU!!!! :>:> FORZA INTER! :(

Krótka piłka z mojej strony/ Piwus

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 kwie 2005, 0:55

Byś przeczytał regulamin - byś wiedział czemu. Z jednego komputera mozna zakładać tylko jedno konto. Jeżeli wcześniej dostałeś bana(chodzi mi o twój pierwszy nick) to znaczy ze sobie na to zasłużyłeś. I teraz sie nie dziw, że za każde założenie nowego konta (co jest niezgodne z regulaminem) zostajesz od razu wyrzucony(zbanowany).

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:07

creek pisze:Juras nie rozumiem czemu chcesz sie pozbyc Recoby???? Najsilniejsze europejskie kluby wzielyby go z pocalowaniem reki, po prostu Mancini daje mu zdecydowanie za malo pograc, zawsze byl traktowany jak 5 kolo u wozu. nie podoba mi sie ta polityka :x
Co do RECOBY to bardzo go lubie ale jakos sie nie spelnia w naszej ekipie - strzelil pare ladnych goli w tym sezonie - ale co chwila kontuzja :(

No i pomalu swoje lata tez lecą ....

Forza Inter !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”