Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 kwie 2011, 10:56
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 01 kwie 2011, 10:57
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 kwie 2011, 11:21
Nie chcemy tu takich jak Ty...gilardino11 pisze:Nie grałem dłuższy czas w Haxa i ostatnio wchodzę a okazuje się że jestem z Rosji...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 kwie 2011, 11:36
Zwyczajnie nie połknął pigułki, jedna o barwach czarno-czerwono-żółta a druga czerwono-niebiesko-biała. Matrix, "it is all around us"Marco_Van_Basten pisze:Już od jakiegoś czasu żyjemy w konglomeracie niemiecko-rosyjskim.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 01 kwie 2011, 14:15
Też tak kiedyś miałem , nie wiem dlaczego . Na szczęście po jakimś czasie zmieniała się flaga na Polskągilardino11 pisze:Nie grałem dłuższy czas w Haxa i ostatnio wchodzę a okazuje się że jestem z Rosji... Powiecie mi o co chodzi?? Na żadnych Polskich pokojach nie mogę grać bo ciągle "laguje"...
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 kwie 2011, 17:19
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 kwie 2011, 19:39
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 kwie 2011, 19:48
Z jednym zastrzeżeniem, ja nie "dawałem", nie grałem, HA! Ale Ty zakładałeś stolik do gry, także brawo za bungabungaarek_ahig pisze:Jednak Biedron mial racje. Na moj apel "dajecie homosie" odpowiedzialo wielu. Czesc z nich dlugo ukrywala swoje ciagatki, dlatego dla ich dobra ujawnie liste osob, ktora zdecydowala sie przybyc do mojego pokoju.
Chlopaczek
BarcaQzyn
Arwin
Enjoy
petrdcm
Ebi
Sergek
Internacjonalistyczny
Barca
Brawo chlopcy za odwage!
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 kwie 2011, 19:59
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 kwie 2011, 20:01
Ja tylko wszedłem, Wy dawaliście. Faktycznie jesteście aktywniejsi w tych zabawachChlopaczek pisze:My jestesmy aktywni Petr jest pasywny w tych zabawach.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 kwie 2011, 20:06
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 kwie 2011, 20:10
Gdzie napisałem definicję dawania? Definicja jest jedna, ja użyłem tego sformułowania w języku potocznym czyli np. dajesz = grasz, jedzieszChlopaczek pisze:Masz dziwna definicje dawania. Nie wiem czego sie wstydzisz wszystko jest dla ludzi. Musza byc tacy i tacy.
Pozdrawiam
petrdcm
fieldy
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio