Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 kwie 2011, 22:28
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 kwie 2011, 22:32
No sorry, ale jezeli jeden zespol niemazle kazdego dnia zglasza sie w tym temacie i deklaruje chec rozegrania spotkania a zaden rywal nie odpowiada, to dlaczego ten pierwszy ma ponosic konsekwencje?petrdcm pisze:W jakim sensie za późno?
Trudno się mówi, ale dajmy szanse do końca rundy jeszcze 2 tyg., także może się uda dograć mecze. W przeciwnym wypadku tak jak była mowa i jest w regulaminie, walkowery obustronne nie będzie wiliczanek kto mógł a kto nie bo z założenia jak ktoś się zgłaszał to jeden miesiąc wystarczy w zupełności na rozegranie tych kilku spotkań. No chyba że ktoś ma takie ambicje sie bawić w takie wyliczanki frekfencyjne to proszę bardzo![]()
Jeśli chodzi o Real to troche wygląda specyficznie bo oni zapowiadali, że będą zaczynać ligę po 10dniach jej trwania także, no ale to już temat był omawiany.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 02 kwie 2011, 22:34
Zatem jeżeli będzie tak, że jakiś zespół blokuje całą resztę, wspólnie się zastanowimy czy faktycznie nie zrobić poprawki do regulaminu bo będzie uzasadnienie w wyjątkowości sytuacji. Oczywiście mam tu na myśli nie przesuwanie ligi, co wykluczam, tylko ewentualnie serię walkowerów dla wszystkich "na jakiejś drużynie". Coś w tę deseń.arek_ahig pisze:No sorry, ale jezeli jeden zespol niemazle kazdego dnia zglasza sie w tym temacie i deklaruje chec rozegrania spotkania a zaden rywal nie odpowiada, to dlaczego ten pierwszy ma ponosic konsekwencje?
Wiesz dobrze, ze my od bodajze 5 dni chcielismy rozegrac spotkanie, a NIKT nie chcial zagrac z nami. Niektore zespoly, nie chcialy, poniewaz z nami chca pyknac meczyk pod koniec rundy. My deklarujemy gotowosc wczesniej, wiec to jest tylko i wylacznie wina tych druzyn, ze ustawiaja sobie tak terminarz, bo im to pasi.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 02 kwie 2011, 23:00
majer13 pisze:Witam !
ZZP byłoby chętne na rozegranie meczu ligowego z Juve w ten weekend. Podajcie kiedy wam pasuje i się jakoś zgadamy.
Pozdrawiam!
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 kwie 2011, 23:04
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 02 kwie 2011, 23:12
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 10:55
Wtorek - Środa byliśmy więc jak nie wiesz to nie pisz. Poza tym tak jak pisałem my w czwartki i soboty jesteśmy afk praktycznie zawsze więc nas nie było proste - nie możemy siedzieć codziennie wieczorem i tyle. Jeśli Juve jest chętne to postaramy się - podkreślam postaramy się uzbierać skład na dziś lub jutro tylko muszę wiedzieć kiedy możecie grać cobyśmy sobie wieczór zaklepalipetrdcm pisze:majer, dobrze że wywołałeś temat bo szkoda że zanim wysłałeś pw nie było waszego składu pełnego od kilku dni.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 10:59
Wiem że byliście... nieobecnimajer13 pisze:Wtorek - Środa byliśmy więc jak nie wiesz to nie pisz.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 kwie 2011, 11:04
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 11:08
Zobacz wcześniej dlaczego. Pisaliśmy kilkukrotnie przez parę dni i nikt się do nas nie zgłosił. Już nie wspomne o drużynie która chciała zagrać z nami jeden z pierwszych meczów, a gdy zagrali swój pierwszy to teraz odkładają no stop i z ostatniej wersji jaką znam to ta że najlepiej pod koniec abyśmy grali z nimilisek_chz pisze:Petrdcm, jest tyle zespołów do gry więc czemu nie zagracie póki co z kim innym? ZZP rozegrało najwięcej meczy aktualnie
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 11:25
Tak dlatego rozegraliśmy dwa ligowe spotkaniapetrdcm pisze:Wiem że byliście... nieobecni![]()
Co nie zmienia że nadal najwięcej - exe quo ale jednak najwięcej.petrdcm pisze:I nie macie najwięcej, tyle samo mają jeszcze nike i AproT
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 11:28
Widocznie, wszak rozegraliście więcej meczów niż mymajer13 pisze:Człowieku myślisz że my nie mamy co robić tylko siedzieć całymi wieczorami i ciskać ten X![]()
Na pw to można się z dziewczynami na piwko umówić. My pisaliśmy tutaj i odzewu nie było. A po meczach byliście dlatego się wstępnie na czacie umawialiśmy na kolejny dzień żebyście się nie spocili za nadto naciskając ten X.majer13 pisze:Napisalibyście na PW że jesteście chętni do gry zarzuciliście jaką datą i godziną i by się zagrało a nie że wy wbijacie jak my jesteśmy już po dwóch meczach i potem macie jakieś pretensje że niby czemu nie mogliśmy z wami zagrać ...
Najwięcej to jest określenie wyróżniające, a wy macie owszem exe quo ale w ilości rozegranych meczów a nie exe quo w największej ilości rozegranych meczów bo skoro nikt się w klasyfikacji nie wyróżnia to określenie "najwięcej" traci sens.majer13 pisze:Co nie zmienia że nadal najwięcej - exe quo ale jednak najwięcej.petrdcm pisze:I nie macie najwięcej, tyle samo mają jeszcze nike i AproT
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 11:36
To że mamy więcej meczów wynika z faktu że mamy szeroki skład. Na PW umawiam się zawsze z innymi druŻynami i nie później żadnego problemu odnośnie rozegrania meczy - takie pisanie na czacie do sobie za przeproszeniem można w dupę wsadzić bo ktoś tam napisze że ok że fajnie a jeden nie odpisze w ogóle i według was mecz ustawiony - ja i lisek nie odpisaliśmy wtedy na pewno bo od razu się zmyliśmy po drugim meczu. A więc o waszych planach na mecz wiedziało góra dwóch naszych zawodników. Napisalibyście na PW to by się dokładnie wszystko obgadało i już - ja przynajmniej takie rozmowy z arkiem prowadziłem (odnośnie springów czy ligi - już wcześniej) i zawsze była sytuacja jasna - albo na ten sparing się umówiliśmy i go zagraliśmy albo jak w przypadku ligi nie mogliście grać na początku - spoko rozumiem to - sytuacja była jasna - my mogliśmy się ustawiać z innymi teamami a do was odezwałem się po jakimś czasie prostepetrdcm pisze:Widocznie tak, wszak rozegraliście więcej meczów niż mymajer13 pisze:Człowieku myślisz że my nie mamy co robić tylko siedzieć całymi wieczorami i ciskać ten X![]()
Na pw to można się z dziewczynami na piwko umówić. My pisaliśmy tutaj i odzewu nie było. A po meczach byliście dlatego się wstępnie na czacie umawialiśmy na kolejny dzień żebyście się nie spocili za nadto naciskając ten X.majer13 pisze:Napisalibyście na PW że jesteście chętni do gry zarzuciliście jaką datą i godziną i by się zagrało a nie że wy wbijacie jak my jesteśmy już po dwóch meczach i potem macie jakieś pretensje że niby czemu nie mogliśmy z wami zagrać ...
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 11:45
Dlatego dwa razy już pisałem, umawialiśmy się wtedy WSTĘPNIE. A poza tym jak tak ciśniesz to pw to między sobą mogliście przekazać sobie inf.majer13 pisze:takie pisanie na czacie do sobie za przeproszeniem można w dupę wsadzić bo ktoś tam napisze że ok że fajnie a jeden nie odpisze w ogóle i według was mecz ustawiony - ja i lisek nie odpisaliśmy wtedy na pewno bo od razu się zmyliśmy po drugim meczu
To ja wiem bo przecież wtedy Arek na pw organizował praktycznie większość meczów nawet innych drużyn bo dużo zespołów same z siebie łaskawie miały kłopot z zebraniem się. W tej edycji już to inaczej wyglądamajer13 pisze:Napisalibyście na PW to by się dokładnie wszystko obgadało i już - ja przynajmniej takie rozmowy z Arkiem prowadziłem (odnośnie springów czy ligi - już wcześniej) i zawsze była sytuacja jasna
... jest mitem, bo wszyscy mogli przez parę dni przeczytać w temacie że chcemy zagrać a w weekend (po co wysyłaliście pw pod koniec tygodnia?) nie będziemy mieć składu.majer13 pisze:A więc o waszych planach na mecz wiedziało góra dwóch naszych zawodników.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 kwie 2011, 11:50
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio