To że mamy więcej meczów wynika z faktu że mamy szeroki skład. Na PW umawiam się zawsze z innymi druŻynami i nie później żadnego problemu odnośnie rozegrania meczy - takie pisanie na czacie do sobie za przeproszeniem można w dupę wsadzić bo ktoś tam napisze że ok że fajnie a jeden nie odpisze w ogóle i według was mecz ustawiony - ja i lisek nie odpisaliśmy wtedy na pewno bo od razu się zmyliśmy po drugim meczu. A więc o waszych planach na mecz wiedziało góra dwóch naszych zawodników. Napisalibyście na PW to by się dokładnie wszystko obgadało i już - ja przynajmniej takie rozmowy z arkiem prowadziłem (odnośnie springów czy ligi - już wcześniej) i zawsze była sytuacja jasna - albo na ten sparing się umówiliśmy i go zagraliśmy albo jak w przypadku ligi nie mogliście grać na początku - spoko rozumiem to - sytuacja była jasna - my mogliśmy się ustawiać z innymi teamami a do was odezwałem się po jakimś czasie prostepetrdcm pisze:Widocznie tak, wszak rozegraliście więcej meczów niż mymajer13 pisze:Człowieku myślisz że my nie mamy co robić tylko siedzieć całymi wieczorami i ciskać ten X![]()
Na pw to można się z dziewczynami na piwko umówić. My pisaliśmy tutaj i odzewu nie było. A po meczach byliście dlatego się wstępnie na czacie umawialiśmy na kolejny dzień żebyście się nie spocili za nadto naciskając ten X.majer13 pisze:Napisalibyście na PW że jesteście chętni do gry zarzuciliście jaką datą i godziną i by się zagrało a nie że wy wbijacie jak my jesteśmy już po dwóch meczach i potem macie jakieś pretensje że niby czemu nie mogliśmy z wami zagrać ...