LIGA HAXBALL - Strona 218

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 11:54

bartbuks pisze:Jest petr, jest kłótnia :haha: Zdyskwalifikuj wszystkich :rotfl:
Jestem ja, to tradycyjnie bart musi coś do mnie napisać niezwiązanego z tematem :mrgreen: Gdyby wszyscy zapoznali się z regulaminem i go zrozumieli a nie spinali to było by fajnie także nie pisz o dyskwalifikacjach póki co :lol:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2011, 11:56 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 11:55

petrdcm pisze:... jest mitem, bo wszyscy mogli przez parę dni przeczytać w temacie że chcemy zagrać a w weekend (po co wysyłaliście pw pod koniec tygodnia?) nie będziemy mieć składu.
Dlatego że nie mam ochoty przekopywać xx stron - wolę napisać PW i wiedzieć od razu.
petrdcm pisze:Dlatego dwa razy już pisałem, umawialiśmy się wtedy WSTĘPNIE. A poza tym jak tak ciśniesz to pw to między sobą mogliście przekazać sobie inf.
Robimy tak ale widocznie wasz odzew nie dotarł do żadnego naszego zawodnika a nie nawet dwóch - tak jak pisałem na czacie to sobie można bramki podziwiać a nie na mecze się ustawiać.
petrdcm pisze:Co ty masz z tym pw, z czym się kryjesz?
Nie lubię mieć wszystko czarno na białym. Wy sobie napiszecie że możecie grać w tygodniu ale mi to nic nie daje ponieważ muszę mieć konkretny dzień i konkretną godzinę - tak jak pisałem musimy mieć ustalone wszystko z dwa dni przed żeby sobie wieczór zaklepać.
bart pisze:A tak poważnie, to Arsenal dziś będzie, bo może wreszcie byśmy coś pyknęli? ;>
My jesteśmy na dziś chętni o czym pisałem już Duchowi :D

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 12:01

majer13 pisze:Dlatego że nie mam ochoty przekopywać xx stron - wolę napisać PW i wiedzieć od razu.
Wolę czytać temat który mnie interesuje, niż przekopywać spam sprzecznych informacji na pw od drużyn.
majer13 pisze:Robimy tak ale widocznie wasz odzew nie dotarł do żadnego naszego zawodnika a nie nawet dwóch - tak jak pisałem na czacie to sobie można bramki podziwiać a nie na mecze się ustawiać.
Gdybyście sobie przekazali wewnętrznie w drużynie inf nie było by problemu. Jak ktoś obiecuje na czacie że spróbuje skrzyknąć drużynę a później mu się to nie udaje to jest sprawa jego i tej drużyny.
majer13 pisze:Wy sobie napiszecie że możecie grać w tygodniu ale mi to nic nie daje ponieważ muszę mieć konkretny dzień i konkretną godzinę - tak jak pisałem musimy mieć ustalone wszystko z dwa dni przed żeby sobie wieczór zaklepać.
Pisaliśmy że jesteśmy gotowi do gry, wystarczyło abyście zaproponowali konkret na którym Ci tak rzekomo zależy.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 kwie 2011, 12:02

bartbuks pisze: A tak poważnie, to Arsenal dziś będzie, bo może wreszcie byśmy coś pyknęli? ;>
Pisałem do Magnuma we czwartek czy bylibyście chętni rozegrać spotkanie godz 23-1 z nami(La Masia)..Nie dostałem żadnej odpowiedzi...Propozycja nadal aktualna :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 12:04

Dobra petr - non stop piszesz to samo i a ja nie będę Ci tłumaczyć że na czacie to sobie możesz gadać o meczu - jak chcesz się umówić na mecz z ZZP to pisz do kogoś na PW - bo pisanie typu: możemy grac gówno nam daje. Ale zapraszamy na mecz wtorek/środa :beer:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 12:09

majer13 pisze:Dobra petr - non stop piszesz to samo i a ja nie będę Ci tłumaczyć że na czacie to sobie możesz gadać o meczu - jak chcesz się umówić na mecz z ZZP to pisz do kogoś na PW - bo pisanie typu: możemy grac gówno nam daje.
Temat: haxik
Wysłano: Śr 30.03.2011 23:10
Od: petrdcm
Do: lukinis131
montujcie ekipe
do dziś nie dostałem odp na pw :whistle:
majer13 pisze:Ale zapraszamy na mecz wtorek/środa
Wtorek środa to na dzień dzisiejszy i my również zapraszmy, ale podaj konkret bo znów będziesz miał pretensje. Może jakoś po 23godz? (wstępnie)
:beer:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 12:11

Jak sam widzisz umawianie na czacie nie przynosi skutku :P
petrdcm pisze:Wtorek środa to na dzień dzisiejszy i my również zapraszmy, ale podaj konkret bo znów będziesz miał pretensje. Może jakoś po 23godz? (wstępnie)
No to umówmy się że godzina 23 a ja do dziś wieczora/jutro rano napiszę czy wtorek czy środa ok :?:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 12:14

majer13 pisze:Jak sam widzisz umawianie na czacie nie przynosi skutku :P
Widze tylko tyle że podałem przykład nieskuteczności umawiania się na pw :P Czat jest w czasie rzeczywistym i nie ma zagrożenia że ktoś nie odczyta wiadomości przez parę dni.
majer13 pisze:No to umówmy się że godzina 23 a ja do dziś wieczora/jutro rano napiszę czy wtorek czy środa ok :?:
Ok, a my potwierdzimy gdy wróci z weekendu nasz jeden zawodnik i da znać że ma już możliwość gry. Być może dziś późno wieczorem lub jutro.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 03 kwie 2011, 12:14

petrdcm pisze:
majer13 pisze:Dobra petr - non stop piszesz to samo i a ja nie będę Ci tłumaczyć że na czacie to sobie możesz gadać o meczu - jak chcesz się umówić na mecz z ZZP to pisz do kogoś na PW - bo pisanie typu: możemy grac gówno nam daje.
Temat: haxik
Wysłano: Śr 30.03.2011 23:10
Od: petrdcm
Do: lukinis131
montujcie ekipe
do dziś nie dostałem odp na pw :whistle:
majer13 pisze:Ale zapraszamy na mecz wtorek/środa
Wtorek środa to na dzień dzisiejszy i my również zapraszmy, ale podaj konkret bo znów będziesz miał pretensje. Może jakoś po 23godz? (wstępnie)
Nie odpisywałem , bo rozmawialiśmy paręnaście minut później w haxballu

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 12:17

lukinis131 pisze:Nie odpisywałem , bo rozmawialiśmy paręnaście minut później w haxballu
Ja gadałem z Ebim. Ciebie już nie było. Chyba że gadałeś z kimś innym od nas ale późniejsze ustalenia były takie że będziecie próbować się tam jakoś zebrać na dzień następny. Dobra nie wnikam już bo to nie ma sensu każdy ma swoją wersje jak było. Generalnie my w tygodniu byliśmy wszyscy i sobie na bieżąco przekazywaliśmy wewnętrznie.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 12:17

petrdcm pisze:Widze tylko tyle że podałem przykład nieskuteczności umawiania się na pw :P Czat jest w czasie rzeczywistym i nie ma zagrożenia że ktoś nie odczyta wiadomości przez parę dni.
Ustawialiście się na czacie więc to nieskuteczności czatu - na PW żadnego umawiania się nie było odnośnie tego meczu więc o jego skuteczności nic nie możemy powiedzieć ... 8)

EOT

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 12:19

majer13 pisze:Ustawialiście się na czacie więc to nieskuteczności czatu - na PW żadnego umawiania się nie było odnośnie tego meczu więc o jego skuteczności nic nie możemy powiedzieć ... 8)
Ustawiliśmy się na czacie a nie na pw, więc czat ma większą skuteczność. A że później nie byliście dostępni (nie wiem jak się tam organizujecie to już wasza sprawa) to już nie jest wina nieskuteczności czatu.

EOT

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 kwie 2011, 12:47

bartbuks pisze:A tak poważnie, to Arsenal dziś będzie, bo może wreszcie byśmy coś pyknęli? ;>
Nie wiem jeszcze jak reszta Realu, ale ja jestem jak najbardziej chętny!

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 kwie 2011, 12:50

Ja tam mogę grać, ale dziś akurat w miarę szybko, bo o 21.40 gram w dużym turnieju Pokera i jeśli szybko nie odpadnę to późniejsze godziny będą absolutnie wykluczone. :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 kwie 2011, 13:02

Nagle z Arsenalem wszyscy chcą grać :/ Zdeklarujcie się z kim byście chcieli zagrać najpierw - La Masia poszuka sobie innego przeciwnika(ma kilka propozycji na oku) :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”