Dlatego że nie mam ochoty przekopywać xx stron - wolę napisać PW i wiedzieć od razu.petrdcm pisze:... jest mitem, bo wszyscy mogli przez parę dni przeczytać w temacie że chcemy zagrać a w weekend (po co wysyłaliście pw pod koniec tygodnia?) nie będziemy mieć składu.
Robimy tak ale widocznie wasz odzew nie dotarł do żadnego naszego zawodnika a nie nawet dwóch - tak jak pisałem na czacie to sobie można bramki podziwiać a nie na mecze się ustawiać.petrdcm pisze:Dlatego dwa razy już pisałem, umawialiśmy się wtedy WSTĘPNIE. A poza tym jak tak ciśniesz to pw to między sobą mogliście przekazać sobie inf.
Nie lubię mieć wszystko czarno na białym. Wy sobie napiszecie że możecie grać w tygodniu ale mi to nic nie daje ponieważ muszę mieć konkretny dzień i konkretną godzinę - tak jak pisałem musimy mieć ustalone wszystko z dwa dni przed żeby sobie wieczór zaklepać.petrdcm pisze:Co ty masz z tym pw, z czym się kryjesz?
My jesteśmy na dziś chętni o czym pisałem już Duchowibart pisze:A tak poważnie, to Arsenal dziś będzie, bo może wreszcie byśmy coś pyknęli? ;>