Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 kwie 2011, 20:34
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 kwie 2011, 20:37
Niestety mijasz sie z prawda.red85 pisze:Ja nie rozumiem jak można pisać, że sędzia nie miał podstaw do odgwizdania jedenastki jak dany piłkarz zagrywa EWDIENTNIE piłkę ręką. Podstawa jest wręcz ewidentna. Inna sprawa, że wcale nie musiał jej odgwizdywać, ale ja niejeden raz mówiłem - jeśli dotykasz futbolówkę ręką to powinieneś się zawsze liczyć z tym, że zostaniesz za to ukarany. Mnie ta cała sytuacja przypomina trochę karny dla CFC na SB. Czyli trochę naciągany, ale drużyna przeciwna nie powinna mieć pretensji.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 kwie 2011, 9:27
Czyli jakby na to nie patrzeć PODSTAWĄ jest dotknięcie piłki rękąNiestety mijasz sie z prawda.Samo zagranie pilki reka nie jest bynajmniej podstawa do wskazania na 11 metr. W mysl artykulu 12 przepisow gry, przy ocenie zagrania reka bierze sie pod uwage 3 czynniki (z wylaczeniem sytuacji ekstremalnych, kiedy np. zawodnik trzyma but w dloni i zagrywa tym butem pilke, badz trzymanym butem/dowolnym przedmiotem rzuta w kierunku pilki):
- czy ma miejsce ruch reki do pilki (a nie pilki do reki),
- odleglosc zawodnika zagrywajacego pilke od reki przeciwnika,
- czy rece lub dlonie zawodnika ulozone sa naturalnie.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 0:55
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 kwie 2011, 15:46
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 kwie 2011, 16:20
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 kwie 2011, 18:06
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2011, 18:32
mieszkasz na wsi czy nie masz kumpli zeby obejrzec mecz? Pytam powaznie bo zakrawa na smiesznosc narzekanie na Polsat. Mlody czlowiek w czasach pubow z dobrymi TV od biedy ze stalym laczem nie powinien narzekac.W środę szlagier z Chelsea, którego genialny Polsat nam nie pokaże bo przecież na CN mecz o mistrzostwo Galaktyki między Barceloną a Szachtarem
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 kwie 2011, 18:36
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 04 kwie 2011, 18:49
Jeśli tak się stanie to napiszę tu kosztem bana takie rzeczy że się nie mieści.MGiggs pisze:Napisze to kosztem ostrzeżenia- pierdolić FA
Niektórzy lubią obejrzeć mecz w spokoju w chacie niż włóczyć się po pubach gdzie często gówno się z meczu widzi. Poza tym nie powiesz mi chyba że wybranie meczu Barcy kosztem The Blues z United nie zakrawa o kpinęBienias pisze: mieszkasz na wsi czy nie masz kumpli zeby obejrzec mecz? Pytam powaznie bo zakrawa na smiesznosc narzekanie na Polsat. Mlody czlowiek w czasach pubow z dobrymi TV od biedy ze stalym laczem nie powinien narzekac.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 kwie 2011, 19:30
Twoja argumentacja jest idiotyczna i to ona zakrawa na śmieszność. Zamknijmy sklepy, w dobie Internetu i Allegro wszystko można kupić przez net.Bienias pisze:mieszkasz na wsi czy nie masz kumpli zeby obejrzec mecz? Pytam powaznie bo zakrawa na smiesznosc narzekanie na Polsat. Mlody czlowiek w czasach pubow z dobrymi TV od biedy ze stalym laczem nie powinien narzekac.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2011, 20:01
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 kwie 2011, 20:13
Znaczy 442 z Gibsonem i Rudym w środku? Myślałem, że chcemy ten mecz wygrać...Carrick to mus i nieważne czy w 442, czy 433.W środku - Gibson-Rudy
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2011, 20:23
Dla mnie nienormalnym jest mieszkajac w Wawie narzekac na brak mozliwosci obejrzenia meczu w tv swojej druzyny.Morrow pisze: Twoja argumentacja jest idiotyczna i to ona zakrawa na śmieszność. Zamknijmy sklepy, w dobie Internetu i Allegro wszystko można kupić przez net.
![]()
.Mieszkam w tej samej wsi co Ty. Tak się składa, że akurat w środę obowiązki sprawiają, że nie będę miał jak wyskoczyć do pubu mimo szczerych chęci i czeka mnie wieczór z Sopcastem. Co moim zdaniem nie zmienia faktu, że Polsat poleciał sobie nieźle w wuja ale oczywiście dla Ciebie to jest normalne.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2011, 20:27
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio