Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 kwie 2011, 23:19
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2011, 23:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 06 kwie 2011, 23:23
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 kwie 2011, 23:26
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 kwie 2011, 23:26
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 kwie 2011, 23:30
Chodzi mi w tym szczególnym wypadku o faul Evansa na chłopaczku z Boltonu.Mimo, że kaliber faulu był podobny do Carraghera to nikt z Was nie wylewał takie żółci na Evansa, a w sumie starał się go usprawiedliwić bo coś tam, bo coś tam.Każdy może mieć swoją opinię, ale na tym forum zauważam, że opinia fanów Twojego zespołu jest przeważnie podkolorowana, podrasowana, żeby w sumie wyszło na Wasze, a najlepiej zwalić na sędziego, przeciwnika czy Wilmora bądź Arka.Do tego dochodzi m.in prostacki, czy agresywny styl wypowiedzi np. MGiggsa i niestety tak to wygląda.Osobiście do Ciebie, czy innego fana Twojej drużyny nic nie mam, ale denerwuje mnie taki styl wypowiedzi.red85 pisze:O jakich tłumaczeniach jest mowa ?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 kwie 2011, 23:31
Żartujesz sobie? Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tymi zagraniami?Chodzi mi w tym szczególnym wypadku o faul Evansa na chłopaczku z Boltonu.Mimo, że kaliber faulu był podobny do Carraghera to nikt z Was nie wylewał takie żółci na Evansa, a w sumie starał się go usprawiedliwić bo coś tam, bo coś tam.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 kwie 2011, 23:34
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 kwie 2011, 23:36
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 kwie 2011, 23:37
Zdecydowanie [ dodaj śmieszą ikonkę ].Też mogę zapytać czy macie kompleks na punkcie sędziów, tak ?Kamil232 pisze:Może jakiś kompleks?
Ktoś wcześniej wspominał, że chłopaczek z Boltonu ma 6 mc przerwy, a Nani 9 dni, owszem różnica.Kamil232 pisze:Żartujesz sobie? Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tymi zagraniami?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2011, 23:37
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 kwie 2011, 23:42
jak to nie pokazuje? A druga fotke z ciągu czterech? Już wówczas ewidentnie widać, styczność nóg Evry i Ramiresa, a stopa Ramiersa jest jeszcze przed polem karnym.Ten screen nie pokazuje dokladnego momentu kontaktu Kamilu.
Ktoś wcześniej wspominał, że chłopaczek z Boltonu ma 6 mc przerwy, a Nani 9 dni, owszem różnica.
Cieżko mi tłumaczyć, ze 2+2=4, ale spróbuje. A więc, w sytuacji Evansa obaj panowie przed polem karnym w newralgicznym punkcie boiska walczyli o piłkę, obaj wjechali wślizgiem wyprostowanymi nogami po ziemi, paradokslanie pech Holdena polegał na tym, że pierwszy dopadł do piłki, gdyby pierwszy był Evans to prawdopodobnie on by był zbierany.Tak poważnie, o tym wspominałem, że starasz się tutaj deprecjonować ''sukces'' Evansa - w sumie nie chciał, w sumie coś tam, w sumie coś tam.A co do Carraghera to - chciał to zrobić, od 1 minuty rozkminał jak to zrobić, jakby miał nóż przy sobie to by go na pewno użył itd.Wygodnie w tej sytuacji dla Ciebie jest wziąć pod uwagę zamiar [ który sam sobie dopowiedziałeś w przypadku gracza Liverpoolu ], a nie skutek
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 kwie 2011, 23:44
Problem jest w tym, że np. moja osoba od miesięcy zwraca uwagę na to, że dopiero jak piłkarz znoszony jest z urwaną nogą to na chwilę tylko zwraca się uwagę na brutalne starcia. A takich co tydzień w PL nie brakuje (ot chociażby wślizg Essiena ze Stoke), a nikt o tym w ogóle nie wspomina. I zawsze miałem podobne zdanie - powinno się karać za zamiar, a skutek to sprawa drugorzędna.Wygodnie w tej sytuacji dla Ciebie jest wziąć pod uwagę zamiar [ który sam sobie dopowiedziałeś w przypadku gracza Liverpoolu ], a nie skutek
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 06 kwie 2011, 23:52
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 kwie 2011, 23:54
Przecież na tych zdjęciach wcale nie widać, żeby Evra trafił w piłkę.League pisze:http://therepublikofmancunia.com/pictur ... snt-a-pen/
Sorry panowie. karnego mogło nie być chyba że przekłamali na obrazkach
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio