trochę kpina te uzasadnieniacru pisze:#7 Turkey - Austria H(0 - 1) 1 2.40
Intuicja ;]
#8 Belgium - Azerbaijan H(0 - 2) 1 2.60
Fajna, mloda druzyna pelna klasowych zawodnikow vs wieczny outsider, wynik postaci 3:0 lub wyzszy bardzo realny.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 mar 2011, 0:43
trochę kpina te uzasadnieniacru pisze:#7 Turkey - Austria H(0 - 1) 1 2.40
Intuicja ;]
#8 Belgium - Azerbaijan H(0 - 2) 1 2.60
Fajna, mloda druzyna pelna klasowych zawodnikow vs wieczny outsider, wynik postaci 3:0 lub wyzszy bardzo realny.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 mar 2011, 19:22
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2011, 19:56
Żeby tylko wygranej nie zgarnąłSalas11 pisze:NacelePewmeta zasyfił nam Pewniaka dnia i nawet typów bezczel nie podał
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 mar 2011, 20:04
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 mar 2011, 2:57
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 kwie 2011, 12:20
A u ciebie zamiast kilku zdań, mamy to co mamy (Intuicja).musi być analiza spotkania. Kilka zdań, które potwierdzą nasz typ. Żeby to miało ręce i nogi.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 02 kwie 2011, 15:53
Pawel875
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 kwie 2011, 16:40
Ja rozumiem pretensje, ale powtorze po raz drugi - co ja mialem tam innego napisac, skoro na grze Turkow nie znam sie w ogole, a typ byl typowo 'na czuja'? Mam w takich sytuacjach pisac uzasadnienia postaci "Pamietam ze jak turasy graja to jest glosno na stadionie i gra sie ciezko, wiec mysle ze handi wejdzie"?fieldy pisze:to rzeczywiście jest kpina.
Przypomnę co jest napisane w zasadach gry:
A u ciebie zamiast kilku zdań, mamy to co mamy (Intuicja).musi być analiza spotkania. Kilka zdań, które potwierdzą nasz typ. Żeby to miało ręce i nogi.
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 kwie 2011, 15:22
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 kwie 2011, 15:28
Jakies truizmy typu Guus cudotworca, przewaznie awansuje do finalow wiec strata pkt z Austriakami nie wchodzi w grę. Potencjal turków jest o wiele wyzszy niz austriaków i co najwazniesjze grali przy wlasnych fanatycznych trybunach itpcru pisze:co ja mialem tam innego napisac
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 kwie 2011, 18:53
Jasne,ze tak. Pamietam jak chcialem postawic caly dobytek na to,ze Olic nie strzeli bramki w jakims meczu,bo byl po prostu w tym czasie kontuzjowany. Niestety bodajze Aker odarl mnie wtedy z marzen o wielkiej fortunieniewazny jezeli dany gracz w ogole nie zagral w meczu - tak przynajmniej bylo
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 kwie 2011, 19:05
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2011, 20:21
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2011, 16:11
uznajemy, ze nie było tego typu, dajesz inny w jego miejscecru pisze: Przepada, czy tak jak u bukow zaklad niewazny?
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio