Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 920

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2011, 0:36

Oj tam literówki się czepiasz :lol:
Wczorajsze spotkania? Były klub Mariusza Lewandowskiego przegrał w Barcelonie, a zespół Tomasza Kuszczaka odniósł cenne zwycięstwo w Londynie. Proste.
We wtorek zespół Jerzego Dudka rozgromił były klub Grzegorza Rasiaka, a Inter przegrał z dawnym pracodawcą Tomasza Wałdocha i Tomasza Hajty. :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 0:40

Sunset II vs FC Sokol Bxl 4-9 !

Co za mecz. Przeciwnik w okropnym gazie - ostatnio same zwyciestwa w tym 3-1 z trzecim zespolem ligi i 10-1 z szosta ekipa (na wyjezdzie!). Do przerwy dostajemy 3-2. Kilka slow ode mnie i jedziemy dalej. Ale jak ! Po prostu demolujemy ta pewna siebie ekipe nie pozostawiajac jej absolutnie zadnych zludzen.

Mateusz Zabiuk

Obrazek

Czapki z glow. W ostatnich 5 meczach 21 goli. Dzisiaj zdobyl bramke...przewrotka po krosie przez cale boisko ! Niesamowita sprawa. Nawet sedzia zlapal sie za glowe,a potem przerwal na chwile mecz,zeby nagrodzic mojego snajpera brawami :D W tamtym roku dostal pozwolenie na treningi z aktualnym Mistrzem Polski - Akademia Pniewy. W zyciu nie spotkalem tak utalentowanego pilkarza.

Do konca sezonu 3 mecze. Do awansu potrzebna jest tylko jedna wyrana,ale my i tak chcemy zgarnac pelna pule :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 0:45

emdżej pisze:a Inter przegrał z dawnym pracodawcą Tomasza Wałdocha i Tomasza Hajty. :lol:
Wałdoch chyba jest teraz jakimś trenerem w Schalke, więc tu już można nawet wyliczyć udział w sukcesie na San Siro :lol:
Dr.Football1 pisze:W zyciu nie spotkalem tak utalentowanego pilkarza.
No to gratulacje :brawo: Tak trzymać do końca. Ktoś nagrał tą bramkę z przewrotki? Bo chętnie bym zobaczył :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2011, 0:52

Salas11 pisze: Wałdoch chyba jest teraz jakimś trenerem w Schalke
Był. W zeszłym roku zamienił to na funkcję dyrektora sportowego Górnika Zabrze, z której w listopadzie zrezygnował z powodów osobistych. Ale w juniorach Schalke gra jego syn.
Dr.Football1 pisze: W tamtym roku dostal pozwolenie na treningi z aktualnym Mistrzem Polski - Akademia Pniewy. W zyciu nie spotkalem tak utalentowanego pilkarza.
Jak mu poszło w Pniewach i z którego rocznika on jest?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 0:58

A propos przewrotek w futsalu :)

Choć tu są bardziej nożyce, co nie zmienia faktu że bramka palce lizać 8)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 1:07

Tak trzymać do końca. Ktoś nagrał tą bramkę z przewrotki? Bo chętnie bym zobaczył
Niestety,ale w tym roku nie mamy ani fotografa,ani cameramana :( Wielka szkoda,bo po pierwsze te spotkanie byloby doskonalym materialem szkoleniowym dla mnie,a po drugie ta bramka... Cudo. Mateusz juz kiedys strzelil przewrotka,ale wtedy sam sobie podrzucil pilke i nie bylo to tak efektowne. Teraz dostal krosa przez cale boisko i uderzyl przewrotka z pierwszej pilki ! Na hali ! Oczywiscie bez porownan do Roo sie nie obylo :wink:
Jak mu poszło w Pniewach i z którego rocznika on jest?
Byl tylko na kilku treningach. Do Polski zostal wyslany za zle sprawowanie w Belgii,ale po 3 miesiacach wrocil :) Gdyby jego priorytetem byla pilka to jestem pewien,ze dzisiaj dobijalby sie do pierwszego skladu Akademii. Talent czystej wody,choc pilke traktuje jako hobby,a ja wiem,ze kupa osob oddalaby wszystkie swoje pieniadze za chociazby polowe jego talentu. Rocznik 90.

Zdobylem dzisiaj brelok RSC emdzeju :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 1:18

Dr.Football1 pisze:Niestety,ale w tym roku nie mamy ani fotografa,ani cameramana :( Wielka szkoda,bo po pierwsze te spotkanie byloby doskonalym materialem szkoleniowym dla mnie,a po drugie ta bramka... Cudo.
Trzeba było dzieczynę namówić, żeby chociaż z telefonu nagrała :P Po awansie liczę już na streamy, w najgorszym wypadku obszerne skróty :wink:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2011, 1:24

Dr.Football1 pisze:Zdobylem dzisiaj brelok RSC emdzeju :wink:
Dzięki wielkie. Jakieś zdjęcie by się dało zobaczyć? :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 1:29

Trzeba było dzieczynę namówić, żeby chociaż z telefonu nagrała Po awansie liczę już na streamy, w najgorszym wypadku obszerne skróty
Dziewczyny nie zabieram,bo po 10 minutach krzyczalaby: 'nudze sie ! kiedy koniec ?' :lol: Ja po awansie licze na to,ze nie spadniemy :lol: W nastepnym meczu moze zalatwie kogos z kamerka to potem sklece cos na YT :wink:

Na razie musisz sie zadowolic filmikami z poprzedniego sezonu :P

<<< kilka bramek + prezentacja druzyny
<<< kompilacja zdjec
<<< Sokol pije :mrgreen:
Dzięki wielkie. Jakieś zdjęcie by się dało zobaczyć?
Jak znajde kabelek do tel to zaraz wrzuce :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 1:39

Dr.Football1 pisze:Ja po awansie licze na to,ze nie spadniemy :lol:
W pierwszym sezonie po awansie będziecie mieli ten plus, że nikt nie zna Waszego potencjału, mocnych i słabych stron. Możecie sporo punktów nałapać tylko dlatego, że niektóre drużyny zlekceważą Sokół z racji bycia beniaminkiem. Schody mogą się zacząć w drugim sezonie. Jak będzie szło ujowo, rozsprzedaj zawodników zimą, forsę przelej na konto na Kajmanch, a później tylko drewniana chatka pod palmą, drink i deska do surfowania 8)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 1:49

W pierwszym sezonie po awansie będziecie mieli ten plus, że nikt nie zna Waszego potencjału, mocnych i słabych stron. Możecie sporo punktów nałapać tylko dlatego, że niektóre drużyny zlekceważą Sokół z racji bycia beniaminkiem. Schody mogą się zacząć w drugim sezonie. Jak będzie szło ujowo, rozsprzedaj zawodników zimą, forsę przelej na konto na Kajmanch, a później tylko drewniana chatka pod palmą, drink i deska do surfowania
W pierwszym sezonie celem bedzie srodek tabeli oraz stworzenie druzyny B do ktorej ciagle szukamy uzdolnionych chlopakow z calej Brukseli. Nie uda sie ? Salas... Ze mna na lawce musi sie udac :chill: :lol:
drewniana chatka pod palmą
Bruksela tez Afryka.
drink
Do nocnego mam 50 metrow.
deska do surfowania
Oj,po tych drinkach to ja lepsze rzeczy od surfowania robilem... :lol:

Wszystko mam na miejscu :wink:

Brelok RSC dla Ciebie MJ:

Obrazek

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 2:04

Dr.Football1 pisze:Ze mna na lawce musi sie udac :chill: :lol:
Cokolwiek się stanie, zrób wszystko aby było o Was głośno (nawet dosłownie) :P

Obrazek

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 2:18

Cokolwiek się stanie, zrób wszystko aby było o Was głośno (nawet dosłownie)
Przydaloby sie :wink: Nadal nie posiadamy sponsora co jest bardzo uciazliwe,bo mamy problemy nawet z zakupem pilek,o drugim komplecie strojow nie wspominajac :( Wszystkie druzyny z ktorymi gramy tych sponsorow posiadaja,a nasi nadziani rodacy jakos sie nie kwapia,zeby wylozyc te pare eurakow.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2011, 2:31

Dr.Football1 pisze:Wszystkie druzyny z ktorymi gramy tych sponsorow posiadaja,a nasi nadziani rodacy jakos sie nie kwapia,zeby wylozyc te pare eurakow.
Nie licz na chojność krajan. Polska chojność to tylko mżonki. Jeśli chcecie sponsora (dobrego sponsora) musicie mieć rozgłos. W Waszym przypadku najprostszą drogą do tego jest rozpieprzanie każdej drużyny na swojej drodze. Nawet wczorajsze zwycięstwo może nie przejść bez echa, tym bardziej że zostało okraszone taką bramką. Myślę że już po awansie będzie Wam łatwiej o potencjalnych sponsorów. Oni pchają się tam, gdzie najłatwiej jest zrobić sobie reklamę. Jeśli będzie o Was głośno, to już pół sukcesu. Reszta w nogach zawodników i w Twojej myśli taktycznej :wink: Myślę że jak dalej będziecie parli naprzód w takim tempie, znalezienie sponsora to tylko kwestia czasu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 kwie 2011, 2:53

Nie próbowałeś się ogłaszać na polskich stronach? ewentualnie zwerbować kogoś, kto ma gadane, aby pochodził po polskich przedsiębiorcach, którzy mają tam swój interes
Pisalismy do polskiej gazety z prosba o maly artykulik o naszej ekipie,ale nikt nie raczyl nam nawet odpisac... Kilku chetnych juz bylo. Najpierw deklaracje i wielkie slowa,a potem cisza... Swego czasu myslalem nawet nad listem do pana Buzka :lol: Wielka szkoda,bo projekt 'Sokol' to naprawde swietna inicjatywa.
Nie licz na chojność krajan. Polska chojność to tylko mżonki. Jeśli chcecie sponsora (dobrego sponsora) musicie mieć rozgłos. W Waszym przypadku najprostszą drogą do tego jest rozpieprzanie każdej drużyny na swojej drodze. Nawet wczorajsze zwycięstwo może nie przejść bez echa, tym bardziej że zostało okraszone taką bramką. Myślę że już po awansie będzie Wam łatwiej o potencjalnych sponsorów. Oni pchają się tam, gdzie najłatwiej jest zrobić sobie reklamę. Jeśli będzie o Was głośno, to już pół sukcesu. Reszta w nogach zawodników i w Twojej myśli taktycznej Myślę że jak dalej będziecie parli naprzód w takim tempie, znalezienie sponsora to tylko kwestia czasu.
Glosno juz jest,ale bardziej wsrod mlodziezy. Ci bogatsi maja gdzies 'jakies tam' klubiki. Staramy sie grac we wszelkich turniejach polonijnych (na trawie),zeby troche tego fejmu sobie nabic,ale na razie nic z tego nie wynika. Zreszta kij im w oko :wink: Damy rade bez Abramowiczow :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”