Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 16 kwie 2005, 17:29
doli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 kwie 2005, 17:47
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 16 kwie 2005, 19:00
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 19:14
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:04
wazi15 pisze:Doli wiesz ze to co ty robisz to nie jest nic innego jak gra na kodach... Oszukujesz w tym momencie.doli pisze:Co do talentów to jeszcze polecam: Vitaylego Kutuzova z Milanu, Dafoe, Alessandro Volpi (gdzieś 3 liga włoska ale po paru latach wymiata!) Valeri Borjilov, Mirko Vucinic (obydwoje Lecce), Emmanuel Ekwemmme, Ronaldinhio no i oczywiśce Brożek
PS. Znam pare fajnych tricków w CM 01/02: "DODAJ MANAGERA" W opcje wygierasz "Dodaj managera" i kupujesz zawodników ze swojej drużyny (którzy ci są nie potrzebni) za cene około 100 Mln Euro jeden i suuper! kasy w cholereJeżeli nie chce odejść: wystawiasz go na liste transferową, karzesz krzywną, przesuwasz do drużyny rezerw itp. w końcu odejdzie. Takim sposobem zbudowałem taką oto druzyne:
1.Buffon
------------
2.Cafu
13. Nesta
19.Samuel
3.Maldini
-----------
10.Totti
8.Emerson
4.Vieira
11.Ronaldinho
---------------
7.Shevchenko
9.Inzaghi
Na ławie: Kutuzov, Laursen, Rui Costa, Abbiatti, itp.
Moim zdaniem taka gra jest bezsensu. Wogole nie masz satysfakcji jak wygrywasz. Sproboj sobie zrobic taka pake bez zadnych trickow...
Potem bedziesz mial dopiero satysfakcje..
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:21
No przelomowy niewątpliwie - chociaz ja gralem juz pamiętam w jakąs wersje cm2 - chyba cos kolo 94/95 - sama liga niemieckaserek408 pisze:Ja za klasyke uwazam CM 00/01. To tez byl przelomowy moment w tego rodzaju grach. Bardzo przyjemnie sie w niego gralo. Natomiast co do CM 01/02 to gralem tylko w demo wiec wiele powiedziec nie mogeAle jeszcze raz podkreslam , ze przelomowy byl 00-01
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 8:52
Nie no kurde twoj sklad jest podobny do mojego ulubionegoRoRo pisze:No to ja tez kogos polece .....
ARJEN ROBBEN ------ FENOMEN nad FENOMENami ....
Tenko les u mnie gral przez dziesiec sezonow i w kazdym mial okolo 30 asyst i kolo 15 bramek a gral jako lewy poomocnik !!!!!
Borussia chciala dode mnie go za 100 mln $:D:D:
Oczywiscie nie sprzedalem bo nie wyobrazalem sobie skaldu bez niego ...
Brozek tez wypas ... na bramke Franco Costanzo
Do obrony Ibrahim Said, Hofland, Okoronkwo
W tak jak wcisniejsz Aghahowe i Tsigalko to juz masakrra ..:D:D:
CM 01-02 ... to byly czasy:P:P
FM nie ma juz takiej grywalnosci ....
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 12:47
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 13:28
Ehhh FARIAS - dokladnie ESTUDIANES - jeden z wielu alrgentynskich talentór ja go bralem na prawą pomoc - ROMAGNOLI lub DEALESSANDRO czy jak to sie tam pisze tez wymiataliRoRo pisze:Heh, racja To madeire probowalem jak gralem 3 lige niemiecka - Duselldorfem ...i wymiatal z Harasimowiczem arzem a kupilem ich za 30 tys euro
:P:P
Moim rekordem jest jak narazie 12 sezonow pod rzad PSV ..
Co do UPDATOW to nie korzystam. Te skady jakie tam sa, sa zarabiste i nie zmienam ich... teraz sobie troszke pykam reprezentacjami i znalazlem supertalent ...
FariasTen koles wymiata po sezone ...
wykanczanie 17
drybling 17
szybkosc 20
przyspiesznie 20
technika 17
:D:D:D:D:D Naprawde wymiata - polecam
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:24
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:31
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 14:39
Nom zgodze sie ze Roma wymiata nieziemsko : Lassisi, Samuel, Totti, Candela, Cafu, Cassano, Batigol, Montella, PelizolliFigo11 pisze:Moj rekord to 14 sezonów ManU...Ronaldinho jest rzeźnicki....Julius Aghahowa masakryczny Yordanos tez swietnywogole ta gra jest wypas...na tej grze sie wychowalem...całe noce przegrane...Bojan Djorjic oraz Stewart tez wymiatali Colins Ossunowa.....kurde było tych ziomków no i Rooney 15 letni
![]()
...polecam tą gre dogrania w neta szybko chodzi...a i frajda nieziemska...tylko tzreba grac w 3 lub 4 osoby
no i nie grać barca lub Romą bo one sa wymiataczami
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 14:49
No LEEDS mialo wtedy pakę ..... a pomyslec gdzie teraz są - 2 ligaRoRo pisze:Nom zgodze sie ze Roma wymiata nieziemsko : Lassisi, Samuel, Totti, Candela, Cafu, Cassano, Batigol, Montella, PelizolliFigo11 pisze:Moj rekord to 14 sezonów ManU...Ronaldinho jest rzeźnicki....Julius Aghahowa masakryczny Yordanos tez swietnywogole ta gra jest wypas...na tej grze sie wychowalem...całe noce przegrane...Bojan Djorjic oraz Stewart tez wymiatali Colins Ossunowa.....kurde było tych ziomków no i Rooney 15 letni
![]()
...polecam tą gre dogrania w neta szybko chodzi...a i frajda nieziemska...tylko tzreba grac w 3 lub 4 osoby
no i nie grać barca lub Romą bo one sa wymiataczami
:D:D Wymiot
ale w barcy to obrona slaba ale kasy strasznei duzo:P:P
pozatym w Barcy jest Kluivert, Saviola, Rivaldo:P:P
Ale polecam Leeds .. tu to sie roma chowa ...
Viduka, Kewell, Smith, Ferdinand, Dacourt, Bowyer, Bakke:D: Ahhh
Ogrywalem nimi Arsenale i Manchestery
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 14:50
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio