Wasze prywatne typy - Strona 1096

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 18:30

Atromitos zgodnie z moimi przypuszczeniami ma póki co dobry wynik z Olympiakosem. Zobaczymy czy nie pękną i może coś się na nich postawi 8) Szkoda że Leverkusen nic nie wcisnęło w pierwszej połowie, ale trudno. I tak dziś idę jak burza na live :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 18:52

PSV zrabalo ale za nim poleciala lawina :shock: :shock: :shock: :shock: OM... Leverkusen :shock: :shock: :shock: :shock:
to jest absurdalne, nielogiczne, zbyt abstrakcyjne. po krotce: [*]

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 18:56

czeher pisze:PSV zrabalo ale za nim poleciala lawina :shock: :shock: :shock: :shock: OM... Leverkusen :shock: :shock: :shock: :shock:
to jest absurdalne, nielogiczne, zbyt abstrakcyjne. po krotce: [*]
Nie do końca. PSV podeszło do meczu na większym luzie, bo już wiedzieli że Twente zgubiło punkty. Tak często bywa że jeden faworyt ciągnie za sobą drugiego w denej lidze. OM w sumie podobna sytuacja, Lille wczoraj wdupiło. Leverkusen póki co nie komentuję bo mogą i powinni wyjść z opresji.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 19:00

Salas11 pisze:PSV podeszło do meczu na większym luzie, bo już wiedzieli że Twente zgubiło punkty. Tak często bywa że jeden faworyt ciągnie za sobą drugiego w denej lidze. OM w sumie podobna sytuacja, Lille wczoraj wdupiło.
Ja to odbieram zupelnie inaczej.... Wtedy zespoly podchodza na dodatkowym spieciu i koncentracji bo jest szansa dogonic rywala tudziez zrownac sie pkt. Sytuacja przedstawiona przez Ciebie wystepuje ale raczej w przypadku gdy pkt gubi goniący a lider gra pozniej i wie, ze w najgorszym wypadku zostanie status que

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 19:09

czeher pisze:Ja to odbieram zupelnie inaczej.... Wtedy zespoly podchodza na dodatkowym spieciu i koncentracji bo jest szansa dogonic rywala tudziez zrownac sie pkt. Sytuacja przedstawiona przez Ciebie wystepuje ale raczej w przypadku gdy pkt gubi goniący a lider gra pozniej i wie, ze w najgorszym wypadku zostanie status que
No ja właśnie widzę to nieco inaczej. Lider tabeli powiedzmy że wygrywa swój mecz, więc druga w tabeli drużyna się spina, aby nie wdupić i nie powiększyć straty punktowej. Gdy lider traci punkty, sytuacja robi się już niebezpiecznie komfortowa dla drużyny która go ściga. Mobilizacja już nie ta. Oczywiście nie jest to regułą, ale takie zjawisko jest coraz częstsze. Proste czynniki których nie da się w pełni przewidzieć, a przez które topiona jest kasa na zakładach kombi.

Leverkusen wyciągnęło 8) Aptekarzy się nie skreśla :nein:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 19:15

Salas11 pisze:Mobilizacja już nie ta.
dla mnie mobilizacja jest jeszcze wieksza bowiem mozna wskoczyc na fotel lidera, odbrobic pkt a jak nie to traca juz na tym etapie szanse na cokolwiek. Sorry ale to jest pokretne odbieranie rzeczywistosci, jezeli oni tak komfortowo czuja sie gdy przeciwnik bedacy wyzej skalsyfikowany gubi pkt, ze nie maja mobilizacji to status que bedzie zachowane wiecznie. Zreszta kazdy mowi, po straceniu pkt przez rywala, ze mecz MUSZA wygrac tak jak gracze i wlodarze OM
Myslisz ze Leverkusen nie mialo mobilizacji? wg mnie wlasnie za wielka i petala im nogi, strata pkt to koniec marzen :!: nie ma miejsca na luz psychiczny bo kolejek coraz mniej :!:(wyciagneli)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 19:25

czeher pisze:Zreszta kazdy mowi, po straceniu pkt przez rywala, ze mecz MUSZA wygrac tak jak gracze i wlodarze OM
Bo takie są oczywiste założenia. Rywal traci, my odrabiamy. Jednak w zakamarkach psychiki siedzi piłkarzom ta świadomość i nic się na to nie poradzi. Dlatego dziś OM i PSV pogubiło punkty mimo że obaj prowadzili po 1:0. Leverkusen jest w tym sezonie cholernie solidne, dlatego przy stanie 0:1 nie zawahałem się użyć stwierdzenia, że powinni wyjść z opresji.

Atromitos już 3:1 :D Mogłem w pewniaku gołą jedynkę dać ajjjjjj..... :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 19:30

Salas11 pisze:Leverkusen jest w tym sezonie cholernie solidne
jest cholernie spetane przez nerwy u siebie i nie raz dawali dupy na wlasnych smeiciach, co innego na wyjazdach. Co Gladabch z nimi zrobilo
Salas11 pisze:Dlatego dziś OM i PSV pogubiło punkty mimo że obaj prowadzili po 1:0
teraz przypisujesz teorie pod dane fakty, ktora idealnie pasuja. Ja sobie wezniesz jakies statystyki to duzo wiekszy odsetek bedzie wydarzen, ze dana druzyna odrabia pkt niz solidarnie zachowuje status que

PSV nie wyrgalo bo jest pod forma... co pokazuja ostatnie wyniki i lanie w LE

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 19:44

czeher pisze:Co Gladabch z nimi zrobilo
Przecież to było na początku sezonu. Wtedy to i Barcelona potrafiła dostawać lekcję pokory od Herculesu :wink:
czeher pisze:teraz przypisujesz teorie pod dane fakty, ktora idealnie pasuja.
Przecież to oczywiste, podpieram swoją teorię faktami. Jak pisałem wcześniej, to nie reguła, niemniej coraz częstsze zjawisko i możliwe że poświęcę nieco czasu przejrzenie statystyk, bo w tym można upatrzyć naprawdę dobry pieniądz za wcale nie takie ogomne ryzyko.
czeher pisze:PSV nie wygralo bo jest pod forma... co pokazuja ostatnie wyniki i lanie w LE
Prawda, ale Heerenveen też ostatnimi wynikami nie powala. Ot wyciągnęli w 5 minut z 1:0 na 1:2. Później była już frustracja PSV czego dowodem jest czerwień dla Boumy, a i tak mimo wszystko wyciągnęli remis w końcówce.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 19:54

Jak chcesz znalezc lepsza teorie do wydarzen to... druzyny mialy swoje wyniki i koncentracja poszla w pizdu. Tak samo wygladalo dzisiejsze spotkanie Arsenalu mial 2:0 a w drugiej polowie byli blisko straty pkt mimo, ze koncowy wynik mowi co innego (tu mozna wskazac tez inne wyniki Arsenalu tudziez np legii z ruchem)

Lazio wygralo bo wczoraj bezposredni rywal zgubil pkt :!: I sa na 4miesjcu w el. Bayer rowneiz juz nie wpasowal sie w teorie wiec masz 2-2

Teorii mozesz wymyslac i siac ferment i zamieszanie, jak dla mnie ten sezon nie ma zadnej logicznej formuly jest abstrakcyjny, nielogiczny, absurdalny - jesli myslisz inaczej to podlicz sobie ... wplywy za ten sezon... bo wg mnie nikt nie bedzie po tym sezonie na plusie poza bukami :!:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 kwie 2011, 20:04

czeher pisze:Teorii mozesz wymyslac i siac ferment i zamieszanie, jak dla mnie ten sezon nie ma zadnej logicznej formuly jest abstrakcyjny, nielogiczny, absurdalny - jesli myslisz inaczej to podlicz sobie ... wplywy za ten sezon... bo wg mnie nikt nie bedzie po tym sezonie na plusie poza bukami :!:
Przecież ja tylko spekuluję, spokojnie :roll: Żadna teoria sama się w tym przypadku nie obroni, więc trzeba ją podeprzeć faktami. Powtarzam raz jeszcze, to nie jest reguła aby na każde nieoczekiwane rozstrzygnięcie patrzeć tylko przez ten jeden pryzmat. Czynników jest znacznie znacznie więcej. Jeśli ten sezon ma być preludium i każdy następny będzie wyglądał podobnie, zainteresowanie bukmacherką spadnie, bo ludzie przestaną widzieć w tym zysk.

Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 11 kwie 2011, 7:15

Real Saragossa - Getafe CF

Saragossa jest pod kreską, więc musi zagrać na maksa i z ryzykiem przeciwko Getafe. W poprzednim sezonie wygrała 3-0, a jak na drużynę z dna to całkiem nieźle gra u siebie (6-3-6). Przede wszystkim lepiej niż Getafe na wyjeździe (3-4-7).

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 kwie 2011, 11:34

Aker pisze:Moje wstępne typy na weekend (po weekendzie sprawdzę sobie skuteczność :lol:)

Lyon - Lens 1 1,35
Bordeaux - AC Arles Avignon 1 1,27
Portimonense - FC Porto 2 1,53
Bug Wyszków - Tęcza Płońsk 1 1,3
Bayer Leverkusen - FC St Pauli 1 1,25 (pewniak weekendu)
FC Schalke 04 - VfL Wolfsburg 1 2,15
Hamburger SV - Borussia Dortmund u2,5 2,05
Palermo - Cesena X 2,1 (tutaj sugeruje się Salasem)

Korona Kielce - Wisła Kraków 2 2,1
7/9 - nie tak źle ;) z czego Bordo i Wisła to naprawdę pechowo potraciły punkty

PS Palermo - Cesena X 2,1 -> jaki wałek :haha:
http://www.livesports.pl/detail/soccer. ... 7200&tab=1

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 kwie 2011, 14:30

Aker pisze:PS Palermo - Cesena X 2,1 -> jaki wałek :haha:
Witamy w Serie A :smoke: Choć przyznam, że w trakcie meczu zwątpiłem w słuszność własnej tezy :lol: Patrząc na to dzisiaj, na chłodno, pomyślałem tylko o jednym. Oby nie był to ostatni taki przypadek w tym sezonie we Włoszech. Od następnej kolejki już bacznie będę obserwował każdy mecz i wszelkie przesłanki dotyczące ustawionych remisów traktował bardziej serio. Głupi zakład live za drobne, ot tak dla hecy może się skończyć kilkuset złotowym zyskiem :) Ale ja w sumie nie o tym chciałem :P

Dziś na tapecie mam mecz Kasimpasa - Besiktas. Typ 1X. Gospodarze mimo bardzo trudnej sytuacji w tabeli ambitnie walczą o utrzymanie się w lidze, czego dowodem są dwa ostatnie zwycięstwa z Kayserisporem i Manisasporem. Szczególnie to pierwsze odniesione na wyjeździe z bądź co bądź piątą drużyną tabeli daje do myślenia. Besiktas gra w kratkę. Oni chyba sami nie wiedzą co danego dnia zagrają mimo naprawdę ciekawej kadry (Rustu, Ferrari, Ernst, Aurelio, Fernandes, Guti, Simao, Quaresma, Nihat, Almeida) Sporo indywidualnosci ale jak widać nazwiska nie grają, co pokazują wyniki.

Jakieś komentarze? Przemyślenia? :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 kwie 2011, 18:04

gralbym to :!: Napewno nie postawilbym na Besiktas...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”