Nie wygląda na fake
Myśle sobie, że techniki się nie zapomina, Ci najwięksi pewnie nawet jak 80- latkowie będą ją mieli lepszą niż połowa grajków z Ligi Polskiej u szczyty kariery
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2011, 2:24
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 12 kwie 2011, 13:21
No prosze cie ...Kamil232 pisze:http://www.wprzerwie.pl/Wpis/Z-Boiska/5 ... plazy.html
Nie wygląda na fake![]()
Myśle sobie, że techniki się nie zapomina, Ci najwięksi pewnie nawet jak 80- latkowie będą ją mieli lepszą niż połowa grajków z Ligi Polskiej u szczyty kariery
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 kwie 2011, 13:22
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 kwie 2011, 13:31
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 kwie 2011, 13:44
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2011, 16:50
Czy to nie byłoby śmieszne gdyby David Villa grał dla Villi, Luiz Valencia dla Valencii, a Danny Shittu dla Liverpoolu?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 kwie 2011, 16:59
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 kwie 2011, 17:24
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 kwie 2011, 17:28
Bo w niedziele będą walkowery za haxa, dzień wcześniej się I runda kończyDaaaamian pisze:Fieldy, inaczej będziesz się śmiał w niedzielę.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 kwie 2011, 17:29
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 kwie 2011, 17:32
Nie wszyscy żyją z dnia na dzień "aby do pierwszego"EnJoy's pisze:No właśnie bo tylko tym człowiek żyje.
No i to też lepsze niż mina ponurasa wyglądająca jakby miał braki w uzębieniu.EnJoy's pisze:A no i -.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 kwie 2011, 17:38
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 kwie 2011, 17:42
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 kwie 2011, 21:47
Na każdego przyjdzie pora... Swoją drogą teraz przypomniał mi się Ze Roberto, za najlepszych lat skrzydłowy nie do zatrzymania, z biegiem czasu i spadku walorów motorycznych przekwalifikowany na środkowego pomocnika, gdzie radził sobie równie świetnie co na skrzydle. A Giggs? Zawsze ciężko jest mi żegnać wybitnych graczy, którzy grają od początku Świata (czyt. od kiedy zainteresowałem się piłką nożnąDr.Football1 pisze:Giggs to absolutny fenomen. Nie wyobrazam sobie MU bez niego w skladzie![]()
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 kwie 2011, 21:49
Też się wtedy czujesz staro?Salas11 pisze:Zawsze ciężko jest mi żegnać wybitnych graczy, którzy grają od początku Świata (czyt. od kiedy zainteresowałem się piłką nożną)
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio