Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 280

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 kwie 2011, 21:42

majer13 pisze:
bartbuks pisze:Rączka do góry, kto spodziewał się, że młody Meksykańczyk wywalczy sobie miejsce w składzie?
:spoko: ... Nawet miałem go w składzie Fantasy Premier League w pierwszych paru kolejkach ;) Póki co jest świetnie i nie wolno tego wypuścić, czuję że będzie dzisiaj za co pić :beer:
Oby tylko po kilku sezonach nie przypomniał sobie, że zawsze marzył o grze w Realu Madryt, to będzie dobrze :twisted:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 kwie 2011, 21:42

League pisze:raczej mało kto tak myślał Bartkbus
Pawel875 pisze:Nie rozumiem jak to jest, że wszyscy mylą nick Bartka
Za karę masz napisać w domku 100 razy mój nick, ok? :P

Ja wierzyłem w jego umiejętności, lecz nie sądziłem że tak szybko wskoczy do składu. Dawałem mu minimum rok, dwa, a on w pierwszym sezonie robi co chce :P

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 kwie 2011, 21:43

Poczekajmy jeszcze z tym oglaszaniem polfinalisty. Jak Chelsea strzeli stosunkowo szybko bramke na 1:1, to moze byc jeszcze bardzo ciekawie, na co ja jako postronny widz licze. ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2011, 21:44

widzieliście małego spalonego przy golu, czy tylko mnie się tak wydawało ?
Ja bym nie przesądzał jeszcze sprawy awansu, dwa gole Chelsea wystarczą, choć oczywiście szanse wielkie nie są.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 kwie 2011, 21:45

Był spalony. Jeszcze 45 minut walki a Chelsea w pierwszych 15 minutach grała świetnie...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 kwie 2011, 21:46

Centymetry tam były. Jakby puścił, to by błędu wg zaleceń dla sędziów nie zrobił.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 kwie 2011, 21:49

Cris7 pisze:Centymetry tam były. Jak by puścił, to by błędu wg zaleceń dla sędziów nie zrobił.
Skonczmy wreszcie z tym mitem. Nie ma zadnych zalecen, ktore kaza arbitrowi puszczac minimalne spalone.
Sedzia ma podejmowac decyzje na korzysc druzyny atakujacej tylko wowczas, kiedy nie jest pewien swojej decyzji. Wtedy i tylko wtedy nalezy premiowac atakujacych. Jak ktos ma na tyle zajebisty wzrok i wyczucie, ze potrafi wylapac chocby 10cm spalone, to powinien to robic. :D

Nani symulantem nie jest. :mrgreen: :boruta:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 kwie 2011, 22:44

Mimo wszystko brawo dla Chelsea za ambitna gre do konca.Gdyby nie te kilka niewykorzystanych akcji,to kto wie...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 kwie 2011, 22:48

No rozumiem, tylko jakoś trudno mi uwierzyć, że sędzia wyłapuje te centymetry wzrokiem. Pewnie zawsze trochę na nosa.

Trudno wyrazić jak dumny jestem z Diabłów po tym co pokazali. W tym dwumeczu zaprezentowali się po prostu fantastycznie, niemal perfekcyjnie. Wyobrażałem sobie zupełnie inaczej ten dwumecz, a jednak Chelsea nie okazała się tak silna, no i my byliśmy świetnie poukładani.

PARK :jupi: Po pierwszy meczu już wspominałem jak uwielbiam tego gościa, a dzisiaj tylko mnie w tym utwierdził. Facet jest nie do zdarcia. No i wreszcie w tym sezonie oprócz dużego zaangażowania strzela bardzo ważne gole. Robiło się gorąco po golu Drogby i tak szybka odpowiedź praktycznie ich pogrążyła. Idealny moment.

Nani. Wiem, że to mecz w Lidze Mistrzów, ale jeszcze odniosę się do nominacji dla Piłkarza Sezonu w Anglii. Brak Portugalczyka trudno uznać za coś innego niż żart. A dzisiaj tylko to udowodnił swoją grą. Jakby jeszcze wyłączył teatr...no ale trudno, widocznie nie umie :lol: Ale umiejętności i formę ma niesamowite.

Chyba nie ma sensu dalsze wymienianie nazwisk. Trudno kogokolwiek skrytykować, a chwalić trzeba wszystkich. Może nie był to najlepszy mecz Evry, ale poza tym nie ma się do kogo przyczepić. Brawa dla całego zespołu za kapitalne spotkanie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2011, 0:01

League pisze:
Pawel875 pisze:Nani już zaczyna swoje
Ivanowić chyba chciałeś powiedzie. Taki wielki a kładzie się jak marna aktorzyna. I Offsajdu nie było, tylko głowa Hernandeza była na spalonym, nogi nie.
Rzadko się ostatnio udzielam, ale to jest HIT!

Jeżeli nadziałem się na ironię to gratki dla autora, który pewnie nabrał rzeszę osób. Jeżeli nie było tutaj ironii to... mamy HIT!

Jeśli chodzi o wyniki to pierwsze mecze pozamiatały także emocji było niewiele. Chelsea teoretycznie ciągle była blisko/mogła odwrócić losy dwumeczu, ale w praktyce 0:1 na wyjeździe w 1/4 LM dla takiej ekipy jak Manchchester United to wielka zaliczka.

Gran Derby o finał LM... już jestem zagotowany.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 kwie 2011, 0:12

Jak dla mnie GD nie tylko o final, ale o zwyciestwo w LM - MU to nie jest juz tak silny zespol jak kiedys, i nie widze ich w pojedynku ani z Barca, ani z druzyna Mourinho szczerze mowiac.

Inna rzecz ze zagotowany raczej nie jestem, bo nie przewiduje innego scenariusza niz wyrzucenie Realu przez Barce, niestety. To jeszcze nie jest ten zespol zdolny do wyrzucenia katalonii z LM, jeszcze nie teraz. Nadzieje wypada miec, ale realnie rowniez patrzec.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 kwie 2011, 0:13

cru pisze:Jak dla mnie GD nie tylko o final, ale o zwyciestwo w LM - MU to nie jest juz tak silny zespol jak kiedys, i nie widze ich w pojedynku ani z Barca, ani z druzyna Mourinho szczerze mowiac.

Inna rzecz ze zagotowany raczej nie jestem, bo nie przewiduje innego scenariusza niz wyrzucenie Realu przez Barce, niestety. To jeszcze nie jest ten zespol zdolny do wyrzucenia katalonii z LM, jeszcze nie teraz. Nadzieje wypada miec, ale realnie rowniez patrzec.
Przecież to Schalke wygra LM :lol:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 kwie 2011, 0:14

No ja wiem, pisalem w kontekscie niespodzianki i braku awansu niemcow :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 kwie 2011, 0:18

Jak dla mnie GD nie tylko o final, ale o zwyciestwo w LM - MU to nie jest juz tak silny zespol jak kiedys, i nie widze ich w pojedynku ani z Barca, ani z druzyna Mourinho szczerze mowiac.
a w czym ten Real jest niby tak rzekomo lepszy od nas?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 kwie 2011, 0:18

Di Maria dive > Nani dive

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”