Liverpool (zbiorczy) - Strona 294

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2011, 21:21

Magnum pisze:wiem ze mowisz ze nie wszyscy ale tak naprawde mamy starszy sklad niz wiekszosc mysli ;)
Chodzi mi stricte o zawodników tworzących trzon zespołu na przyszłość a poza Sagną, Djourou i Cesciem (choć 24 to wcale nie tak dużo) nie widzę zawodników na których można by budować zespół ( Koscielny jest słaby ) Arszawin coś tam się mówi że po sezonie odejdzie - poza tym w tym bez rewelacji. O Squilacim nie pisze bo nie ma sensu :P

EOT

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 12 kwie 2011, 21:58

Javris to wdg mnie opcja rezerwowa przy niepowodzeniu z zakupem Younga... moja_stopa- powiedziałeś/aś/ że o Carrollu nie było słowa przed transferem do LFC? dziwne...
Co do Joe, on szuka formy w tym wieku jest już dla niego trudniej, myśle że King kenny go zostawi u sb... determinacji mu nie brakuje a to też się liczy.
Pawel875 pisze:Joe Cole to się u Was ciągle leczy, czy jest tak beznadziejny jak u nas przed odejściem?
chciałeś go obrazić? hmm a jak tam "Number 9"?? Mozliwe, że Torres też się ciągle leczy.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 kwie 2011, 22:01

Xabier17 pisze:Javris to wdg mnie opcja rezerwowa przy niepowodzeniu z zakupem Younga... moja_stopa- powiedziałeś/aś/ że o Carrollu nie było słowa przed transferem do LFC? dziwne...
Co do Joe, on szuka formy w tym wieku jest już dla niego trudniej, myśle że King kenny go zostawi u sb... determinacji mu nie brakuje a to też się liczy.
Pawel875 pisze:Joe Cole to się u Was ciągle leczy, czy jest tak beznadziejny jak u nas przed odejściem?
chciałeś go obrazić? hmm a jak tam "Number 9"?? Mozliwe, że Torres też się ciągle leczy.
Nie tyle obrazić, co po prostu stwierdzić fakt. Cole'a dawno nie widziałem na boisku, to się pytam

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 kwie 2011, 22:07

Xabier17 pisze:Javris to wdg mnie opcja rezerwowa przy niepowodzeniu z zakupem Younga... moja_stopa- powiedziałeś/aś/ że o Carrollu nie było słowa przed transferem do LFC? dziwne...
Czemu u Ciebie wszystko sprowadza się do Bachora? Paweł normalnie spytał, a ten w niego jadem pluje, ajć.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 kwie 2011, 22:08

Jaki czas temu czytałem artykuł bodajże Rory'ego Smitha, wg którego Joe Cole znajduje się na czarnej liście graczy do odstrzału. Jestem przekonany, że jeśli pojawi się jakakolwiek oferta, to Cole odejdzie. Nie ma sensu trzymać w klubie piłkarza, który co tydzień zgarnia 90 tysięcy funtów, nie dając drużynie dosłownie nic w zamian. Pasożytów nie potrzebujemy.

Adam Morgan wciąż imponuje formą. Dzisiaj skarcił Bolton i tym samym strzelił 17. bramkę w 12. kolejnym meczu.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 12 kwie 2011, 22:28

Xabier, nie było słowa o Carrollu w kontekście przejścia na Anfield. chyba w miarę logicznie to napisałem.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 13 kwie 2011, 17:20

Jedyne czemu Cole'a nie miało by być w Liverpoolu to chyba tylko zarobki... moze i to sentyment do gracza ale wolalbym aby zostal.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 kwie 2011, 17:24

Xabier17 pisze:Jedyne czemu Cole'a nie miało by być w Liverpoolu to chyba tylko zarobki... moze i to sentyment do gracza ale wolalbym aby zostal.
Dla mnie Cole to taki zawodnik który jak złapie formę to jest zawodnikiem wiodącym każdego klubu w Europie i na miejscu Kenego oraz zarządu nie rezygnowałbym tak szybko z jego usług ale ... No właśnie jest to jedno małe ale o którym już wspomnieliście ,90 patyków to strasznie dużo na zawodnika który ma dostać szansę. Na ile on ma podpisany kontrakt :?: Może dogada się z klubem i zostanie tylko na innych warunkach :think:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 14 kwie 2011, 11:20

wyjazdowe koszulki na 2011/2012

Obrazek

eleganckie.

podobno interesujemy się Connorem Wickhamem z Ipswich. osiemnastoletni napastnik, Anglik, w tym sezonie 8 bramek jak do tej pory w Championship. dobra opcja wydaje się, chociaż będzie kosztował około 15 baniek. ale to wyspiarz...

Sakho z PSG też jest obserwowany, i szczerze powiem, że bardzo by mnie ucieszył transfer Francuza. praktycznie u paryżan rozegrał dwa (teraz trzeci) sezony, rozwija się szybko, debiut w reprezentacji zaliczył w meczu z Anglią listopadzie 2010. a, wygląda trochę jak Thuram :mrgreen:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 kwie 2011, 11:27

Nigdy nie rozumiem tych zmian kolorystyki herbu Liverpoolu, żeby do koszulek pasowały. Herb to herb i barwy powinien mieć zawsze te same.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 kwie 2011, 11:35

emdżej pisze:Nigdy nie rozumiem tych zmian kolorystyki herbu Liverpoolu, żeby do koszulek pasowały. Herb to herb i barwy powinien mieć zawsze te same.
Ale sam powiedz, czy nie bardziej w tej koszulce powyżej pasuje herb w takiej kolorystyce aniżeli normalnej?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 kwie 2011, 11:37

Może i pasuje, ale herb ma swoje barwy i uważam, że nie powinno się ich zmieniać, żeby pasowały do koszulki. To może na tych "obsydianowych" koszulkach kadry zmienić kolor orła, żeby pasował?

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 14 kwie 2011, 15:45

emdżej- dokładnie! Herb to herb...

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 kwie 2011, 17:26

Kapitalne są te nowe koszulki. Zmieniony herb zupełnie mi nie przeszkadza. Domowe bardzo słabo będą się przy nich prezentowały. Szkoda, że w przeciwieństwie chociażby do Chelsea, koszulki domowe wymieniamy co dwa sezony. Obstawiam, że trzeci komplet będzie żółty.

Wickham, Downing, Young, Sakho, Cahill i Enrique to gracze, którzy wg The Times są obserwowani przez Liverpool. Wickham ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości aż 15 mln funtów, ale Comolli będzie się starał wynegocjować niższą kwotę i zagwarantować Ipswich ewentualne bonusy związane z ilością bramek i występów (to tak w ramach sprecyzowanie informacji podanej przez użytkownika moja_stopa).

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 14 kwie 2011, 19:39

na angielskim czacie gościu napisał, że widziano ostatnio Xabiego Alonso w Liverpoolu(to częste zjawisko). Kurde fajnie by było go zobaczyć znowu w barwach LFC bo chyba jego strata najbardziej wpłynęła na grę Liverpoolu FC. Aqualni jak wróci(Juventus ma mało kasy) by było dobrze. Myślę, że Charlie Adam w tamtym przypadku zostanie tam gdzie jest albo przeniesie się do jakiegoś klubu z czołówki. W niedzielę mecz na wyjeździe w Londynie. Będzie ciężko. Ktoś się orientuje czy bd już na mecz gotowy Johnson? Możliwe, że wystartujemy taką samą 11 jak w meczu z City.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”