Babelu, faktografia nie pasuje?Wilmore pisze:25 marca.kiedy FIGC ostatnio zmniejszylo kare za uderzenie rywala,
Gdzie ja twierdzę coś takiego? Bo moim zdaniem to, co dotyczy Interu i dochodzi do komisji dyscyplinarnej, jest karane zbyt wysoko. Co innego sytuacje boiskowe, gdzie sędziowie robili cuda.kiedy to Interowi jakis wystepek dyscyplinarny przeszedl plazem.
Pisałem już, jest ich nader wiele. Choćby taka ręka Adriano, choćby wymuszane karne w lidze. Choćby wirtualne tabele pokazujące, że nie jeden Wilmore to widzi.Bo oczywiste, ze tych meczów kiedy to "sedziowie nas ciagneli za uszy" juz nie przedstawisz
Widzę, że bierzesz przykład z najlepszych.pozostanie to twoim slodkim pierdzeniem.![]()
Skojarzył mi się w tej sytuacji Jarosław Kaczyński. Napisał jedno, wybuchła afera, szybko zaczął mówić, że tak naprawdę napisał co innego, a już w ogóle co innego myślał i tak naprawdę nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem, bo co z tego, że on napisał X, skoro myślał Y i krytyka za to, co napisał, jest nieuzasadniona.Fajnie, tylko ja nie pisalem krytycznie o instytuacji odwolania, jak probujecie mi wmowic, ale o niebezpiecznej, bezprecedensowej stytuacji jak ewidentne uderzenie przeciwnika
I ja Tobie personalnie nic nie wmawiam - to Maciek (interista) ośmieszył się pisząc o sytuacji bez precedensu. Jeśli wcześniej przypisywałem to przez pomyłkę Tobie, to przepraszam, ale to chyba nie miało miejsca.