Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 kwie 2011, 22:06
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 kwie 2011, 23:10
Daaaamian pisze:Prostackie zachowanie Wengera.
czesiek pisze:Wenger to jest jednak dupek... Nie wiem za co ma pretensje do K.D. reki nie podal...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 23:27
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 kwie 2011, 2:17
Magnum

moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 kwie 2011, 13:43
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 kwie 2011, 22:08
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 kwie 2011, 22:23
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 kwie 2011, 5:32
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 kwie 2011, 16:01
Widać, że są równi i równiejsiAngielska Federacja Piłkarska (FA) potwierdziła, że menadżer Liverpoolu, Kenny Dalglish nie zostanie ukarany za użycie niecenzuralnego słownictwa w kierunku Arsene'a Wengera w czasie niedzielnego spotkania z Arsenalem Londyn.
Do incydentu z udziałem obu szkoleniowców doszło w doliczonym czasie gry, gdy sędzia podyktował dla "The Reds" rzut karny. Z decyzją tą nie mógł pogodzić się Francuz, a słownie zaatakował go Dalglish, co wyłapane zostało w telewizyjnej transmisji.
W ostatnim czasie za używanie nieodpowiedniego słownictwa w obecności kamer zawieszeniem na dwa mecze ukarany został Wayne Rooney, co wywołało już oskarżenia w stosunku do federacji dotyczące stosowania podwójnych standardów. - To dość oczywiste, że kontekst zdarzenia z udziałem Rooneya był zupełnie inny - odpowiedział jednak na ten argument rzecznik FA cytowany przez "The Mirror".
Z opinią tą zgadza się także dyrektor federacji ds. rozwoju futbolu, Trevor Brooking. - Napastnik United zaprezentował reakcję wprost do kamery - podkreślił. - Od momentu podjęcia tamtej decyzji nie spotkałem nikogo, kto uznałby, że nie była ona słuszna.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 kwie 2011, 16:41
Mało powiedziane. Po odejściu Suareza do Liverpoolu Dzudszak to zdecydowanie najlepszy piłkarz całej ligi. Szybki, przebojowy, dobrze wyszkolony technicznie, obdarzony dobrym uderzeniem i ogromną precyzją w dośrodkowaniach dzięki czemu zalicza sporo asyst. Ale bramek też strzela sporo jak na pomocnika. PSV nie rozpatruje nawet ofert poniżej 20 mln euro.Pawel875 pisze:Zapewne obecnie najlepszy skrzydłowy Eredivisie
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 kwie 2011, 16:55
Pelna zgoda. Bardzo szybki i dynamiczny skrzydlowy. Swietnie wykonuje stale fragmenty gry. Moze grac na lewej jak i na prawej stronie. Jeden z moich ulubiencowMało powiedziane. Po odejściu Suareza do Liverpoolu Dzudszak to zdecydowanie najlepszy piłkarz całej ligi.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 20 kwie 2011, 12:32
Xabier17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 kwie 2011, 14:54
No właśnie dlategoXabier17 pisze: Skoro mówicie, ze jest dobry, to czemu miałby nie przenosić się na Anfield
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 20 kwie 2011, 22:07
Xabier17
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio