Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 20 kwie 2011, 12:58
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 kwie 2011, 13:18
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 kwie 2011, 13:22
Strzeli gola z karniakaA co zrobi Messi, jak Pepe znowu zagra świetnie i nie da mu pograć? Będzie mocno kopał piłkę, zacznie grać w siatkówkę, czy spróbuje dać Pepe z łokcia w zęby?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2011, 13:24
"Krystyna" też potrafi strzelać karne, a i przy wolnych CR jest zdecydowanie groźniejszy. Kolejne derby, oby były ciekawsze niż ostatnie.Bienias pisze:Strzeli gola z karniaka
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 20 kwie 2011, 13:28
Eeeee tam, ja jestem bardziej ciekaw atmosfery na Mestalla, bo po 20 tys kibicow naprzeciw siebie mialo okazje stanąc bardzo dawnostary rupieć pisze:Atmosfera jest tak podgrzana, że nie zdziwię się jeśli podczas meczu dojdzie do rękoczynów.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 kwie 2011, 13:32
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 20 kwie 2011, 15:24
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 kwie 2011, 15:35
Wg. mnie powinniśmy obrać inny kierunek.Urgi pisze:Możecie się wyżywać (kibice Realu). UEFA nie ukarała Iniesty.
Nie rozumiem tych ludzi w UEFA. Jakaś kara finansowa powinna chyba być jeśli chcą być konsekwentni i uważani za wiarygodnych.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 20 kwie 2011, 15:38
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2011, 16:00
Szkoła Mourinho jak nicRealFan pisze:No i dzisiaj pewnie rzeczywiście ma na nie szansę, ale głównie dlatego, że sędziować będzie aptekarz Undiano, który lubi gwizdać wszystko i pewnie będzie słuchał wszędzie za nim chodzącego Xaviego i kilku innych piłkarzy Barcelony, którzy też lubią sędziować (np. Messi wymusił ostatnio kartkę dla Marcelo albo lubiący skakać z pretensjami o nic Pique. Dobrze, że Valdesa nie będzie, bo też by biegał przez pół boiska do sędziego po co drugim faulu). Faktycznie, jest się czego bać.
Nie wiemRealFan pisze:Na temat tego jak zagra Real się nie wypowiadam. Nie wiem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 kwie 2011, 16:10
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2011, 16:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 kwie 2011, 17:18
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 kwie 2011, 17:29
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2011, 17:30
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited