Czemu? Pilem raz i bylem pijany :d Jest spoko.Niskie masz standardy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 21 kwie 2011, 23:12
Czemu? Pilem raz i bylem pijany :d Jest spoko.Niskie masz standardy.
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 kwie 2011, 23:13
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 kwie 2011, 23:17
Po rozłące z dziewczyną widzę wszedłeś na nowy etap życiabartbuks pisze:Pijemy! Dawaj, znów kupiłem Jima
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 kwie 2011, 23:17
Ja dodam, że ostatnio Krupnik mi podchodzi. Co do wesel bez alkoholu to podobno są, nie byłem, ale słyszałem, że sąEnJoy's pisze:Choć jak kasy mało to ja też preferuję Starogardzką jeśli chodzi o te przedziały cenowe.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 21 kwie 2011, 23:18
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 21 kwie 2011, 23:20
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 kwie 2011, 23:24
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 kwie 2011, 23:26
Trzeba mieć w życiu jakąś pasję, prawda?Salas11 pisze:Po rozłące z dziewczyną widzę wszedłeś na nowy etap życia
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2011, 23:28
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 kwie 2011, 23:30
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 kwie 2011, 23:30
To już pasja?bartbuks pisze:Trzeba mieć w życiu jakąś pasję, prawda?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 kwie 2011, 23:34
Pamiętaj, że w życiu wszystko musi wyjść na zero. Teraz nadrabiam. Fajki palę regularnie, czego trochę żałuję... Dalej się zdrowo odżywiam, co pozwoliło mi zrzucić wagę do 69kg i jak skończą się promocje na Jima, to planuję iść na siłownie. Na razie postanowiłem sobie trochę poimprezować, bo człowiek nie wie kiedy znów się zakocha i wróci na właściwe tory...Salas11 pisze:To już pasja? A nie tak dawno pisałeś o zdrowym odżywianiu. Rzuciłeś chyba nawet fajki. W pizdu poszły noworoczne postanowienia?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 kwie 2011, 23:37
Ale to tak zawsze jest, że na weselach jehowów jest bez alkoholu, bo zabronione? Czy tylko na tym jednym?Danielinho90 pisze:Ja bylem na weselu bez alkoholu. dlatego ze jestem swiadkiem jehowy.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 kwie 2011, 23:38
Na tej stronie mozesz sprawdzic liczbe asyst poszczegolnych zawodnikow <<< http://www.football-lineups.com/Gdzie można sprawdzać statystyki dotyczące asyst w poszczególnych ligach?
Tzw. syndrom porozstaniowyPamiętaj, że w życiu wszystko musi wyjść na zero. Teraz nadrabiam. Fajki palę regularnie, czego trochę żałuję... Dalej się zdrowo odżywiam, co pozwoliło mi zrzucić wagę do 69kg i jak skończą się promocje na Jima, to planuję iść na siłownie. Na razie postanowiłem sobie trochę poimprezować, bo człowiek nie wie kiedy znów się zakocha i wróci na właściwe tory...
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 21 kwie 2011, 23:40
Nie wiem w sumie. Ja bylem tylko na tym jednym. Bylo fajnieAkarin pisze:Ale to tak zawsze jest, że na weselach jehowów jest bez alkoholu, bo zabronione? Czy tylko na tym jednym?Danielinho90 pisze:Ja bylem na weselu bez alkoholu. dlatego ze jestem swiadkiem jehowy.
Danielinho90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio