Ja tam przez miłości potrafiłem się głównie wykolejać, ale to już osobny tematbartbuks pisze:Na razie postanowiłem sobie trochę poimprezować, bo człowiek nie wie kiedy znów się zakocha i wróci na właściwe tory...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 kwie 2011, 23:41
Ja tam przez miłości potrafiłem się głównie wykolejać, ale to już osobny tematbartbuks pisze:Na razie postanowiłem sobie trochę poimprezować, bo człowiek nie wie kiedy znów się zakocha i wróci na właściwe tory...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 21 kwie 2011, 23:53
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 kwie 2011, 23:55
W sumie to ja tez się cieszę. Teraz tylko trochę popracować nad kondycją i sylwetką i będzie git. Zdrówko sbQsbQ pisze:Cieszę się, że ktoś tutaj waży 69 kg i nie ma nastu lat, tylko więcej ja od wielu lat ważę 70 i nic wyżej, nic niżej
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 kwie 2011, 0:02
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2011, 0:02
A ja od października zrzuciłem już 15kg nadwagi i się cieszęsbQ pisze:ja od wielu lat ważę 70 i nic wyżej, nic niżej
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 kwie 2011, 0:13
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 kwie 2011, 0:15
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 kwie 2011, 0:18
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 kwie 2011, 0:18
Może też mieć 7 lat. Chociaż w sumie matematyk też ze mnie lichyarek_ahig pisze:Zdesperowany, w trosce o dobro Narodu Polskiego, musze prosic o pomoc forumowiczow. Czy uwazacie, ze osoba ktora nie zna wzoru na pole prostokata, musi byc wybitnie ulomna, tepa?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 kwie 2011, 0:21
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 kwie 2011, 0:22
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 kwie 2011, 0:42
Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.![]()
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 kwie 2011, 0:45
Pawel875 pisze:Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.![]()
Osoba, o której mówi Arek w pierwszym akapicie, to tak jak wspomniał, ma w tym roku maturę, jest kibicem Realu i mieszka nad morzem
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 kwie 2011, 0:47
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 kwie 2011, 0:48
Podaj nazwiska (ocenzurowane), bo akurat wtedy na chwilę wyszedłemarek_ahig pisze:Pawel875 pisze:Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Osoba, o której mówi Arek w pierwszym akapicie, to tak jak wspomniał, ma w tym roku maturę, jest kibicem Realu i mieszka nad morzemPrzepraszam bardzo, ale jeszcze dwie inne osoby przyznaly sie, ze tego wzoru nie znaja.
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio