Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 565

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 kwie 2011, 22:18

W Prem się takich karnych nie daje, o ile sam był dał karnego Sroką za faul Andiego to gracze Evertonu nie mogą mieć pretensji.Choć atkinson pewnie by dał karnego i czerwoną dla Rio

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 kwie 2011, 12:06

Wczoraj miała miejsce na BBC premiera filmu "United". Jest to film fabularny poświęcony Busby Babes. Głównymi bohaterami są Bobby CHarlton oraz Jim Murphy i to z ich perspektywy przedstawiany jest cały dramat, który się rozegrał pod koniec lat '50. Pewnie trochę niedociągnięć jest(trochę dziwnie przedstawiona postać Sir Matta), ale mnie się to oglądało fantastycznie, a kilka scen naprawdę kibica United(a z komentarzy chociażby z twittera wynika, że nie tylko) może poruszyć.

Film dostępny online na ibbc player - trzeba skorzystać z angielskiego proxy. Polecam!

PS jeszcze jedna błahostka - ciągle zapominam, czmeu to Realowi kibicuje w starciach z Barcą i katastrofa pod Monachium ciągle mi o tym przypomina.

EDIT:

Film http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b010tb6z/United/
Polecam wtyczkę do FF https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... /stealthy/ (dzięki niej będziemy mogli przestawić swoją lokalizację na UK ;) )
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 12:26 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2011, 12:10

Z przyjemnoscia obejrze. Dzieki za info red :beer:

JDaen
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JDaen » 25 kwie 2011, 12:18

MGiggs pisze:W Prem się takich karnych nie daje, o ile sam był dał karnego Sroką za faul Andiego to gracze Evertonu nie mogą mieć pretensji.Choć atkinson pewnie by dał karnego i czerwoną dla Rio
rzeczywiscie, w Prem się takich karnych nie daje, dlatego tydzien temu Marriner sedziowal mecz Montpellier-PSG w ligue a nie Arsenal-Liverpool w prem.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2011, 22:15

Ej kaczy zostaw nasz temat. Spokojnie, zaraz Cię zbanują tylko, że teraz nie ma żadnego moderatora :D

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 kwie 2011, 23:40

Jeśli to prawda, że negocjujecie transfer Patricio to się pogniewamy... chłopak jest genialny :P
A jeszcze jeśli faktycznie macie dać maks 15 mln. to już w ogóle kosmos... zdecydowanie najlepszy GK Segres, z rewelacyjnym refleksem i świetnym 1 na 1, a i w powietrzu jest niezły. Jedyny minus jest taki, że średnio nogami gra.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2011, 23:50

Nie wiem za wiele o nim. Swego czasu słyszałem, że wielki talent ale nie widziałem go w akcji zbyt często więc nie jestem zbyt zorientowany choć ten news jakoś mnie nie cieszy. Póki co to plota, jak zobaczę oficjalne info to porozmawiamy.

Ta interwencja nie rzuciła mnie na kolana :P

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 kwie 2011, 23:56

Swego czasu obok Moutinho i Naniego był wymieniany jako ten który zrobi największą karierę z nowej generacji zawodników ze szkółki. Później jeszcze prasa dodała Veloso, który niezły był, ale bardziej rozdmuchany niż dobry (nie przez przypadek Bento rzucał nim po różnych pozycjach bo wszędzie grał tylko nieźle, a i wszędzie zaliczał mega wtopy).

Patricio na swoim koncie ma śmieszniejsze bramki, ale dużo bramkarzy, szczególnie młodych zalicza pojedyncze wpadki. Tak czy tak w tym sezonie zdecydowanie najlepszy zawodnik Sportingu, broni rewelacyjnie, lepszego w lidze nie ma. Ostatni mecz z Porto miał po prostu genialny, bronił wszystko co tylko mógł właściwie (chociaż i tak Porto wygrało). Strasznie niedoceniany jest chłopak, ale jeśli do was przejdzie to będzie mógł być tylko lepszy. Jak dla mnie to podobna półka co De Gea w najwyższej formie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 kwie 2011, 0:05

Z jednej strony dobrze,bo zostawicie Davida w spokoju,a z drugiej znowu zle,bo SCP to jeden z moich ulubionych klubow :lol:

A transfer przedni,Sammy dobrze gada :wink:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 kwie 2011, 11:19

Może coś być na rzeczy bo ze Sportingiem mamy dobre układy ale jak pisałem póki co to tylko plotki. Z drugiej strony cieszy mnie, że macie o nim dobre zdanie.
"Do I want to go to United? It's a beautiful club," admitted Sneijder on Studio Ajax.

"But I'm fine in Milan and not at the point to think about it."
Sneijder dla holenderskiego radia. Myślę, że coś może być na rzeczy. Wydaje się pewne, że trafi do nas ktoś do środka, pytanie czy Ferguson znów zainwestuje w młody talent czy pokusi się o mocne nazwisko. Na to przyjdzie czas po sezonie.

Dziś w cieniu pojedynku Realu z Barcą, pierwszy z półfinałów z Schalke. Nie pojechali Berbatov i Fletcher. Martwi mnie ta nieobecność Darrena i obawiam się, że w tym sezonie już z niego pożytku nie będzie. W ekipie z Gelsenkirchen znacznie więcej osłabień.

Ostatnio nasze spotkania nie porywały i forma pozostawiała sporo do życzenia ale liczę, że ostatnia wygrana pozwoli nam wrócić na właściwe tory a LM jak zwykle wywoła dodatkową mobilizację. Schalke w lidze cieniuje ale to jest drużyna typowo turniejowa co potwierdza obecna LM. Nie oszukujmy się, jesteśmy zdecydowanym faworytem tego dwumeczu i nasze odpadnięcie byłoby sensacją ale pamiętając o zeszłorocznym festynie z Bayernem należy zachować koncentrację od pierwszej do ostatniej minuty tego dwumeczu. Wszyscy już widzieliśmy Inter przed pojedynkiem z ekipą z Gelsenkirchen w półfinale a jak to się skończyło doskonale wiemy. Schalke nie ma nic do stracenia, my wszystko, trzeba zagrać konsekwentnie dzisiaj. Tak jak zwykle na wyjazdach w LM. Liczę dziś na Carricka, w ostatnich tygodniach, oprócz fatalnego błędu z City to jeden z naszych najlepszych zawodników. Skład jak zwykle może zaskoczyć ale podejrzewam, że w obronie zobaczymy O'shea, Rio, Vidę i Evrę, w pomocy oprócz Carricka typowałbym Valencię, Parka i Giggsa a w ataku Roo z Javierem. Mam przeczucie, że dziś Nani zacznie na ławce choć niewykluczone, że Fergie posadzi kogo innego. Świetnie, że rewanż gramy na OT.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 kwie 2011, 23:49

Czytaliście o popisie Gibsona na twitterze?

:haha:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 26 kwie 2011, 23:50

Daaaamian pisze:Czytaliście o popisie Gibsona na twitterze?

:haha:
taaa, na głównej piłka.pl było :lol:

PS kurdę, za nic nie mogę znaleźć żadnego twittera jakiegokolwiek piłkarza Chelsea, kiedyś natknąłem się na Kalou ale nie wiem czy to prawdziwy.

o już mam http://twitter.com/#!/Skalhuno
nie wiem skąd ten dziwny nick, ale w zasadzie wiarygodne, patrząc na zdjęcia jakie tam umieszcza.
http://yfrog.com/user/Skalhuno/photos
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 23:55 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 kwie 2011, 23:51

Evans i Ferdinand już dementowali - Gibson ponoć nawet nie miał pojęcia o tych żenujących wpisach. Zamknął konto bo mu się nie spodobało i wsio ;p

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 0:00

Fani napisali tylko prawde o tej kłodzie.Przecież się chyba nie spodziewał że ktoś będzie chwalił jego ,,gre,, :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 kwie 2011, 0:01

Oj tak, na pewno nie miał pojęcia o tych wpisach i tak po prostu usunął swoje konto. Śmieszne tłumaczenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”