Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 26 kwie 2011, 11:19

Może coś być na rzeczy bo ze Sportingiem mamy dobre układy ale jak pisałem póki co to tylko plotki. Z drugiej strony cieszy mnie, że macie o nim dobre zdanie.
"Do I want to go to United? It's a beautiful club," admitted Sneijder on Studio Ajax.

"But I'm fine in Milan and not at the point to think about it."
Sneijder dla holenderskiego radia. Myślę, że coś może być na rzeczy. Wydaje się pewne, że trafi do nas ktoś do środka, pytanie czy Ferguson znów zainwestuje w młody talent czy pokusi się o mocne nazwisko. Na to przyjdzie czas po sezonie.

Dziś w cieniu pojedynku Realu z Barcą, pierwszy z półfinałów z Schalke. Nie pojechali Berbatov i Fletcher. Martwi mnie ta nieobecność Darrena i obawiam się, że w tym sezonie już z niego pożytku nie będzie. W ekipie z Gelsenkirchen znacznie więcej osłabień.

Ostatnio nasze spotkania nie porywały i forma pozostawiała sporo do życzenia ale liczę, że ostatnia wygrana pozwoli nam wrócić na właściwe tory a LM jak zwykle wywoła dodatkową mobilizację. Schalke w lidze cieniuje ale to jest drużyna typowo turniejowa co potwierdza obecna LM. Nie oszukujmy się, jesteśmy zdecydowanym faworytem tego dwumeczu i nasze odpadnięcie byłoby sensacją ale pamiętając o zeszłorocznym festynie z Bayernem należy zachować koncentrację od pierwszej do ostatniej minuty tego dwumeczu. Wszyscy już widzieliśmy Inter przed pojedynkiem z ekipą z Gelsenkirchen w półfinale a jak to się skończyło doskonale wiemy. Schalke nie ma nic do stracenia, my wszystko, trzeba zagrać konsekwentnie dzisiaj. Tak jak zwykle na wyjazdach w LM. Liczę dziś na Carricka, w ostatnich tygodniach, oprócz fatalnego błędu z City to jeden z naszych najlepszych zawodników. Skład jak zwykle może zaskoczyć ale podejrzewam, że w obronie zobaczymy O'shea, Rio, Vidę i Evrę, w pomocy oprócz Carricka typowałbym Valencię, Parka i Giggsa a w ataku Roo z Javierem. Mam przeczucie, że dziś Nani zacznie na ławce choć niewykluczone, że Fergie posadzi kogo innego. Świetnie, że rewanż gramy na OT.

Wróć do „Anglia”