WTF? Dostałeś jakiś towar od Kaczego czy co? Kiedy i gdzie ktoś u nas coś takiego wypisuje? Chyba, ze jak zwykle sprawa wygląda jak klasyk z Carrickiem.Tacy jak ja sa wszedzie. U was jest Kamil u nas BieniasDla mnie MU to zawsze byla druga ulubiona druzyna po MU....do czasu zaczecia czytania waszego tematu a raczej tonu, To my najlepsza druzyna w Europie, To my najlepsza druzyna na swiecie.
- Carrick to drewno
kibice United: nie Carrick to nie drewno
- fani United twierdzą, że Carrick to najlepszy środkowy pomocnik świata
Sprawa tutaj wygląda zdaje się podobnie, jak niektórzy po prostu reagują na notoryczne komentarze i narzekania na to, ze nie pokazujemy nic wielkiego i tylko dzięki słabości przeciwników jesteśmy blisko trofeów, to ty zdaje się, ze znowu to interpretujesz nie wiadomo jak.
No chyba, że dalej cie boli mój podpis sprzed paru lat Champions Of England etc. to muszę Cie zmartwić, tak wtedy byliśmy najlepszą drużyną świata bo wygraliśmy Mistrzostwo Anglii i Ligę Mistrzów, tak jak wy byliście w 2009 roku najlepszą drużyną świata, a rok poźniej był Inter. Dla mnie nazywanie tak zespołów determinują tytułu, dla ciebie może styl, w takim razie radzę przerzuć się na Łyżwiarstwo figurowe, jakieś Pluszczenki itd.