Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 27 kwie 2011, 15:09
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 15:11
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2011, 15:12
Aj tam gadasz glupoty BartWszyscy zachwycają się De Geą, a mi tam koleś jakoś mocno nie imponuje. Fakt, jak na swój wiek, posiada duże umiejętności, lecz poprzedni sezon miał o wiele lepszy.
To w koncu kotek czy groszek ?Groszek ale kiedyś spotkałem się z tym, że w Meksyku znaczyło to Kotek
Dr.Football1
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 15:15
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 kwie 2011, 15:16
Mysle ze bedzie ciekawa walka miedzy De Gea a Szczesnym o takie mianoMowilem to juz kilka razy i powtorze jeszcze raz: De Gea to najwiekszy bramkarski talent od czasow parmenskiego Buffona![]()
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 15:16
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 15:17
Wiesz ja nie lubię takich bramkarzy jak De Gea, Van der Sar, Guaita... Wielkie i cienkieDr.Football1 pisze:Aj tam gadasz glupoty Bart David w wieku Neuera zje go na sniadanie. Mowilem to juz kilka razy i powtorze jeszcze raz: De Gea to najwiekszy bramkarski talent od czasow parmenskiego Buffona
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 15:22
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 kwie 2011, 16:07
To przeczytaj raz jeszcze moje wypowiedzi na jego temat. Nie znosiłem go od dawna jako człowieka, ale wcale nie miałem go za marnego piłkarza. Na temat jego techniki się wypowiadałem i jeśli nie pamiętasz to Ci pamięc rozjaśnię to może na przyszłość zapamiętasz. Mówiłem, że jest przeciętnie wyszkolony technicznie, co później tłumaczyłem następująco (Tevez - przeciętny, Roo - dobry, Ronaldo/Berbatov - bardzo dobry). Po raz ostatni zmusiłeś mnie do dyskusji na temat tego ćwierćmózga.MGiggs pisze:Tu nie chodziło czy go lubisz czy nie, poprostu uprawiałeś hejterstwo teveza najwyzszych lotów pisząc takie bzdury o jego technice że głowa mało, nie udawaj że nie pamiętasz.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 17:03
Tutaj skala chyba chyba Bramble -przecietna,Gibson dobra ,Henderson=iniestaRed85 pisze:Irlandczyk dysponuje dobrą techniką
brakuje słow na takie pierdolyRed85 pisze:Tevez być może jest szybszy od Owena, ale jak ten drugi porusza się o kulach. Technika? Nie wiem. Owen przynajmniej nie ma kłopotów z przyjęciem piłki. Wszechstronność? Co z tego, że Tevez jest ponoć wszechstronny, jak na szpicy gra kiepsko, a na grę na skrzydle jest za wolny.
Red85 pisze:Jak dla mnie Owen nie jest piłkarzem gorszym niż Tevez, a wręcz przeciwnie - jeśli będzie tylko zdrowy to jestem przekonany, że okaże się bardziej wartościowym dla nas zawodnikiem. Anglik da nam przynajmniej coś nowego - umiejętność wykańczania akcji o jakiej póki co mogą pomarzyć Rooney i Berbatov.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 kwie 2011, 18:19
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2011, 14:40
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 maja 2011, 0:36
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 8:39
BM z finalu LM 99Powiedzmy sobie szczerze jeśli za tydzień przegramy z Chelsea na OT to przebijemy frajerstwo Arsenalu z całego sezonu, przebijemy frajerską porażkę z Bayernem rok temu i nie wiem jeszcze co
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio