Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 kwie 2011, 22:33
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 kwie 2011, 22:33
Nie tak dawno była dyskusja o faulu Carraghera na Nanim, gdzie ktoś stwierdził, że sędzia powinien patrzeć na faul. a nie na to co stało się piłkarzkowiSpY pisze:Tez mi sie wydaje, ze dopiero jakby doszlo do zlamania nogi Alvesa to niektorzy by zauwazyli o co kaman, ale reszta i tak by gadala ze tylko zolta powinna bycbartbuks pisze:No to teraz się zacznie. Ja nie kumam czasami podejścia innych osób. Złamią nogę ulubieńcowi to krzyczycie o dyskwalifikację, a tak to wielkie oburzenie, że przecież nic się nie stało. To wejdź jeden z drugim na boisko, rzucę Ci piłkę, strzel z woleja, a Czesiek Cię poczęstuje nakładką. Wtedy pogadamy.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 27 kwie 2011, 22:34
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 kwie 2011, 22:35
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 22:35
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 kwie 2011, 22:36
Czy będzie bluźnierstwem to, jak powiem, że będę trzymał kciuki za Manchester?Daaaamian pisze:Rewanż to już tylko formalność, szkoda.
Mam nadzieję, że finał skończy się podobnie, jak ten 2 lata temu.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 22:40
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 kwie 2011, 22:41
rioferdy5 Rio Ferdinand
If u ever see me go off on a stretcher then run back on to play i give every1 on here the green light to hit me with a #2footedtackle !
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 kwie 2011, 22:41
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 kwie 2011, 22:43
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 22:45
Ja? No co Ty! Na ścianie mam plakat CR7 i Pepe, jak ten drugi robi Cristiano w jacuzzi masaż stopamiSammyy pisze:Bart, ale Ty strasznie nie lubisz Realu więc jesteś mimo wszystko nieco nieobiektywny.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 kwie 2011, 22:45
Śmiejesz się z Realu, a chyba w sobotę Valencii nie oglądałeś.bartbuks pisze:A może Barca oddała Realowi CdR, aby ten odpuścił jej 1/2 LM?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 kwie 2011, 22:46
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 kwie 2011, 22:46
Czyli co, mecz United dla Javiera, a Realu dla Ronaldo ?bartbuks pisze:Ja? No co Ty! Na ścianie mam plakat CR7 i Pepe, jak ten drugi robi Cristiano w jacuzzi masaż stopamiSammyy pisze:Bart, ale Ty strasznie nie lubisz Realu więc jesteś mimo wszystko nieco nieobiektywny.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 kwie 2011, 22:47
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio