Nie mogę co za pierd****. To weszło w sprawach futbolu zagranicznego jest tak żałosne, że szkoda gadać. Racje miałeś jednak Czeher pier**** ich.
Wp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 kwie 2011, 1:07
Nie mogę co za pierd****. To weszło w sprawach futbolu zagranicznego jest tak żałosne, że szkoda gadać. Racje miałeś jednak Czeher pier**** ich.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 28 kwie 2011, 1:07
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 1:08
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 kwie 2011, 1:11
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 kwie 2011, 1:13
Ale co się stało? Na serio nie rozumiem, na serio Real został tak skrzywdzony? Czy jak?MGiggs pisze:Tak wygrało ,,piekno,, piłki, czekam na wpis kowalczyka.
Ale po co robisz z siebie idiotę? Niby [k****] w żadnej z tych potyczek Barca nie miała kontrowersji na swoją 'korzyść'? Ogarnij się człowieku, Far$a nie kradnie tak bardzo jakbyś to chciał widziećKamil232 pisze:Ja to już pisałem wcześniej niż powiedział Jose, jest w archiwum forum i można sprawdzić. Barcelona jest tak świetną drużyną, że naprawdę sędziowie w zwycięstwach im pomagać nie muszą. Chyba, że się myle?
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 kwie 2011, 1:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 1:16
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 28 kwie 2011, 1:16
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 kwie 2011, 1:19
Może je wymienisz?Ale po co robisz z siebie idiotę? Niby [k****] w żadnej z tych potyczek Barca nie miała kontrowersji na swoją 'korzyść'? Ogarnij się człowieku, Far$a nie kradnie tak bardzo jakbyś to chciał widzieć
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 1:20
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 kwie 2011, 1:21
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 28 kwie 2011, 1:24
a to śmieszne miało być czy jakIl Padrino pisze: Bardzo się cieszę, że szprycowali go hormonami, dzięki temu jest teraz wspaniały i dorodny i nie musi żebrać o talary na przedmieściach Błenosajres.
pepe00

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 kwie 2011, 1:25
Taaaak obrońco uciśnionych, bo pierwszego meczu z Chelsea nie było w ogóle i karnego na Henrym też nie (mecz z Chelsea jakby ktoś nie wiedział). Do reszty to nie wiem co mam podać, np. bramka ze spalonego Milito w zeszłym roku.Kamil232 pisze:Może je wymienisz?Może jakiś filmik ala Jarzinho, że to jednak was oszukano w meczu z Chelsea?
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 1:26
nie, faulował Puyola w walce o piłkę. Położył ręke na jego ramieniu co zachwiało jego pion, spowodował jego upadek.Kamil232 pisze:Powinien być uznany gol Szewy? Powinien.
powinien być jeden, za reke Pique, reszta była na styk ale w granicach przepisów.Kamil232 pisze:Powinny być bodaj 2 karne dla Chelsea? Powinny być
teraz każdy piłkarz aktorzy, fakt ze Busquets jest piłkarzem Barcy tylko mnoży nienawiśc kibiców do jego osoby.Kamil232 pisze:Busqets w starciu z Motta odegrał marny teatrzyk? Odegrał.
tu się zgodęKamil232 pisze:Van persie nie powinien wylecieć z boiska? Nie powinien.
powinien, wkleił się w Daniego nakładką, wyprostowaną nogą. i Jakich by powtórek nie serwowano to jestem zdania, że Alves nie jest na tyle wygimnastykowany by w 0,1 sek. obrócić nogę i ciężar ciała o 180 stopni. Był kontakt.Kamil232 pisze:Pepe nie powinien wylecieć z boiska? Nie powinien.
pewnie, pod warunkiem, że sędzia był głównym sponsorem i wyjąłby wszystkie swoje pieniądze. wtedy Twoja teza staje się słuszna.Kamil232 pisze:Gdyby nie sędzia to by finału w Rzymie nie było
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 kwie 2011, 1:28
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio