Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Loczki » 28 kwie 2011, 12:47

Jak ktos mowi, ze tam nie bylo kontaktu, bo oglada jakies zmontowane fotki z asa czy tam marci, albo filmik w [ch**] jakosci to jest z deka smieszny.

Faul byl, ale na zoltko, to fakt. Gdybym to ja byl sedzia, dalbym pepkowi czerwo, za to ze jest szuja (taki skurwiel i oszolom w jednym), wiem ze gra nieczysto i podejrzewalbym, ze zrobil to specjalnie. No i pamietam sytuacje z anglikami jak robil kopy w glowe, ale sedziowie uznali ze to taki zamach na pilke.. No ale ja jestem nieobiektywny.

Troche mi nieswojo, poniewaz jakis miesiac temu smialem sie z kibicow angielskiej pilki, ze klasyki czelsi manu to szachy. Po wczorajszym meczu moge smialo powiedziec, ze dzieki boskiemu Mou, Gran Derbi stoi na nizszym poziomie.

Czerwo faktycznie zbyt duzy wymiar kary. Jednak trzeba tez na to popatrzec pod wzgledem finansowym. TU COS DLA ZWOLENNIKOW TEORII SPISKOWYCH:

Fifa i Uefa nie zarobi na pilce prezentowanej przez murarzy i szachistow. Taka pilka jest brzydka i do dupy i ludzie przestana ja ogladac. Stad tez moze wynikac wczorajsze czerwo.

Pozdro.

Wróć do „Hiszpania”