Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 28 kwie 2011, 22:40
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 28 kwie 2011, 22:43
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 kwie 2011, 22:57
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2011, 23:02
w obronie to jednak tylko ten Rolando grał na poziomie, na początku Villarreal ciągle groźnie atakowało i lepsza ekipa by to spokojnie wykorzystała.Sammyy pisze:A Boas, Hulk, Falcao czy Rolando niech sobie idą gdzie chcą, nawet do ligi Rosyjskiej, ale dopiero za rok... ja chcę zobaczyć ten zespół w LM na tle mocniejszych rywali.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 kwie 2011, 23:03
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 23:03
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 kwie 2011, 23:04
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 23:05
Ale nie mieli Boasafieldy pisze:Przed rokiem grali w Lidze Mistrzów i na Emirates dostali piątkę. To tak a propos lepszego przeciwnikaMIeli jeszcze Meirelesa
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 28 kwie 2011, 23:06
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 kwie 2011, 23:06
Pereira czy Otamendi potrafią zagrać lepiej, ale prawda, obrona to zdecydowanie najsłabsza formacja zespołu. Właściwie gdyby nie kontuzja Fucile czy jeszcze niedawno Maicona to wyglądałby to lepiej.fieldy pisze:w obronie to jednak tylko ten Rolando grał na poziomie, na początku Villarreal ciągle groźnie atakowało i lepsza ekipa by to spokojnie wykorzystała.Sammyy pisze:A Boas, Hulk, Falcao czy Rolando niech sobie idą gdzie chcą, nawet do ligi Rosyjskiej, ale dopiero za rok... ja chcę zobaczyć ten zespół w LM na tle mocniejszych rywali.
Przed rokiem grali w Lidze Mistrzów i na Emirates dostali piątkę. To tak a propos lepszego przeciwnikaMIeli jeszcze Meirelesa
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 kwie 2011, 23:11
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 28 kwie 2011, 23:12
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 kwie 2011, 23:12
chyba im sie kontrakty nie koncza w najblizszym roku...Shlubb pisze:Porto się będzie musiało wykosztować jeśli będzie chciało zatrzymac wszystkich najlepszych graczy.
no bez jaj... 2:1 to tak jak remis... wystarczy 1:0 i good bye. A Braga moze tego dolpnac, pomimo mniejszego potencjalu.Morrow pisze:Finał to myślę, że Porto - Benfica, który to już raz w tym roku?:)
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 kwie 2011, 23:14
Podzielam Twoje zdanie, uważam, że najlepiej jakby trafił na Wyspy, tam by sobie raczej poradził, szybki, zdecydowany, przebojowy i pomysłowy.Nie wiem jak w United wygląda, nie wiem gdzie mógłby tam grać, na jakiej pozycji, ale fajnie jakby tam trafił, i tak zajebiście efektywna linia ataku United jakby tak zyskała to byłoby ciekawie.MGiggs pisze:ego Hulka chce widziec w Prem,chce go widziec co tydzien
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 kwie 2011, 23:15
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio