I jeszcze Atletico dopłaci 10 mln?Dr.Football1 pisze:Kilka miesiecy temu na Onecie bylo info,ze Forlan przejdzie do Juve w zamian za Iaquinte
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2011, 16:03
I jeszcze Atletico dopłaci 10 mln?Dr.Football1 pisze:Kilka miesiecy temu na Onecie bylo info,ze Forlan przejdzie do Juve w zamian za Iaquinte
Morrow

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 kwie 2011, 1:18
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 1:26
Jestem w 90% pewien,ze David zostanie tam gdzie jego miejsce - w domu na Vicente Calderon1.jest tak,jak mowil sam David,ze zostanie,jesli zarzad klubu zdecyduje sie o niego powalczyc.ale nie wiemy,co na to MU
Nie ma takiej opcji. Kun jest bardzo zwiazany z klubem i kibicami,dostal opaske kapitana... Do Realu nie pojdzie,to porzadny chlop2.Aguero niby nie ma zamiaru odchodzic,ale...zostawia sobie furtke na wypadek gdyby-tfu,odpukac,Atleti nie awansowalo do LE?Chociaz ja sobie naprawde nie wyobrazam,co by bylo,gdyby sprzedali Kuna swojemu rywalowi zza miedzy...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 kwie 2011, 1:31
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 kwie 2011, 1:36
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 1:41
Skladow jeszcze nie znamy,ale powolania dostali:mzatlanta pisze:A troche z innej beczki,znamy moze sklad na jutrzejszy mecz z Deportivo?
Wracaja Tiago i ReyesDe Gea, Joel, Antonio López, Filipe Luis, Godín, Ujfalusi, Domínguez, Perea, Mario Suárez, Tiago, Raúl García, Elías, Assunçao, Reyes, Juanfran, Forlán, Agüero oraz Diego Costa.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 kwie 2011, 1:45
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 kwie 2011, 8:22
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 11:19
Ostatnio w ogole go nie widac co mnie troche dziwi,bo o ile na poczatku gral rzeczywiscie cienko to potem zaczal lapac forme i...zniknalMagnum pisze:Właśnie, co się z Meridą stało? Niewypał? Goal.com uznal go za jeden z 10 najgorszych transferów La LIga. Szkoda, bo zapowiadał się dobrze, ale nie był cierpliwy i nie chciał czekać na szansę w Arsenalu.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 kwie 2011, 22:30
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:02
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 maja 2011, 0:05
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:18
Jezeli dobrze zauwazylem to lezal Filipe albo Godin. Nie wiem co sie dokladnie stalo,ale podejrzewam,ze przy wyskoku do ostatniego rogu zostal poturbowany przez jednego z graczy Depor.Co sie tam stalo pod koniec,zaslabl ktos na boisku czy jak?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 maja 2011, 0:21
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio