rano rower, potem... Liverpool - NUFC, Arsenal - MU, Marsylia - jelen team, Miami - Boston
SbQ bys poogladal sobie jakis film z tych wypisanych przeze mnie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 1:15
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 maja 2011, 1:17
Zrezygnowałem jakiś czas temu z C+ bo i tak z braku czasu praktycznie nic nie oglądałem więc odpada.emdżej pisze:To akurat można. Canal+ Sport i po sprawie. Liverpool - Newcastle, Arsenal - MU i Arka - Lechia.
Cholera... ja mam problem często by jednego dnia zobaczyć chociaż jedno spotkanie w całości na żywo, a wy straszycie maratonamiczeher pisze:Liverpool - NUFC, Arsenal - MU, Marsylia - jelen team, Miami - Boston
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 1:18
Czemu? Swego czasu ten zespół to była niezła maszynka do hitów, poza Shout mieli jeszcze kilka kawałków, których do dzisiaj bardzo przyjemnie się słuchabartbuks pisze:Ich Shout miażdży! Choć zapewne wielu powie, że to jakieś gejowskie...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 maja 2011, 1:20
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 maja 2011, 1:20
Ja jutro/dziś mam wolne, więc wreszcie coś obejrzę. Choć za chwilę w Meksyku grają, a ja mam jeszcze jedno piwkoSammyy pisze:Cholera... ja mam problem często by jednego dnia zobaczyć chociaż jedno spotkanie w całości na żywo, a wy straszycie maratonami
No ja lubię takie klimaty. Jak grałem dużo heavy metalu, to zacząłem eksperymentować i słuchać takiej muzy.Morrow pisze:Czemu? Swego czasu ten zespół to była niezła maszynka do hitów, poza Shout mieli jeszcze kilka kawałków, których do dzisiaj bardzo przyjemnie się słucha
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 1:22
jak tylko mam wolny weekend to non topSammyy pisze:Cholera... ja mam problem często by jednego dnia zobaczyć chociaż jedno spotkanie w całości na żywo, a wy straszycie maratonami
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 maja 2011, 1:25
Ja ostatni raz tak piłką 'żyłem' jak byłem w liceum, a to było kilka lat temu. Teraz to już brak czasu czy chęci by tyle siedzieć przez tv bądź kompem i lookać spotkania, można powiedzieć że w pewien sposób się wypaliłem.emdżej pisze:Jakie tam maratony? Ja jutro planuję tylko cztery mecze i Ligę+ Extra.
Ja mam co 2 weekend wolny jedynieczeher pisze: jak tylko mam wolny weekend to non top zaczynam popoludniu a koncze o 23
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 maja 2011, 1:26
Grałem dużo heavy metalusbQ pisze:że co robiłeś ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 1:27
to proponuje..... I twoja matke tezsbQ pisze:właśnie tak sobie pomyślałem, aby coś przejrzeć... najwyższa pora, żeby przestać oglądać w kółko Pulp Fiction![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 maja 2011, 1:27
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 maja 2011, 1:28
Rozkręcam sięczeher pisze:Bus jak tam bieganie?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 maja 2011, 1:31
Najważniejsze to robić to co się lubi i znaleźć sobie zajęcie które sprawia frajdęemdżej pisze:Sammyy - na rencie jestem to gdyby nie ta piłka w telewizji to bym sfiksował z nudów.
oObartbuks pisze:Grałem dużo heavy metalu Nie wyglądam na takiego? Nigdy nie nosiłem długich włosów, nie miałem w życiu glanów na nogach, nie nosiłem koszulek z satanem, ale byłem zajebistym basistą
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 maja 2011, 1:32
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 maja 2011, 1:33
Gdyby jeszcze za to płacili...Sammyy pisze:Najważniejsze to robić to co się lubi i znaleźć sobie zajęcie które sprawia frajdę
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 1:35
A ja na bezrobociu od 3 miesiecy i nie narzekamBo przecież renta z ZUS-u to wiadomo jakie "kokosy".
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio