West Ham United (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
15
20%
Javier Mascherano
21
28%
Obaj równocześnie
19
26%
nigdy nie odejdą
19
26%
Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 sie 2007, 20:25

Ja bym jednak proponował zmienić sondę, bo taka w sumie średnio aktualna.

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 19 sie 2007, 23:15

Proponuję sąde którzy piłkarze WHU się ze sobą pobiją. Belamy z Dyerem , Bowyer z Dyerem czy moze Belamy z Bowyerem.

Edit:
Czuję że, Fieldy tu był.

Mogłeś zrobić tą ankietę mistrzu.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: West Ham United (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 sie 2008, 18:22

Skoro fieldy nabija w każdym temacie dzisiaj po meczach to ja sobie napiszę o spotkaniu West Hamu. Zespół z Londynu pokonał 4:1 Blackburn. Zwycięstwo teoretycznie pewne. Dwie bramki dla Młotów padły w doliczonym czasie gry, gdy Blackburn postawiło wszystko na jedną kartę. Dodatkowo zespół prowadzony przez Paula Ince'a przy stanie 2:1 zdobył gola, którego sędzia nie uznał(trudno powiedzieć na 100%, ale chyba niesłusznie). Na samym początku drugiej połowy Jason Roberts, czyli strzelec pierwszej bramki nie wykorzystał karnego. Ale jak to mówią, niewykorzystane sytuacje się mszczą i na koniec West Ham skarcił przeciwnika. Mecz na niezłym poziomie, sporo sytuacji bramkowych, 5 bramek, warto było oglądać. Szkoda tylko, że jeszcze w pierwszej połowie kontuzji doznał Santa Cruz, bo z Paragwajczykiem goście mieliby większe szanse, a nie ukrywam, że to im kibicowałem w tym spotkaniu. A teraz czas na najciekawiej zapowiadające się spotkanie dnia, czyli Newcastle-Arsenal. Oby Sroki poszły śladem Fulham i sprawiły niespodziankę.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 11 wrz 2008, 9:09

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 paź 2009, 13:27

West Ham United zagra 28. października w Gdyni z Arką. Mecz odbędzie się z okazji 80-lecia Arki. Nie trzeba dodawać, że Anglicy przylecą w okrojonym składzie, ale jednak jest to jakaś ciekawostka dla sympatyków Premiership.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2009, 16:18

Kiepsko wygląda sytuacja WHU w tym sezonie. Cole się połamał i jakiś czas nie będzie mógł pomóc drużynie, a głównie on tam oprócz Diamantiego robi różnicę. Co więcej okazuje się, że Dean Ashton będzie musiał zakończyć karierę [jeszcze nie ma oficjalnego ogłoszenia].
W 2006 roku SWP rozwalił mu kostkę na treningu kadry [gdzież by indziej :maruda: ] i od tego czasu nie mógł tego wyleczyć, choć grał oczywiście. Teraz nie gra już 14 miesiac i chyba już nie zagra. W moim wieku chłopak, nawet młodszy 2 miesiące :(

WHU chce się procesować z federacją o odszkodowanie, sam piłkarz też ma zamiar walczyć o kasę, ale nie wiadomo czy z federacją, czy SWP ... podejrzewam, że z federacją jednak, choć nie pamiętam tamtego faulu i nie wiem czy był celowy, choć pewnie nie.

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 09 mar 2010, 15:16

Sytuacja po ostatnim meczu z Boltonem niewesoła...
A nadchodzący mecz piekielnie ciężki - na Stamford Bridge z Chelsea...
Gianfranco Zola pisze:„Po spotkaniu z Boltonem powiedziałem zawodnikom, że przegraliśmy mecz, który powinniśmy wygrać. Oczekuję od nich znacznie lepszej gry i nie interesuje mnie to czy naszym najbliższym przeciwnikiem będzie Chelsea i Arsenal. Walczymy o utrzymanie i zrobimy wszystko aby wygrać na Stamford Bridge.”
(whufc.pl)

Dobre podejście, tylko co z tego wyniknie? Chelsea wydaje się być poza zasięgiem, ale ja w sercu liczę na 3 pkt WHU.
Gianfranco Zola pisze:„Myślę, że 37 lub 38 punktów wystarczy aby się utrzymać. Nie tylko nas czekają ciężkie mecze i w każdym spotkaniu będzie ciężko o zwycięstwo, ale końcówka sezonu wszystko zweryfikuje. Jednak myślę, że 37 punktów wystarczy.”
(whufc.pl)

Z tego wynika, ze w następnych 10 meczach - 10 punktów go zadowoli... To już dobrym podejściem nie jest, trzeba zacisnąć zwieracze i gryźć murawę.
Coś czuję, że oprócz "Pompey", ktore już na dobrą sprawę spadło, o utrzymanie będą walczyć Burnley, Hull, Wolves no i niestety WHU. Sunderland raczej się pozbiera, Wigan całkiem nieźle sobie radzi, Bolton też raczej nie poleci.

Reasumując - trzeba tymi zawodnikami wstrząsnąć, tylko czy Zola się do tego jeszcze nadaje? Materiał na to ma, tylko to może nie wystarczyć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 maja 2010, 12:04

Zola to jest jednak gość. Zwolnili go z WHU, dziennikarze poszli do niego pod dom, a on ...

:spoko:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 maja 2010, 15:21

Cały Zola :P Jak wielu się wypowiadało zawsze mówili że to jeden z najsympatyczniejszych ludzi jakich spotkali zawsze miły itd.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 07 kwie 2011, 21:58

Ciekawie sie zapowiada. Premiership bez West Ham'u? Nie widzę tego! Myślę, że się utrzymają. Ciekawostka: Lampard, Cole, Benayun, Tevez, Bellamy, Mascherano. To piłkarze, którzy przewineli sie przez zachodni Londyn. Mozna jeszcze dodac obecnych zawodników: Parker i Demba Ba. Gdyby Młoty w odpwoeidnim czasie utrzymali swoje gwiazdy u sb, byliby zapewne potęgą w Premiership, ale to tylko głupie teorie. No ale warto więc wiedzieć, że West Ham United ma świetnych skautów.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 01 maja 2011, 16:11

Ostatnia porażka z Chelsea może bolec i to bardzo. Młoty miały tyle samo a moze nawet wiecej sytuacji podbramkowych niz Chelsea.

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PjtR » 23 kwie 2012, 21:53

dawno nie ruszany temat, no ale, skoro oglądam to i wypadało by coś napisać :) Młoty grają słabo dziś, bramka Bekforda to ogromy błąd Tomkinsa, jak można odpuścić taką piłkę? Z taką obroną, a tym bardziej z tak leniwą pomocą to wręcz nie ma szans na awans. Najlepszy zespół wyjazdów na zapleczu BPL męczy się z Leicester, które nie gra jakiegoś wybitnego spotkania. Lenistwo WHU wychodzi na każdym kroku, wystarczy spojrzeć na kilka 'sprintów' Cole'a czy Vaz Te, czasem można było piłkę dogonić, ale poprostu im się nie chciało

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PjtR » 23 kwie 2012, 22:20

zabawnie Wellens pokazywał co mu się stało kumplom na ławce :) Cole pokazuje sporą technikę, tego jego przyjęcia prawicą to czysta magia

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PjtR » 19 maja 2012, 18:09

spróbujmy dalej, może jednak jeszcze ktoś poza mną coś tu od siebie skrobnie :) WHU zagrało przeciętny sezon, na championship wystarczyło, jednak przy tak grającej obronie nie wróżę im utrzymania; Green cholernie nie pewny jest, nigdy nie wiadomo czy On tą piłkę złapał czy nie, dziś przezabawnie upadł symulując faul Ince'a :), Demel słabo, Tomkins jak na siebie nieźle, Reid zawalił bramkę, poza tym ok, Taylor dla mnie zawodnikiem meczu, podobały mi się jego akcje na skrzydle, nie ważne czy jako obrońcy czy jako pomocnika, o'neila to praktycznie ciężko ocenić, bo On to chyba z 5 razy w ciągu gry piłkę miał, Noble średnio, Nolan raczej na plus, przede wszystkim za poprzeczkę, Collison bez rewelacji, nie wiem dlaczego ten zawodnik tak dużo grał w tym sezonie?, no a dwójak ofensów na duży plus, wykorzystali co mieli, Cole bramka i asysta, Vaz Te świetne uderzenie, bramka na wagę awansu

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 maja 2012, 16:50

Zaznaczyłem właśnie w sondzie, że Tevez z Masche nigdy nie odejdą :jupi:

Może jakaś nowa by się przydała?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”