El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 168

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 kwie 2011, 15:42

Od kiedy w tenisie ziemnym podaje się do kogokolwiek piłkę? :lol2:

Wracaj lepiej do swoich 4 pancernych Szarik :lol:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 kwie 2011, 15:49

Nikt nie wymaga od graczy Barcelony czy Realu fizycznej gry, bo Hiszpanie tego nie potrafią. Chodzi o to że granica absurdu została w pewnym momencie przekroczona. Nie znoszę boiskowych brutali, ale oni przynajmniej są mężczyznami. A co jest męskiego w mierzącym 188 cm Busquetsie, który łapie się za twarz przy pierwszym lepszym kontakcie z rywalem? I żeby nie było że się czepiam piłkarzy Barcelony. Każdy pamięta symulkę Mascherano, gdy ten łapie się za łeb bo Adebayor (nie jestem pewien) chwycił go za RAMIĘ. Nawet nie uderzył, nawet nie klepnął, chwycił. Ciekaw jestem czy Mascherano uchodzący za twardo grającego zawodnika odstawiał tego typu szopki będąc graczem Liverpoolu?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 maja 2011, 22:11

http://www.blaugrana.pl/news/6935/real_ ... 3%A7y.html

Tylko sześciu? Messi się załapał chociaż?

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 22:18

Salas11 pisze:A co jest męskiego w mierzącym 188 cm Busquetsie, który łapie się za twarz przy pierwszym lepszym kontakcie z rywalem?
ja mysle ze wiecej meskosci jest w tym:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 maja 2011, 22:57

UPDATE: http://www.blaugrana.pl/news/6935/real_ ... 3%A7y.html

Jednak siedmiu :mrgreen: To jest [k****] niespotykane :lol:

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 01 maja 2011, 23:03

Mentor pisze:UPDATE: http://www.blaugrana.pl/news/6935/real_ ... 3%A7y.html

Jednak siedmiu :mrgreen: To jest [k****] niespotykane :lol:
¿por qué?
¿por qué?
hahahahah

:mrgreen: :rotfl:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 23:08

tu chyba chodzi o to:

POR QUE?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 maja 2011, 23:52

Aha czyli pozostał tylko argument "całokształt twórczości". Typical.

Ja się nie zdziwię jeśli taktyka "symulki" została rzeczywiście wymyślona przez taktyka Guardiolę. Po prostu oglądam od czasu do czasu Barcelonę w PD i wiem że po popisie z Interem taki Busquets się w miarę opamiętał i nie kojarzę jakoś wyjątkowo jego symulek (na przestrzeni całego sezonu). No, a to co robił w ostatnim GD to było przegięcie pały... I nie jestem w tym przypadku odosobniony. Znam wielu normalnych kibiców Barcelony których też to drażniło w ostatnich GD i też coś podobnego mi powiedzieli. No widzę że na forum panuje opinia, że nic wielkiego się nie stało. Ot po prostu trochę przyaktorzyliśmy. Ważne że wygrał futbol!!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 maja 2011, 23:58

Nawet na tym forum wielokrotnie bylo powtarzane ze Alves czy Busi potrafia aktorzyc. Alves juz dawno wkurza wielu cules swoim wymachiwaniem. Pedro odkryl swoj talent :lol:
Po prostu oglądam od czasu do czasu Barcelonę w PD i wiem że po popisie z Interem taki Busquets się w miarę opamiętał i nie kojarzę jakoś wyjątkowo jego symulek (na przestrzeni całego sezonu).
mogles nie widziec bo nikt tak ostro przeciwko nam nie gral tudziez nie deptal. Lepiej popatrz na taktyke Mou ostrej gry i prowokowania bo czerwone kartki nie biora sie znikad.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 maja 2011, 0:13

No to że kartki nie biorą się znikąd to wiem. Biorą się z aktorstwa Barcelony.

Bardzo możliwe, że Mourinho kazał grać twardo. Graliśmy twardo, ale nie brutalnie. Bardzo mnie dziwi to, że każdy to zauważa za wyjątkiem kibiców Barcelony.

Putkologika daje o sobie znać po raz kolejny :lol: Jak kilka tygodni temu pisałem że Alves i Busquets lubią przyaktorzyć to był ogólny bulwers i żądanie linków z tego sezonu. Teraz jest, że zawsze symulują, tylko Pedro po dwóch latach gry na najwyższym poziomie dopiero w spotkaniach z nami odkrył dar jakim obdarzeni są wychowankowie La Masia. :brawo:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 0:22

No to że kartki nie biorą się znikąd to wiem. Biorą się z aktorstwa Barcelony.
o [k****] to juz nawet nie jest smieszne :pogrzeb:
Bardzo możliwe, że Mourinho kazał grać twardo. Graliśmy twardo, ale nie brutalnie. Bardzo mnie dziwi to, że każdy to zauważa za wyjątkiem kibiców Barcelony.
Nawet Zewlak dzis powiedzial ze dalby czerwo Pepe. Sam pierwszy medialny madridista w Polsce( Borek) przyznal ze nawet Ramos mogl wyleciec bo sedzia go oszczedzil za reke na samym poczatku meczu. itp itd.

ps; Real tez powinien ukarac kibicow Barcy za "niekulturalne zachowanie"

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 02 maja 2011, 0:27

brylancik pisze:No to że kartki nie biorą się znikąd to wiem. Biorą się z aktorstwa Barcelony.

Putkologika daje o sobie znać po raz kolejny :lol: Jak kilka tygodni temu pisałem że Alves i Busquets lubią przyaktorzyć to był ogólny bulwers i żądanie linków z tego sezonu. Teraz jest, że zawsze symulują, tylko Pedro po dwóch latach gry na najwyższym poziomie dopiero w spotkaniach z nami odkrył dar jakim obdarzeni są wychowankowie La Masia. :brawo:
Pierdolisz synuś, że głowa boli.
Choćbyś się posrał, to wyniku nie zmienisz! 2-0!
Symułki widzisz, ale CHAMSTWA zawodników Madrytu nie dostrzegasz? Mnie też dziwi, że można tego nie dostrzegać.
Dziwi mnie w ogóle debata nad ewidentną czerwoną kartką.

Dziwię się też sobie, że odpowiadam na te durne zaczepki. Guardiola na zaczepki Mourinho odpowiedział, jak zapowiadał, na boisku. 2-0!
Ja mogę przypomnieć te 2-0, jak i 5-0 nie tak dawno i 6-2 w Madrycie, jak 6 lat bez 1/4 LM Madrytu. i jak 6 pucharów w jednym roku Barcelony.

per que? per que?

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 02 maja 2011, 0:40

klub milionlecia moze wszystko. pilkarze tego klubu moga brutalnie faulowac (pepe, carvalho, ramos, alonso, lass), lapac pilke w rece w polu karnym (ramos), moga symulowac (di marija, ronaldo-ten inny,ozil, bencema) - i to wszystko jest w porzadku. ktos inny gdy to robi - jest klamća i oszustem. zaklamanie tego klubu jest niewiarygodne.

grahaam poll, facet z kraju kamila z cyferkami, napisal ostatnio na swoim bolgu(?) - uwazaj na real! ofiaruja ci zkoty zegrek zebys wiedzial z kim nasz do czynienia!
caly swiat sie od nich odwrocil a oni dalej swoje! jestesmy klubem milionlecia! to NAM NALEZY SIE DECIMA!!! TYLKO NAM!

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 maja 2011, 0:53

Nie milionlecia, po prostu XX wieku. Wzorem Realfana, nie mam zamiaru się tutaj już więcej wypowiadać bo widzę że to nie ma sensu. Kiedyś tutaj na forum poziom prezentowany przez kibiców niepokalanej był wyższy od przeciętnej. Widzę, że niestety ostatnio spadł poniżej.

Ja mogę tylko powiedzieć kibicom innych drużyn że nie warto nabierać obrzydzenia do Barcelony na podstawie tego forum bo nie jest ono żadnym wykłdanikiem. P prostu poziom tutaj jest wyjątkowo niski. Barcelona gra mega pilkę i nie potrzebuje takich zagrań jak pokazała w ostatnich meczach żeby to udowodnić. No ale widzę że parcie na sukcesy jest jeszcze większe.... Bez odbioru.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”