Wracaj lepiej do swoich 4 pancernych Szarik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 kwie 2011, 15:42
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 kwie 2011, 15:49
Salas11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 22:18
ja mysle ze wiecej meskosci jest w tym:Salas11 pisze:A co jest męskiego w mierzącym 188 cm Busquetsie, który łapie się za twarz przy pierwszym lepszym kontakcie z rywalem?
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 maja 2011, 22:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 01 maja 2011, 23:03
¿por qué?Mentor pisze:UPDATE: http://www.blaugrana.pl/news/6935/real_ ... 3%A7y.html
Jednak siedmiuTo jest [k****] niespotykane
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 23:08
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 maja 2011, 23:52
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 maja 2011, 23:58
mogles nie widziec bo nikt tak ostro przeciwko nam nie gral tudziez nie deptal. Lepiej popatrz na taktyke Mou ostrej gry i prowokowania bo czerwone kartki nie biora sie znikad.Po prostu oglądam od czasu do czasu Barcelonę w PD i wiem że po popisie z Interem taki Busquets się w miarę opamiętał i nie kojarzę jakoś wyjątkowo jego symulek (na przestrzeni całego sezonu).
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 maja 2011, 0:13
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 maja 2011, 0:22
o [k****] to juz nawet nie jest smieszneNo to że kartki nie biorą się znikąd to wiem. Biorą się z aktorstwa Barcelony.
Nawet Zewlak dzis powiedzial ze dalby czerwo Pepe. Sam pierwszy medialny madridista w Polsce( Borek) przyznal ze nawet Ramos mogl wyleciec bo sedzia go oszczedzil za reke na samym poczatku meczu. itp itd.Bardzo możliwe, że Mourinho kazał grać twardo. Graliśmy twardo, ale nie brutalnie. Bardzo mnie dziwi to, że każdy to zauważa za wyjątkiem kibiców Barcelony.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 02 maja 2011, 0:27
Pierdolisz synuś, że głowa boli.brylancik pisze:No to że kartki nie biorą się znikąd to wiem. Biorą się z aktorstwa Barcelony.
Bardzo możliwe, że Mourinho kazał grać twardo. Graliśmy twardo, ale nie brutalnie. Bardzo mnie dziwi to, że każdy to zauważa za wyjątkiem kibiców Barcelony.
Putkologika daje o sobie znać po raz kolejnyJak kilka tygodni temu pisałem że Alves i Busquets lubią przyaktorzyć to był ogólny bulwers i żądanie linków z tego sezonu. Teraz jest, że zawsze symulują, tylko Pedro po dwóch latach gry na najwyższym poziomie dopiero w spotkaniach z nami odkrył dar jakim obdarzeni są wychowankowie La Masia.
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 02 maja 2011, 0:40
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 maja 2011, 0:53
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 02 maja 2011, 8:14
miguel indurain
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio