Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 maja 2011, 22:54
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 23:04
Dzieki. Ten weekend po prostu mnie zgwalcil,a Bari tylko skopalo kiedy lezalem juz na glebie...Moje... kondolencje Doktorku Znam to uczucie.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 maja 2011, 23:09
Odegrasz się w przyszły weekendDr.Football1 pisze:Dzieki. Ten weekend po prostu mnie zgwalcil,a Bari tylko skopalo kiedy lezalem juz na glebie...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 23:11
O nie nie nie ! W przyszly weekend gram kupon za 15 euro i zwijam interes. Trzeba troche odpaczac od tego calego szitu,bo juz mi sie po nocach kursy sniaOdegrasz się w przyszły weekend Mniej AKO, więcej singli. Jeśli dobrze wszystko rozegrasz i nie podpalisz się w pewnym momencie, jesteś w ciągu dnia kilka stów w przód. Ja już od ponad miesiąca nie skleiłem żadnego kuponu i nawet mnie nie ciągnie.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 maja 2011, 23:15
Przeca maj się zaczął i większość lig jest na finiszu, a Ty chcesz teraz odpoczywać?Dr.Football1 pisze:O nie nie nie ! W przyszly weekend gram kupon za 15 euro i zwijam interes. Trzeba troche odpaczac od tego calego szitu,bo juz mi sie po nocach kursy snia
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 23:17
Jezeli wejdzie mi ten ostatni kuponik to bede gral dalej oczywisciePrzeca maj się zaczął i większość lig jest na finiszu, a Ty chcesz teraz odoczywać? Będziesz miał na to dwa miesiące. W międzyczasie Copa America rekreacyjnie (ale mam ciśnienie na ten turniej )
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 maja 2011, 23:28
Jak grochem o ścianęDr.Football1 pisze:Jezeli wejdzie mi ten ostatni kuponik to bede gral dalej oczywiscie
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 23:35
Jeszcze pomysle co tu robic. Na razie mam totalny wstret do bukow. W nastepny weekend zagram max 3 mecze na kuponie. Pewniaczki totalneJak grochem o ścianę Olej kupony, zawsze coś Ci zawadzi!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 maja 2011, 0:58
Napiszę tak. Chyba w życiu nie dorobiłem się na bukmacherce takiej kasy jak przez ostatni rok gry zorientowanej głównie na single. Patrzy się na pojedyncze zdarzenia zupełnie inaczej niż normalnie, nie ma kombinacji typu "a dorzucę coś na podbicie". Widzisz mecz, śledzisz przebieg, stawiasz. Przykład? Osasuna - Valencia. Typ postawiłem w drugiej połowie, gdy zobaczyłem że Baskowie cisną i mogą to wygrać. Singiel za 2.65 złapanyDr.Football1 pisze:Pewniaczki totalne
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 maja 2011, 1:35
Oczywiscie. Ja tez mialem czas kiedy nikt nie zawracal mi glowy i ogladalem ligi kolumbijskie,zeby podlapac dobry kursNapiszę tak. Chyba w życiu nie dorobiłem się na bukmacherce takiej kasy jak przez ostatni rok gry zorientowanej głównie na single. Patrzy się na pojedyncze zdarzenia zupełnie inaczej niż normalnie, nie ma kombinacji typu "a dorzucę coś na podbicie". Widzisz mecz, śledzisz przebieg, stawiasz. Przykład? Osasuna - Valencia. Typ postawiłem w drugiej połowie, gdy zobaczyłem że Baskowie cisną i mogą to wygrać. Singiel za 2.65 złapany
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 maja 2011, 1:42
Da się pogodzićDr.Football1 pisze:Teraz niestety dziewczyna mi glowe suszy,wiec pozostaly jedynie kupony badz single...
PostobonDr.Football1 pisze:Oczywiscie. Ja tez mialem czas kiedy nikt nie zawracal mi glowy i ogladalem ligi kolumbijskie,zeby podlapac dobry kurs![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 maja 2011, 1:56
Moja nie jest taka tolerancyjna. W ten weekend udalo mi sie wyblagac tylko 3 mecze - Atleti,Ajax i RomeDa się pogodzić Moja wie że siedzę w bukmacherce i że mam z tego dobry pieniądz. Na szczęście w weekendy się uczy, więc mam wolną głowę
Ale overy wchodzily zawsze galowoPostobon Dobre tylko żeby zagrać czerwoną kartkę i nic więcej. Tam się nic nie trzyma kupy odnośnie wyników, wolna amerykanka.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 maja 2011, 2:01
Oj nie zawsze, dziś np dwa mecze i na razie tylko po bramce. Czerwonych też coś łapać nie chcąDr.Football1 pisze:Ale overy wchodzily zawsze galowo
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2011, 11:38
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 maja 2011, 22:22
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio