Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 17 kwie 2005, 11:34

Wie ktos gdzie odszedl Teddy Lucic z Leverkusen

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 13:30

w00jtas pisze:Wie ktos gdzie odszedl Teddy Lucic z Leverkusen
chyba gdzies do szwecji ale nie jestem pewien

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 kwie 2005, 14:07

Jak wszyscy wiedza Leverkusen jest w znizkowej formie a przed nimi pare trudnych meczy przede wszystkim Werder, Schalke i Wolfsburg. Bayer ma jeszcze teoretyczne szanse na miejsce premiowane udzialem w pucharze UEFA (4-5) lecz warunkiem tego jest przedewszystkim oslabienie Werderu poniewaz jezeli wygramy z nimi w nastepnej kolejce bedziemy tracic do nich tylko 1 pkt. Jak stawiacie wyniki tych trzech, nie da sie uktyc bardzo ciezkich meczu dla Leverkusen....ja stawiam na zwyciestwo z Werderem i Wolfsburgiem, a remis z Schalke...ponadto wygrana z Hansa i MG.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 19 kwie 2005, 14:23

Wedlug mnie Bayer zremisje z Werderem i wygra z Schalke i Wolfsburgiem. Pododbno w ostatnim meczu Krzynowek zagral piekny mecz. Mial najczesciej z druzyny pilke przy nodze oraz asystowal przy chyba ostatnim golu.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 kwie 2005, 14:32

Tak to prawda po tym meczu niemieccy dziennikarze nazwali Jacka bogiem flanki. Ogulnie mecz z Freiburgiem nie byl genialny w wykonaniu obu druzyn, ale nie da sie ukryc ze byl to popis Krzynowka. Genialna gra, motor napedowy, radze Bayerowi jak najszybciej podpisac z Krzynowkiem kolejny kontrakt bo cos czuje ze niedlugo ktorys z czolowych klubow europy zapuka do drzwi jego agenta.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 19 kwie 2005, 17:23

Leverkusen w niedalekiej przyszlosci odniesie 2 zwyciestwa (z wilkami i smerfami :) ) i jedna porazke (z WERDEREM :D)

Z Wilkami powinni saobie spokojenie poradzic ale z Schalke 04 bedzie trudna choc smerfy nie maja juz takiej swietnej formy jak wczesniej a z Werderm przegraja bo jestem ich fan i nigdy nie powiem ze moja druzyna przegra :P zawsze bede na nich stawiac nawet w beznadziejej sytuacji :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 kwie 2005, 17:31

Tak! Bayer powinien wygrać z Shalke, a już na pewno zwycięży z Wolfsburgiem! Z Werderem, który ostatnio nie zachwyca (niestety), liczę na remis.
A co do Krzynia to początek rundy rewanżowej miał kiepski, co mogło zależeć od przerwy, ale ostatnio się przebudził i na nowo gra świetnie co cieszy :D

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 22 kwie 2005, 18:48

Również jestem fanem Bayeru juz 2,5 roku :wink: Pozdrawiam i Witam wszystkich kibiców i forumowiczów :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 19:00

franconaldo pisze:Również jestem fanem Bayeru juz 2,5 roku :wink: Pozdrawiam i Witam wszystkich kibiców i forumowiczów :D
rowniez cie witam jako nowego uzytkownika a tym bardziej przyjmuje cie z otwartymi rekoma gdyz jetes kibicem bayeru a co myslisz o bayerze w tej rundzie i ostatnich meczach :?: bo wedlug mnie sie stararja zostawiaja na boisku duzo zdrowia a wynikow nie ma :cry:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 24 kwie 2005, 1:27

Jutro czeka Bayer mecz ostatniej szansy 4 pkt straty do miejsca premiowanego pucharem UEFA, to jedyna szansa przegrana z Werderem skresla szanse na puchary....chyba ze jeszcze HSV sie potknie bo podobno w tym sezonie 6 miejsce tez gwaratuje Puchar Uefa-powod....puchar niemiec final bayern-shalke

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 kwie 2005, 8:28

Dzisiejszy mecz jest bardzo trudny dla pilkarzy oby dwa zespoly walcza o europejskie puchary... Patrzac na zespoly to zawodnicy powinni stworzyc dobre widowisko przyjemne do ogladania w tym meczu jestem za Werederem... pod znakiem "?" jest wystep Miro Klose innych oslabien w Bremie raczej nie ma powroci po karze Ismael.... ostatio Bremenczycy swietnie spisuja sie na wyjazdach i mam nadzieje ze dzis potrzymaja swoja dobra forme zwycieskich meczow jako "GOŚCIE"

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 24 kwie 2005, 17:41

Krzynówek strzelił bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba trzecia minuta meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 kwie 2005, 18:25

Byern Leverkusen - Werder Brema 2:1 HT

3' Jacek Krzynówek [1:0]
22' Petri Pasanen - żółta kartka
31' Marko Babic - żółta kartka
38' Marko Babic [2:0]
39' Miro Klose [2:1]
45' Paul Freier - żółta kartka

niestety Werder przegrywa po 45 minutach gry :cry: ale mecz trwa 90 minut wiec jeszcze wiele sie moze zdarzyc :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 18:50

Mecz może się podobać :wink: HT 3 bramki i w tym jedna Krzynówka :D
Andreyew mam pytanie czxy wiesz czy sszykują się jakieś transfery na przyszły sezon? Wiadomo, że odejdzie (a może już odzedł Donovan do jakiegoś klubu z ML Soccer) oraz Babić ( najprawdopodobnie do TSV1860). Mam nadzieję, że Bayern nie zabierze Juana z Leverkusen. A ktoś ma trafić na BayArena? Mam cichą nadzieję, że to będzie jakiś dobry
:arrow: prawy obrońca ( nie mam kandydata ),
:arrow: def. pomocnik ( nie mam kandydata ),
:arrow: napastnik ( LUKASZ PODOLSKI!!! )

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 kwie 2005, 20:44

Krzynówek znowu pokazał ze potrafi strzelac brameczki :lol: jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie zmieni klub na silniejszy, a moze nawet lige

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”