Dla mnie te GD to byla duza zalosc ze strony Realu- brutalna i chamska gra oraz Barcelony- symulacja i aktorstwo. Chce wierzyc ze nasze aktorstwo bylo odpowiedzia na brutalna gre Realu.ja oszukiwałem, ty oszukiwałeś - wygrał lepszy.
Niestety teraz w oczach duzej czesci sympatykow Madrytu bedzie istniec przekonanie ze sa moralnymi zwyciezcami i przez bledy sedziego odpadli. Niestety nic bardziej mylnego. W tym dwumeczu byli druzyna ewidentnie gorsza. To Barcelona grala i kontrolowala wynik. Tak bylo na SB gdzie grano na zero. I tak bylo teraz gdzie grano na remis.
Czesc kibicow cos tam wspominala po CdR ze Barca nie ma godnosci i nie potrafi gratulowac. To co zrobil Real przebil wszystkich.
kim jest Xabi? ten rezerwowy? Przeciez nawet laik jak zobaczy sklad na MS a tym bardziej pierwsza jedenastke oraz dyrygentow gry reprezentacji to widzi kto rzadzi w kadrze. Osmiesza sie chlopak.Alonso wspomniał o przyjaźniach w reprezentacji. Każdy kto orientuje się w kwestii La Roja wie dobrze, że Alonso powinien dziękować kontuzjom i formie Torresa, bo Sergio wygryzł go po 1 czy 2 występach z podstawowej 11.