Polscy kibice - Strona 126

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1551
Kibicuję: WIDZEW

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 maja 2011, 14:21

Rezus pisze:Po co się wypowiadasz na temat na jaki nie masz pojęcia :?: Wystarczy rzucić okiem żeby zobaczyć barwy Zawiszy.
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że on ma zawsze racje? :roll:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 maja 2011, 14:24

Mylisz się. To nie jest zdjęcie ze wczoraj w ogóle. Najwyraźniej nie zrozumiałeś co chciałem przekazać.
Nie zrozumiałem najwyraźniej, jeden członek tego stada noszący szal zamiast koszulki wydawał mi się być ubrany w barwy Lecha. :wink:

W tej sytuacji nie widzę najmniejszego związku między zdjęciem, a wczorajszymi wydarzeniami. Miało się to jakoś do konkursu na ESK?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2011, 14:26

Zdjęcie jest z pucharowego meczu z Widzewem z sierpnia 2010.

Siema Franz :beer:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8736
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 14:26

Wilmore pisze:Nie zrozumiałem najwyraźniej,
Oprócz tego, że nie zrozumiałeś, wykazałeś również całkowity brak wiedzy nt. kibiców. Zdjęcie to było bardzo gorąco komentowane w polskich mediach, a zapewne w tym temacie również. Dlatego prosta rada: nie wiesz nic o kibicach - nie pisz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2011, 15:36

wlasnie zobaczylem ze Staruch trzymal puchar w rekach. Jaka zenada :haha:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 16:02

Bienias pisze:wlasnie zobaczylem ze Staruch trzymal puchar w rekach. Jaka zenada :haha:
Zazdrościsz czy jak?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2011, 17:50

Bienias pisze:wlasnie zobaczylem ze Staruch trzymal puchar w rekach. Jaka zenada :haha:
Zrób więcej dla tego klubu niż Staruch i wtedy się śmiej.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 maja 2011, 17:57

Cris7 pisze:
Zrób więcej dla tego klubu niż Staruch i wtedy się śmiej.
Tak, jeśli przyjmiemy, że walenie Rzeźniczaka w ryja to zrobienie coś dla klubu. Pewnie wygrali bo ten obiecał Rzeźniczakowi, że w przypadku przegranej dostanie jeszcze raz :roll:

Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 138

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 04 maja 2011, 18:11

Przez te wczorajsze chuligańskie wybryki praktycznie cała akcja kibiców przeciwko rządowi wzięła w łeb. Sami sobie strzelili samobója.
To również komromitacja PZPN, i władz, które miały zapewnic bezpieczeństwo:
- dlaczego na finał tak ważnego meczu wybrali kiepski stadion, który nie ma odpowiednich zabezpieczeń ?
- kto wpuścił tylu chuliganów na mecz ?
- skoro już wyszła burda, to czemu akcja Policji była spóźniona i mało efektywna, trzeba było pół godziny czekać, aby ceremonia wręczania medali i pucharu mogła się zacząć.

Rząd Tuska też szumnie zapowiedział walkę z bandytami po meczu w Kownie, ten mecz był dowodem, że na razie efektów nie ma. ALe temat kiboli dalej będzie na świeczniku, i będzie mógł przykryć ważniejsze ważniejsze problemy w kraju. Na walce z bandytyzmem stadionowym rząd PO może się teraz lansować, i budować poparcie na nadchodzace wybory, aby dalej rujnować naszą gospodarkę.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 04 maja 2011, 18:14

Kto mu ten puchar dał? Piłkarze Legii? Chyba żarty jakieś. Gość nie powinien mieć wstępu na trybuny stadionów przez wiele wiele lat, a oprócz tego że siedzi na trybunach najważniejszego meczu klubowego w Polsce, to jeszcze trzyma puchar. Tak, dajmy przyzwolenie na bicie piłkarzy, tak samo razem opluwajmy kobiety z dziećmi.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 18:16

Devourer pisze:Na walce z bandytyzmem stadionowym rząd PO może się teraz lansować, i budować poparcie na nadchodzace wybory, aby dalej rujnować naszą gospodarkę.
O właśnie i dlatego kibice protestują. Ale przeciętny Polak mózg ma już dawno zmiksowany i doskonale wie, że brak dróg, brak hoteli, bezrobocie, morderstwa, itp. to wina kiboli :lol:
Tak, dajmy przyzwolenie na bicie piłkarzy, tak samo razem opluwajmy kobiety z dziećmi.
Trzeba było być w Bydgoszczy i wyrazić sprzeciw.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 04 maja 2011, 18:21

Masz racje, od dzisiaj będę jeździć na każdy możliwy mecz/event, i będę przewidywać gdzie takie rzeczy będą miały miejsce. Wytłumacz mi jakim cudem koledzy Rzeźniczaka dali mu puchar? To już tylko ludzka ciekawość, bo dla mnie to jest niewyobrażalne i niepojęte. Jakim prawem on był na stadionie to raz, a po drugie kto mu przyzwolił na trzymanie Pucharu Polski.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1551
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 maja 2011, 18:29

Frosty pisze:Masz racje, od dzisiaj będę jeździć na każdy możliwy mecz/event, i będę przewidywać gdzie takie rzeczy będą miały miejsce. Wytłumacz mi jakim cudem koledzy Rzeźniczaka dali mu puchar? To już tylko ludzka ciekawość, bo dla mnie to jest niewyobrażalne i niepojęte. Jakim prawem on był na stadionie to raz, a po drugie kto mu przyzwolił na trzymanie Pucharu Polski.
Taki, że zakaz na niego nałożony nie dotyczy meczów pucharowych, a jedynie ligowych ;)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 maja 2011, 18:31

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6678

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2011, 18:35

Wawrzyniak pisze:W całej Europie zdarzają się problemy z kibicami, ale polskich fanów nie można przedstawiać tylko jako tych złych. Ja nie mam do nich zastrzeżeń. Myślę, że to media wywołują nagonkę na kibiców przed Euro 2012
Frosty pisze:Wytłumacz mi jakim cudem koledzy Rzeźniczaka dali mu puchar?
A Ty myślisz, że Staruch i kibice sami zabrali ten puchar piłkarzom? Normalnie go dostał od kogoś i tyle.
Frosty pisze:Jakim prawem on był na stadionie to raz, a po drugie kto mu przyzwolił na trzymanie Pucharu Polski.
To w TV jeszcze nie usłyszałeś, że dostał takie pozwolenie na piśmie?
cloner pisze:O właśnie i dlatego kibice protestują. Ale przeciętny Polak mózg ma już dawno zmiksowany i doskonale wie, że brak dróg, brak hoteli, bezrobocie, morderstwa, itp. to wina kiboli :lol:
Mimo wszystko też uważam, że to strzał w stopę był. Bo teraz nagonka na kibiców jest dużo głośniejsza, a przecież nie o to chodziło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”