Wiesz nie mam czasu, ale chętnie obejrzę na spokojnie oba mecze i przeanalizuję je. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Mou widzi błędy arbitrów gry przegrywa. Gdzieś czytałem fajny tekst, który wytknął błędy arbitrów, które pomogły JM zdobywać laury. Ja jakoś zawsze potrafiłem zachować dystans do tego, bo błędy arbitrów są częścią gry, dlatego osobiście nie jest za powtórkami wideo. Czy to jest spisek? Nie, bo gdyby Real był na tyle silny, to potrafiłby zdominować Barcę w taki sposób, aby ta pękła. Tak jak w pierwszej połowie CdR. Niestety w dwumeczu o LM piłkarze Realu nie pokazali nic nadzwyczajnego.RealFan pisze:Sędziowie w tym dwumeczu popełnili zbyt poważne błędy w zbyt znaczny sposób wpływające na wynik rywalizacji by o tym nie mówić.
Nie rozumiem waszych lamętów, gdyż ta drużyna raczkuje, w porównaniu z Barcą. Tam skład systematycznie się uzupełnia, a Wy otrzymaliście w tym sezonie produkt w fazie prototypu. I tak osiągnęliście wiele, więc w czym problem? Macie sporo czasu, aby ten skład uzupełnić, doszlifować. A niektórzy eksperci wymagają od Realu zdobycia LM ot tak. Możesz się ze mną zgodzić, bądź nie, ale za 2-3 lata w składzie Królewskich nie będzie połowy piłkarzy z dwumeczu z Barcą. Dlaczego? Bo nie wszyscy są przyszłością madryckiej ekipy i nie wszyscy przyszli tutaj, bo Mou nimi chciał zwojować świat. Oni są tylko trybikami, które z czasem zostaną zastąpione produktem o wiele lepszym.