1/2 Finału LM FC Schalke 04 - Manchester United - Strona 8

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Re: 1/2 Finału LM FC Schalke 04 - Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2011, 8:39

miguel indurain pisze:PANOWIE! ten wasz gibson to jakims mega twardzielem jest. najpierw zlamali mu wątrobe, i chyba sledzione tez, bo zwijal sie z bolu i turlal po murawie przez doba minutę, ba! po zlizeniu moj przyjaciel rzekl, ze chyba zemdlal biedak. sam uronilem jedna łzę nad jego losem. coz za niespodzianka byla gdy po 10 minutach juz pakowal gole i podania bramkowe! twardziel jakich mało, grac ze zlamaną watrobą to tylko w anglii chyba mozliwe! niewykluczone ze rio cos o nim napisze!!
A o tobie Kowalczyk w studiu wczoraj mówił.
nawet filmik o tobie nakręcono
miguel indurain tylko Barcelona symuluje wiec nie wywoluj kolejnej wojny :lol:
Jak to była symulka to :haha: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 maja 2011, 8:50

A czy Gibbson symulował faul? Bo mnie się nie wydaję. Farfan przypadkowo przejechał go po wątrobie, więc musiało zaboleć. Nie widziałem żadnej żądzy kartki lub czegoś w tym stylu.

Bardzo ciekawi mnie finał. Spotykają się dwie najlepsze ekipy ostatnich 4-5 lat. Więc mam nadzieję, że ten finał zakończy dominacje tych ekip w Europie i rozpocznie nowy cykl :)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2011, 10:17

Tak, Gibson przyaktorzył. Uderzenia w wątrobę nie było, on dostał w kostkę, ale trzymał się za wątrobę (bo stwierdził, że trzymanie się za twarz jest już za bardzo oklepane) i kamery nie uchwyciły tego jak ledwo zipiąc wypalił w stronę arbitra "red card for fuck sake!"

Irlandczyk zagrał bardzo dobrą partię, ale mnie to nie zdziwiło. Dużo bardziej zdziwiła mnie pewność siebie pod bramką gości Andersona. Nawet ten strzał zza pola karnego, który wybronił Neuer był klasowy.

Co do składu na finał. Wydaje mi się, że Roo zagra na skrzydle razem z Valencią/Nanim. W przodzie będzie zaś Hernandez wspomagany przez Parka, który za zadanie będzie miał nękanie Xaviego. W drugiej linii Carrick chyba jednak z Giggsem. Do meczu jednak jeszcze kilka tygodni i forma coniektórych zawodników może wyglądać inaczej niż obecnie.

Ciekawy art McClarena na temat tego jak United jest w stanie pokonać Barce http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13288954.stm

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 maja 2011, 15:45

Najpierw Kowalczyk w studiu robi z siebie kretyna teraz widze czas na kolejnych,a potem się dziwią ze wszyscy mają takie zdanie o fanach Barcelony jakie mają.
Tak Gibson udawał,dostał uderzenie w wątrobe od rozpędzonego Farfana, nie zrobił 10 obrotów po murawie jak Alves,nie trzymal sie za twarz jak Sergio ktory patrzy czy sedzia patrzy,piłkarze w MU w 10 obskoczyli sedziego a VDS zrobił 50 metrowy sprint pokazujac jacy brutala z tych piłkarzy Schalke.
Rzeczywiscie cholerna symulka dostac w wątrobe i z tego co widziale w zebra,trzeba byc totalnym trolem by to porównać do pedro, sergio czy Mascherano.
Taki Sergio po takim faulu by chyba nie wiedział za co sie ma trzymac bo ma tylko 2 rece ale znajac to twarz by zasłonił nogami, dałby sie zawiesc do szpitala,z gracze Barcy by sie czerwonej domagali.

Panowie z Barcy,wiecej powagi bo wygladacie identycznie jak Kowalczyk w studio.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 maja 2011, 17:03

Jak to była symulka to
a gdzie ja napisalem ze symulowal? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”