Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 05 maja 2011, 11:21
Loczki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 maja 2011, 12:00
Jestes pewien,ze byl lepszy od Jusko czy Gucia ?Od czasow Kowala nie mielismy lepszego napastnika.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 maja 2011, 13:15
Gucio jak i Jusko grali w slabej lidze Greckiej w porownaniu do Hiszpanskiej. Jusko jeszcze odzyl w slabych klubach w Bundeslidze. Nie zmienia to faktu ze to dwaj swietni pilkarze. Kowal jednak byl lepszy bo w szczytowej formie osignal wyzszy poziom od kazdego z nich. Inna kwestia pozostaje to co zrobil ze swoim talentem. Na pewno nie osiagnal tyle ile mogl albo ww.Dr.Football1 pisze:Jestes pewien,ze byl lepszy od Jusko czy Gucia ?Od czasow Kowala nie mielismy lepszego napastnika.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 maja 2011, 13:41
16 goli w lidze hiszpańskiej przez kilka lat, rzeczywiście szczytowa formaBienias pisze:Kowal jednak byl lepszy bo w szczytowej formie osignal wyzszy poziom od kazdego z nich
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2011, 13:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 maja 2011, 15:56
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 maja 2011, 16:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 maja 2011, 17:14
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 maja 2011, 17:19
Wiemy wiemy. Pewnie większość czytała książkę Kowala, gdzie to wszystko było dokładnie opisywane.bartbuks pisze:Chyba nikt z Was nie wie o dwóch sprawach. Podczas gry w Betisie Kowalczyk miał złamaną nogę i pauzował przez długi czas, potem przez długi czas siedział w stolicy, bo Betis nie płacił mu, więc on nie trenował.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 maja 2011, 17:38
Ja Jusko i Kowala absolutnie nie porownywalem jako napastnikow. Po prostu odnioslem sie do posta Bieniasa:bartbuks pisze:Chyba nikt z Was nie wie o dwóch sprawach. Podczas gry w Betisie Kowalczyk miał złamaną nogę i pauzował przez długi czas, potem przez długi czas siedział w stolicy, bo Betis nie płacił mu, więc on nie trenował. W Las Palmas był na wypożyczeniu, po którym postanowił zerwać z piłką, bo nie chciał wracać do Sewilli. Druga sprawa jest taka, że porównywanie Kowalczyka i Juskowiaka jest totalną głupotą. Kowal nie był takim snajperem jak Andrzej. Częściej asystował niż sam strzelał. Pooglądajcie sobie więcej meczów z jego udziałem, zobaczcie jakie gole strzelał w Betisie.
Gucio był ikoną PAO, lecz w kadrze kompletnie się nie sprawdził. Juskowiak miał fantastyczny początek w Lizbonie, lecz już w Pireusie i Gladbach było nędznie. Dopiero Wolfsburg okazał się idealnym klubem.
Mysle: polski napastnik w latach 90,mowie: Gucio i Jusko. Oczywiscie nie umniejszam zaslug Kowala,bo sam transfer do Betisu,ktory w tamtych czasach mogl sobie pozwolic na takich zawodnikow jak Alfonso,Filipescu,Oli,Finidi czy rekordzista swiata Denilson,byl naprawde czyms. Lopera przypadkowego cieniasa na pewno by do zielono-bialych nie zatrudnil.Od czasow Kowala nie mielismy lepszego napastnika.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 maja 2011, 17:42
Wiesz ja uważam, że Kowal mógł zrobić większą karierę, choć sam kiedyś przyznał, że nie ma czego żałować, bo gdyby chciała go Barca, to by w niej grał, a tak to wówczas trzeci Betis był jego spełnieniem.Dr.Football1 pisze:Mysle: polski napastnik w latach 90,mowie: Gucio i Jusko. Oczywiscie nie umniejszam zaslug Kowala,bo sam transfer do Betisu,ktory w tamtych czasach mogl sobie pozwolic na takich zawodnikow jak Alfonso,Filipescu,Oli,Finidi czy rekordzista swiata Denilson,byl naprawde czyms. Lopera przypadkowego cieniasa na pewno by do zielono-bialych nie zatrudnil.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 maja 2011, 14:21
brylancik pisze:Abstrahując od pierwszej poważniejszej dyskusji od końcowego gwizdka sędziego po wczorajszym GD.
Tak sobie teraz jeszcze raz obejrzałem na spokojnie tą akcję - . Oglądałem to kilka razy i teraz jestem przekonany, że Mascherano dał po prostu dupy i nie przejął piłki która mu przeleciała centymetry koło nogi. Później już nie miał szans jej przejąć bo była za daleko i wykorzystał to że poczuł Cristiano. Higuain z kolei już jak dla mnie wiedział że uderza po gwizdku, Valdes raczej nie. No i to łapanie się za goleń kiedy Ronaldo dotknął jego achillesa - bezcenneZresztą widać, że w pierwszym sezonie w Barcelonie, skupił się głównie na tym bo po tym jak Diarra wszedł nakładką w piłkę, którą kopał Argentyńczyk, również złapał się za goleń (link wklejałem wcześniej). Sezon przygotowawczy powinien spędzić z Busquetsem w pokoju to obaj się przy okazji nauczą czegoś nowego - Mascherano łapania się za twarz, a Sergio za goleń.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 maja 2011, 14:24
rafa guerrero to chyba najslyniejszy kibic realu wsrod bylych sedziow z hiszpaniiRealFan pisze:http://www.periodistadigital.com/24por7 ... iden.shtml
Rafa Guerrero, były profesjonalny sędzia twierdzi, że gol prawidłowy.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 maja 2011, 14:51
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 06 maja 2011, 14:59
UEFA ukarała szkoleniowca Realu zawieszeniem na 5 spotkań w europejskich pucharach.
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio