Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1329

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 maja 2011, 19:28

RealFan pisze:Czemu Callejon to dla Ciebie niewiadoma? Piszesz cały czas tak, jakbyś go w ogóle nie znał. To dziwne. Chłopak siedzi już w Espanyolu trzeci sezon i gra bardzo dużo.
Eee to ten Callejon ? :o Myslalem,ze jaracie sie jakims mlodym geniuszem z Castilli. Tego oczywiscie znam.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2011, 19:33

No co Ty. :lol: Z Castilli tak łatwo się nie awansuje, As od dwóch dni pisze o transferze, więc byłem zaskoczony, że nie ogarnąłeś w ogóle tematu. :P W czasach gdy ten Callejon grał w Castilli grał tam też jeszcze jeden Callejon, możliwe nawet, że brat, nie wiem. Co się z nim stało nie mam pojęcia, ale obecnie nikogo takiego tam nie ma.

Nie zauważyłem, by ktoś się tutaj kimś jarał. Po prostu rozmawiamy, jak już ktoś zaczął taki temat.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 maja 2011, 19:39

drugi skończył w Cordobie :)

Wiem, bo swego czasu pykałem w FMa Cultural Leonesa i jakimś cudem zatrudniłem sobie lepszego Callejona, bo go Espanyol zwolnił (musiałem cierpliwie czekać aż z czasem obniżał swoje chęci zarobków) i przy okazji wtedy dowiedziałem się, że ma bliźniaka i w jakim klubie:wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 maja 2011, 19:40

W czasach gdy ten Callejon grał w Castilli grał tam też jeszcze jeden Callejon, możliwe nawet, że brat, nie wiem. Co się z nim stało nie mam pojęcia, ale obecnie nikogo takiego tam nie ma.
Brat,Juanmi sie nazywa. W Mallorce mu sie nie powiodlo,a teraz tula sie gdzies po Segunda.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 06 maja 2011, 9:41

oczekuje dzis ze, jak mawiaja hiszpanie, płaczkinio (llourinho), lub jak mawiajaą inni, nieciakawa persona z obsesją zwyciestw, otrzyma dzisw uefie 7 meczow kary za rzucanie oszczerstw na lewo i prawo(na tyle jest liczony w narozniku). w anglii ferguson powiedzial kilka cieplych slow o arbiotrach, ale gdzie porownywac je do slow placzkinio, i przylozono piec sztuk na twarz. to co podoba mi sie w FA, to fakt ze tam sie nie patyczkują. czas zeby ktos wzial sie w europie konkretnie za ten portugalski nowotrow wspolczesnego futbolu. i wycial go skalpelem bez znieczulenia. bo w hiszpanii wladze lfp boja sie go ruszyc(a moze raczej - nie mogą, wszak floro tam ma swoich ludzi, wiemy to wszyscy nie od dzis).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 maja 2011, 11:28

Oj oj oj. Nie nazwałeś go jeszcze tłumaczem. Popraw szybko.

Kara dla Fergusona była skumulowana z wcześniejszą karą w zawieszeniu na dwa czy trzy mecze. Mou ma jeden mecz w zawiasach i nie za krytykowanie sędziów. No ale po tym jak został ukarany za wykartkowanie się zawodników nic mnie już nie zdziwi. :lol: Jeśli dostanie tyle, ile spekuluje hiszpańska prasa, to otrzyma tylko kolejne naboje do swojej strzelby. Równi i równiejsi.

Real nie krytykuje sędziów po półfinałach nieuczciwie. Krytykuje ich w pełni zasłużenie.

Ciekawe ile dostaną za jakiś czas te prawdziwe płaczki - boiskowe. Pewnie nic albo dniówkę po kieszeni, żeby było sprawiedliwie, a gdyby mieli zostać zawieszeni na minimum jeden mecz, to decyzję się przełoży na po finale. :rotfl:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 maja 2011, 11:43

RealFanie nie wdawaj się w tak głupkowate dyskusje, bo nie ma sensu. Ja żeby zrozumieć ten post, musiałem rozłożyć sobie go na czynniki pierwsze, bo jakoś zlewał mi się ten gramatyczny misz-masz :P

Odnośnie komentarzy o przekręcie i takich tam. Królewscy mają prawo mówić to co leży im na wątrobie, lecz to nic nie zmieni. Sam widzisz, że wydźwięk jest bardziej skandaliczny niż moralny.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 maja 2011, 12:29

Odnosnie braci Callejon, to Jose (?) byl uznawany za tego mniej zdolnego.

Mlodzi z Castilli maja jeszcze czas, jezeli awansuja do Segunda, niech ogrywaja sie dalej bez zadnych zmian w skladzie, przy okazji beda ciagle pod okiem Mou majac mozliwosc trenowania z pierwszym zespolem i byc moze lapania ogonow w niektorych meczach. Chcialbym zwlaszcza aby Morata dostawal jakies szanse,IMO Ade nie zaimponowal, ma wysoką pensje i troche kosztuje, a moze w nastepnym sezonie nie trafi naszgo napastnika szlak na pol roku.

W Coentrao nie wierze,Marcelo poczynil tak imponujacy postep, ze na dzisiaj jego pozycja piekielnie mocna.

Awatar użytkownika
josey_wales
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 06 maja 2011, 12:32

RealFan pisze:Oj oj oj. Nie nazwałeś go jeszcze tłumaczem. Popraw szybko.

Kara dla Fergusona była skumulowana z wcześniejszą karą w zawieszeniu na dwa czy trzy mecze. Mou ma jeden mecz w zawiasach i nie za krytykowanie sędziów. No ale po tym jak został ukarany za wykartkowanie się zawodników nic mnie już nie zdziwi. :lol: Jeśli dostanie tyle, ile spekuluje hiszpańska prasa, to otrzyma tylko kolejne naboje do swojej strzelby. Równi i równiejsi.

Real nie krytykuje sędziów po półfinałach nieuczciwie. Krytykuje ich w pełni zasłużenie.

Ciekawe ile dostaną za jakiś czas te prawdziwe płaczki - boiskowe. Pewnie nic albo dniówkę po kieszeni, żeby było sprawiedliwie, a gdyby mieli zostać zawieszeni na minimum jeden mecz, to decyzję się przełoży na po finale. :rotfl:
co niektórych to NAJBARDZIEJ boli nie to że real przegrał przez takie a nie inne decyzje tylko to że MOU wytyka je publicznie palcami. To co czasem my piszemy na forum MOU mówi publicznie na konferencjach. To najbardziej boli ELYTY SŁIT PIŁKI, która przecież jest najlepsza na swiecie, i liczą sie tylko 1019283773 podania pomiędzy formacją obronną defensywnym pomocnikiem a bramkarzem bo to przecież JEDYNA I NALEPSZA NA ŚWIECIE taktyka. NIEPOWTARZALNA. KAŻDY POWINIEN GRAĆ TAK SAMO!!!! :lol:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 maja 2011, 14:00

Kare wlepią pewnie również Cristiano i Ikerowi, żeby było zabawniej.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 06 maja 2011, 19:24

Karanka : Karim był ważnym graczem w tym sezonie, ale wydaje się, że ważniejsze jest, kiedy nie gra" :lol:

Mou jest już na takim etapie psychologii, że wyznacza nowe trendy w dziedzinie motywacji :D

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 maja 2011, 19:28

Dombroś, rób syf w swoim temacie, tutaj nikt Cię nie chce. Nie wnosisz nic swoją osobą. No chyba, że powrócisz do przyklejania postów Mentora. Wtedy ok.

EOT

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 06 maja 2011, 19:29

a to jest Twój temat mam rozumieć?

w sumie racja. w porównaniu z tobą, nadwornym błaznem kibiców realu, nie nie wnoszę :D

EOT

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 maja 2011, 19:32

Co w tym dziwnego, że nie mówi się publicznie, dlaczego jakiś zawodnik nie zagrał? O tym ma wiedzieć zawodnik, media nie muszą. W niektórych mediach pojawiła się pewna teoria na temat, czemu Karim nie zagrał na CN, ale to nieistotne, bo dowodów brak.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 06 maja 2011, 19:35

No właśnie chciałem przytoczyć o rzekomej absencji Francuza w ostatnich GD ale skoro mówisz, że dowodów nie ma :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”