Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 maja 2011, 20:48
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 maja 2011, 20:54
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 maja 2011, 21:00
Walki tam nie ma zadnej. Nawet nie wlaczaj tego meczu,bo sie wk...sz porzadnie. To jest najgorsze spotkanie Atleti w tym sezonie i to w dodatku na Calderon. Zal mi tylko tych wspanialych kibicow,ktorzy musza czuc sie oszukani dzisiejszym odpustemmzatlanta pisze:Niedawno wpadlam do domu,wiec widzialam tylko kawalek meczu,ale 0:2?Z Malaga u siebieTo tak walczymy o Lige Europy
?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2011, 21:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 maja 2011, 21:03
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 maja 2011, 21:09
Zmiany ? Moze z 8-9 by pomoglomzatlanta pisze:Wkurzyc juz sie zdazylam,za poznoMoze zdolaja wykrzesac z siebie COKOLWIEK w 2 polowie.Moze warto by bylo zrobic jakies zmiany?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 maja 2011, 22:00
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 maja 2011, 22:14
Mi tez. Mecz z Racingiem bodajze we wtorek,ale po dzisiejszym blamazu nie nastawialbym sie za bardzo na korzystny rezultat... Ze srodkiem pomocy w osobach RG i Suareza trzeba sie bedzie przyzwyczaic do dostawania 'trojek' od Malag i innych Santanderow. Zaczynam sie powoli gniewac na QSF. Czasami sobie mysle,ze dopoki ja nie zasiade za sterami Atleti to dlugo jeszcze nie zobaczymy mistrzostwa Hiszpanii na Calderonmzatlanta pisze:No i zmarnowali mi weekendA kolejny mecz w srode,zdaje sie?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 maja 2011, 22:24
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 maja 2011, 21:08
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 maja 2011, 21:21
Tez sie usmiechnalem kiedy zobaczylem sklad. Elias tylko na papierze gra napastnika,tak naprawde biega w pomocy,blizej prawej strony.mzatlanta pisze:Czy ja dobrze widze i Elias gra na atakuI w ogole jakims eksperymentalnym skladem gramy...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 maja 2011, 21:26
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 maja 2011, 21:51
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 maja 2011, 22:00
Zaczeli aktywnie,ale ostatnie minuty prawie jak z Malaga... Bedzie bardzo ciezko,Depor pokonalo Athletic i goni Racing w tabeli. Sardynki zapewne o tym wiedza i na II polowe wyjada podwojnie zmotywowani.mzatlanta pisze:Co oni do cholery wyprawiaja,facet bramke strzela a obrona Atleti stoi i patrzy...A juz myslalam,ze po ostatnim dostali taki opierdziel,ze im w piety poszlo i dlatego tak aktywnie zaczeli mecz
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 maja 2011, 22:03
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio