Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 kwie 2011, 22:57
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 26 kwie 2011, 23:15
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 kwie 2011, 9:47
Moj kumpel robil kontrole w U.M. Poznania. W zadnym wielkim miescie w Polsce nie sa tak zle wydawane srodki publiczne. A poznaniacy slyna ze swojej oszczednosciMarco_Van_Basten pisze:To jest nieprawdopodobne co piszesz. Nie wierzę, że można myśleć w tak prymitywny sposób. W sumie co to jest - wymieńmy kolejny raz murawę za 300 tysięcy z kieszeni polskich podatników. Starczy na całe 3 meczeWydawało mi się, że Euro to w teorii miała być szansa na zarobek dla miast - organizatorów. Widocznie w Poznaniu lubią wyrzucać pieniądze w błoto. Skora marnotrawione są miliony złotych i co więcej, nie widać końca wydatków wpompowywanych w stadion na Bułgarskiej to impreza w tym pięknym mieście mija się z celem.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2011, 10:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 maja 2011, 10:50
Zapowiadany okres hegemonii Lecha Poznań w polskiej lidze w końcu nadszedł.- Nasz zespół ma kręgosłup, wokół którego można budować resztę. Może się dalej rozwijać. Przyznam dla kontrastu, że nie rozumiem, w jaki sposób budowany jest zespół Wisły Kraków - ocenia Piotr Rutkowski.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 maja 2011, 20:49
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 maja 2011, 21:59
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 23 maja 2011, 1:12
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 23 maja 2011, 8:51
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 30 maja 2011, 1:28
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 30 maja 2011, 1:32
Demontują dach aby murawa mogła nabrać nieco słońca?lech98 pisze:Piękne zakończenie sezonu na Bułgarskiej!
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 30 maja 2011, 21:57
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 cze 2011, 21:27
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2011, 21:33
lechpoznan.pl pisze:Aleksandar Tonev piłkarzem Lecha Poznań!
21-letni Bułgar podpisał dziś kontrakt z Kolejorzem. Umowa obowiązywać będzie do 30 czerwca 2015 roku.
- Negocjacje przebiegały płynnie. Myślę, że spokojnie możemy liczyć na to, że Aleksandar podniesie jakość naszej gry. Mam nadzieję, że gra dla takiego klubu jak Lech Poznań będzie dla niego dużą przyjemnością, ale i wyzwaniem – mówi Andrzej Dawidziuk, dyrektor sportowy Kolejorza.
Przy podpisywaniu kontraktu obecny był też trener Jose Mari Bakero. – To młody, ale już dobrze ukształtowany zawodnik. Ma wszystkie atuty potrzebne do tego, by grać na najwyższym poziomie – zachwala nowego podopiecznego Hiszpan. Szkoleniowiec Lecha bardzo liczy na umiejętności piłkarskie kapitana młodzieżowej reprezentacji Bułgarii. - Mówiłem mu, że Lech to fantastyczny klub, ze świetnym stadionem i kibicami. Teraz dostaje wielką szansę, by być dla nas ważnym, a może i kluczowym piłkarzem – dodaje opiekun Kolejorza.
Sam piłkarz przyznaje, że niewiele wie o polskim futbolu, choć zna swój nowy zespół z ostatniej edycji Ligi Europy. – Widziałem niektóre mecze Lecha, ale oczywiście nie wszystkie. Słyszałem też o fantastycznej poznańskiej publiczności – mówi Tonev.
Aleksandar Tonev urodził się 3 lutego 1990 roku w Elin Pelin. Od najmłodszych lat związany był z CSKA Sofia. W roku 2008 zadebiutował w pierwszym zespole klubu ze stolicy Bułgarii. W sezonie 2009/2010 był wypożyczony do OFK Sliwen 2000. W minionym sezonie wraz z CSKA Sofia występował w fazie grupowej Ligi Europy, zdobył też Puchar Bułgarii. Jest kapitanem drużyny narodowej do lat 21. W Lechu będzie grał z numerem 24.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2011, 21:36
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio