Post Wyświetl pojedynczy post autor: pawcio3 » 12 maja 2011, 0:37
pawcio3
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic9090 » 14 maja 2011, 22:22
kibic9090
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 maja 2011, 23:10
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic9090 » 15 maja 2011, 9:15
kibic9090
kibic9090
kuba7178

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 23 maja 2011, 18:16
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 25 maja 2011, 10:55
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 maja 2011, 17:18
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 26 maja 2011, 18:47
peler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 26 maja 2011, 18:51
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 maja 2011, 21:06
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 maja 2011, 0:55
Oj można, można...Jarzinho pisze:Szykuję się kolejny wpierdol. Przynajmniej może ktoś wreszcie pójdzie po rozum do głowy i wypierdoli Smudę, bo ile można.
Do składu nie, ale kadra coraz bardziej przypomina cyrk objazdowy. Ja na dziś nie widzę trzonu kadry, jakiegoś szkieletu, co w perspektywie zbliżającego się Euro zaczyna przerażać.Jarzinho pisze:Nie można mieć większych pretensji do składu kadry, brakuje przede wszystkim Małeckiego, bez powodu, bo te argumenty jakich używa Smuda są dla rozbawienia dziennikarzy na konferencji.
Mnie dziwi to, że jak Leo powoływał cudaków, to wszyscy od razu jeździli po nim co nie miara. W przypadku Smudy przeszliśmy do poziomu robienia sobie z tego beki. Doszło do tego, że kadry nie oglądam, bo szkoda mi czasu... Przykre, bo kiedyś był to dla mnie obowiązkowy pkt każdej międzynarodówki.Jarzinho pisze:Akurat powołanie Klicha mi się podoba, może mu to coś da, bo prezentuje się dobrze na tle innych naszych zawodników z tej pozycji. Ł.Mierzejewskiego można pominąć bo jest to kompromitacja nawet dla tak słabo spisującej kadry.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2011, 10:38
Bo Polacy byli urażeni drewnianymi domkami i szczerą oceną sytuacji polskiego futbolu. Większość argumentów przeciwko Holendrowi była kompletnie bez sensu, jego przeciwników napędzała wrogość do tego, co nie polskie, i niechęć do jego szczerych analiz.Mnie dziwi to, że jak Leo powoływał cudaków, to wszyscy od razu jeździli po nim co nie miara
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 maja 2011, 10:44
O ile się orientuje, to mecz z Francją nie jest w terminie Uefa, wiecz Polska może zagrać coś w rodzaju Francji B, która jest i tak lata świetle przed Polską Apeler pisze: A miała być Francja "B"
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio