Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 113

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 13 maja 2011, 2:18

ja mialam dobre przeczucia przed meczem z Malaga,i dostalam porzadnego kopniaka w... Ale teraz bedzie lepiej bo...musi :wink:
Jesli sie nie myle,to wlasnie 12 maja rok temu zgarnelismy Puchar LE,ktory odbierze nam w srode Porto albo Braga :cry: Dodam,ze jak najbardziej zasluzenie

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 0:59

QSF juz mowi,ze to jego ostatnie mecze na VC :-( pozostaje wiec tylko czekac na info,kto bedzie nowym trenerem.
Powolania na mecz z Herculesem: De GEa,Joel,Valera,Antek Lopez,Domizguez,Filipe,Pulido(Godin jednak nie zagra),Suarez,Tiago,R.Garcia,Elias,Merida,
Assuncao,Reyes,Juanfran,Koke,Noquera,Forlan,Aguero i Costa.Jest Merida i Pulido :D Ciekawe tylko,jakim ustawieniem zagramy :?:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 1:10

No to na srodku obrony zobaczymy mlodego Pulido. Strasznie ciekaw jestem jego wystepu.

mzatlanta - jutro najprawdopodobniej nie obejrze I polowy,wiec koniecznie bedziesz musiala zdac mi raport :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 1:13

Twoje zyczenia co do Pulido i Meridy prawie sie spelnily,Doktorze :wink: zeby tylko jeszcze obaj dostali szanse,zeby sie pokazac z dobrej strony.
Ja w roli komentatora meczu :roll: Sprobuje :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 1:38

Jeszcze co do transferow:
1.De Gea zdecyduje,gdzie bedzie gral jakoby 30.06
2.Salvio prawie na pewno wraca,bo nie moga sie dogadac co do wykupu etc. :wink:
3.Zarzad w koncu uznal,ze brakuje im Jurado (coz za refleks) i Atleti ma podobno chrapke na Daniego Parejo z Getafe
4.No i Jest nadzieja na to,ze beda probowac wypozyczyc Tiago jeszcze na 1 sezon chociaz :jupi:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 14:09

3.Zarzad w koncu uznal,ze brakuje im Jurado (coz za refleks) i Atleti ma podobno chrapke na Daniego Parejo z Getafe
Ciekawy chlopak. Na pewno najsmaczniejszy kasek z Getafe. Jezeli Azulones nie zazadaja jakiejs sumy z kosmosu to jak najbardziej jestem za.

Tymczasem chodzi plotka,ze Pablo Osvaldo jest w kregu zainteresowan Atleti. Silny,wysoki napastnik,a przy tym swietny technik,strzelec i drybler. Jeden z lepszych napadziorow w PD moim zdaniem. Brac w ciemno,bo chlopak to gwarant przynajmniej 15 bramek w sezonie.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 maja 2011, 15:03

Pablo Osvaldo jest w kregu zainteresowan Atleti. Silny,wysoki napastnik,a przy tym swietny technik,strzelec i drybler. Jeden z lepszych napadziorow w PD moim zdaniem
a miałem się nawet ostatnio pytać o niego, bo zaczął ładnie strzelać. Kiedyś strasznie mi się jego gra podobała, jak jeszcze występował w Fiorentinie i reprezentacji Włoch U21. Fajnie, że wreszcie się wstrzelił :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 20:44

1 sklad na mecz:De Gea,Valera,Pulido,Dominguez,Filipe,Suarez,Tiago,Juanfran,Reyes,Koke,Aguero.Forlan i Merida poza kadra,Elias na ławce,Costa widac tez.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 20:48

mzatlanta pisze:1 sklad na mecz:De Gea,Valera,Pulido,Dominguez,Filipe,Suarez,Tiago,Juanfran,Reyes,Koke,Aguero.Forlan i Merida poza kadra,Elias na ławce,Costa widac tez.
Czyli bedzie cos w stylu 4-5-1.

--------------------- David -------------------------

----- Valera --- Pulido --- Alvaro --- Filipe -----

Juanfran --- Mario --- Tiago --- Koke --- Reyes

-------------------- Kun --------------------------

I QSF znowu mnie zaskoczyl.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 20:51

Gramy jednym napastnikiem...tez tak mysle.Quique szaleje,pewnie,ostatni mecz na VC,co sobie bedzie zalowal :? Oby tylko byl wynik taki,jakiego oczekujemy!!!

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 21:03

Cholera,wszystkie linki mi padly :(
No,nareszcie cos,co dziala...1:0 dla Atleti,bramka Domingueza

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 22:49

Kurcze,no i tak wyszlo,ze nie obejrzalem :roll: Jak to wszystko wygladalo mzatlanta ? Wymeczone zwyciestwo czy raczej pewne z brakiem skutecznosci ?

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 23:01

Uff...Nie wiem,od czego zaczac.1 polowa(sama ogladalam od polowy,bo nic nie dzialalo :x ) slabiutka,pomimo bramki Alvaro.Hercules wcale nie gral jak druzyna,ktorej wszystko jedno,a my gralismy jako tako jedynie w obronie,a poza tym tylko Tiago i Juanfran probowali cos robic.Pare zmarnowanych okazji plus genialna interwencja Davida przy karnym dla Herculesa.Hercules rozprowadzal nas po boisku i nie pozwalal na gre kolo wlawsnej bramki.2 polowa juz lepsza,choc mega ilosc zmarnowal okazji Aguero.Terezquet w koncu dopial swego i strzelil bramke.Juz mozna bylo stracic nadzieje,ale uratowal nas Reyes piekna bramka :brawo: O dziwo,QSF dal tylko 3 zmiany,Assuncao za Tiago,Eliasa za Koke i pod koniec Noqero za Reyesa.Wygrana cieszy,ale na pewno nie byl to mecz,z ktorego mozna byc dumnym,i zdaje sie,ze po niezlych wynikach naszych bezposrednich rywali,jestesmy na 7 miejscu w tabeli :( Na koncu QSF zegnal sie z kibicami,i zrobilo mi sie...sama nie wiem,jak.On mnie i denerwowal,i rozczarowal czasami,i nawet mialo sie ochote go zabic a jednak przykro mi troche,ze odchodzi :-(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 23:11

Dzieki :beer: Atleti jest na 5 miejscu,choc ma taka sama liczbe punktow co Sevilla i Athletic.

Pal licho styl,najwazniejsze sa 3 punkty. Nad stylem trzeba bedzie pracowac latem z nowym trenerem. Trzeba koniecznie uniknac 7 miejsca,bo wtedy eliminacje do LE zaczna sie o wiele wczesniej,a to moze wybic ekipe z rytmu. Za tydzien z Mallorca trzeba bedzie zagrac o pelna pule.

A jak Pulido dzisiaj ?

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 23:18

najgorsze jest to,ze nie wystarczy pilnowac walsnej gry,trzeba jeszcze patrzec jak graja inni :-( I tak bylo lepiej,w porownaniu do ostatniego meczu,ale na pewno nie grali jak piata druzyna PD...No i ustwienie,chociazby gra samym Aguero-ryzykowne troche,tym bardziej,ze nic takiego dzisiaj nie pokazal.Dla mnie osobiscie brak Forlana chocby na lawce to jak policzek :( Ale tak to jest z Quique,mozna sie na niego wkurzac,a i tak bedzie sie za nim tęsknic.
Zostal ostatni mecz,ktory musimy wygrac...Wprawdzie Atleti gralo w tym sezonie chwilami tragicznie,ale juz sobie mysle:ja wytrzymam bez nich do nastepnego sezonu :cry: ?
Co do Pulido,nie zrobil na mnie jakiegos specjalnego wrazenia,ale na pewno nie gral zle,jak na taki dlugi debiut :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”