Ja optymistycznie patrze w nastepny sezon,a z natury jestem pesymista szczerze mowiac

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 23:31
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 23:37
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 0:35
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 0:44
Wkońcu odejdą. Kun w Atletico już więcej nie osiągnie, bo po prostu w lidze hiszpańskiej Real i Barcelona są nie do wyjebania na chwilę obecną. Teść już rok temu chciał mu załatwić grę w Interze, ale nie poszło po myśli. Narazzurri mają teraz jednak inne cele transferowe, a Aguero to wydatek rzędu kilkudziesięciu milionów euro. Niemniej chętnie przywitałbym go w Serie A, nawet w innym klubie. Ku chwale CalcioDr.Football1 pisze:Sprzedazy De Gei i Kuna nie biore nawet pod uwage
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 maja 2011, 0:51
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 1:18
Licze sie z tym i ludze sie,ze sytuacja bedzie analogiczna do tej z El Nino - po jego odejsciu Atleti zaczelo grac po prostu lepiej. Mam jednak nadzieje,ze Kun zostanie jeszcze na Calderon przez conajmniej dwa lata w ktorych poprowadzi zespol do jakiegos sukcesu typu CdR czy ponownie LEWkońcu odejdą. Kun w Atletico już więcej nie osiągnie, bo po prostu w lidze hiszpańskiej Real i Barcelona są nie do wyjebania na chwilę obecną. Teść już rok temu chciał mu załatwić grę w Interze, ale nie poszło po myśli. Narazzurri mają teraz jednak inne cele transferowe, a Aguero to wydatek rzędu kilkudziesięciu milionów euro. Niemniej chętnie przywitałbym go w Serie A, nawet w innym klubie. Ku chwale Calcio
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 maja 2011, 1:26
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 1:33
No no... Jak znajdziecie sobie właściciela, który zacznie łożyć na Atletico tyle, co Moratti na Inter, wtedy będziemy mogli pogadaćDr.Football1 pisze:Mam nadzieje,ze piekne czasy wroca i to Rojiblancos beda robic zakupy w Interze
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 1:38
Moratti nie zdolalby zatrzymac Kuna. Za dlugo by trwalo budowanie tego Grande AtletiNo no... Jak znajdziecie sobie właściciela, który zacznie łożyć na Atletico tyle, co Moratti na Inter, wtedy będziemy mogli pogadać Mam nadzieję że Angelomario będzie w przyszłości równie dobrym prezydentem, co ojciec i dziadek
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 1:55
I wówczas Atletico śladem Chelsea i ManCity trafiłoby na moją czarną listę petroklubów, których potęga została stworzona w pięć minut na potrzeby spełnienia zachcianek multimilionerów, mających na koncie tyle, że sami już nie wiedzą co z tą forsą zrobićDr.Football1 pisze:Tu trzeba jakiegos walnietego Araba z ciezarowka hajsu,ktory w jedno mercato zmontowalby ekipe na polfinal LM
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 10:00
Massimo Moratti (ur. 16 maja 1945 w Bosco Chiesanuova) – włoski potentat naftowy, właściciel koncernu "Saras" oraz właściciel i prezes klubu piłkarskiego Inter Mediolan.Salas11 pisze:I wówczas Atletico śladem Chelsea i ManCity trafiłoby na moją czarną listę petroklubów, których potęga została stworzona w pięć minut na potrzeby spełnienia zachcianek multimilionerów, mających na koncie tyle, że sami już nie wiedzą co z tą forsą zrobićDr.Football1 pisze:Tu trzeba jakiegos walnietego Araba z ciezarowka hajsu,ktory w jedno mercato zmontowalby ekipe na polfinal LM
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 maja 2011, 10:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2011, 10:30
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 10:30
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 maja 2011, 10:32
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin