co ma być to będzie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 20 kwie 2005, 15:41
co ma być to będzie
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 15:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 15:53
cloner pisze:Jako ze Arrigo Sacchi jest tam jakims dyrektorem to Real kupi przynajmniej 1.wlocha !! i wg mnie bedzie nim ...... albo napastnik Inzaghi albo obronca Materazzi
Pozdro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 15:57
Hmm, Real zapewne sprzeda gdzies Samuela, a Pavona pewnie gdzies wypozyczy i przyda im sie doswiadczony obroncaRoRo pisze:cloner pisze:Jako ze Arrigo Sacchi jest tam jakims dyrektorem to Real kupi przynajmniej 1.wlocha !! i wg mnie bedzie nim ...... albo napastnik Inzaghi albo obronca Materazzi
Pozdro![]()
![]()
, a to dobre. Musieliby chyba upasc na glowe jak mieliby zamiar kupic Matrixa
;P:P Maj duzo obroncow (Samuel, Woodgate, Mejija, Pavon, Helguera) i jeszcze kupiliby Matrixa ??
No ale jak Galactico to galacticoNie puscimy Matrixa za mniej niz 50 mln Euro
:P:P
Bardzo lubie naszego Marco, ale bez jaj, Sachci go kupi bo jest Wlochem ?? Juz raczej by sie skusil na Bonere albo kogos takiego, mlodego i perspektwicznego ....
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 20 kwie 2005, 16:00
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 16:07
Cos co chesz zacytowac
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2005, 16:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 16:21
to mialo byc do mnie ??RoRo pisze:Matrix do Realu ?? Puknij sie w łeb ...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 16:24
Widzisz, pogrubilem do kogo to bylo, trzeba bylo uwazaccloner pisze:to mialo byc do mnie ??RoRo pisze:Matrix do Realu ?? Puknij sie w łeb ...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 16:29
wiesz, kazde transfery Galacticos sa realneRoRo pisze:Widzisz, pogrubilem do kogo to bylo, trzeba bylo uwazaccloner pisze:to mialo byc do mnie ??RoRo pisze:Matrix do Realu ?? Puknij sie w łeb ...![]()
No, ale stary, naprawde myslisz o transferze Matrixa do Realu ?? Jak myslisz ze to Realne to puknij sie w glowke![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 kwie 2005, 17:15
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 20 kwie 2005, 18:05
Heh, to był strzał w dziesiątkę.Niggaz pisze:Cloner zapodał propozycję Inzaghiego. Taki transfer to dopiero byłby transferowy lol sezonuReal ma w składzie wystarczająco dużo napastników chyba a jeśli ma być rzekoma rewolucja to napewno kupią kogoś lepszego (i bardziej galaktycznego
) od drewnianego Inzaghiego. Obronę natomiast muszą wzmonić dużo bardziej. Woodgate nie zagrał żadnego meczu w Realu jak do tej pory
Cóż za uday transfer
Poza tym wątpie aby wrócił po kontuzji i od razu zaczął grać dobrze. Samuel gra tak sobie ale pewnie zostanie. Pavon się nie nadaje a Helguera też już niebawem powinien się wynieść.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 kwie 2005, 18:08
Dokladnie 22 mln euroAnka pisze:Heh, to był strzał w dziesiątkę.Niggaz pisze:Cloner zapodał propozycję Inzaghiego. Taki transfer to dopiero byłby transferowy lol sezonuReal ma w składzie wystarczająco dużo napastników chyba a jeśli ma być rzekoma rewolucja to napewno kupią kogoś lepszego (i bardziej galaktycznego
) od drewnianego Inzaghiego. Obronę natomiast muszą wzmonić dużo bardziej. Woodgate nie zagrał żadnego meczu w Realu jak do tej pory
Cóż za uday transfer
Poza tym wątpie aby wrócił po kontuzji i od razu zaczął grać dobrze. Samuel gra tak sobie ale pewnie zostanie. Pavon się nie nadaje a Helguera też już niebawem powinien się wynieść.
'Woody' ma zacząć trenować już za trzy miesiące - w ekspresowym tempie przeszedł terapię w Finlandii.
A tak na marginesie, to ile zapłacił na niego Real? Bo nie wiem niestety...
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 20 kwie 2005, 18:24
serek408 pisze:Dokladnie 22 mln euroAnka pisze:Heh, to był strzał w dziesiątkę.Niggaz pisze:Cloner zapodał propozycję Inzaghiego. Taki transfer to dopiero byłby transferowy lol sezonuReal ma w składzie wystarczająco dużo napastników chyba a jeśli ma być rzekoma rewolucja to napewno kupią kogoś lepszego (i bardziej galaktycznego
Cóż za uday transfer
'Woody' ma zacząć trenować już za trzy miesiące - w ekspresowym tempie przeszedł terapię w Finlandii.
A tak na marginesie, to ile zapłacił na niego Real? Bo nie wiem niestety...
szewa7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 18:26
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio