fajnie jak na rezerwowego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 maja 2011, 21:10
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 maja 2011, 23:10
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2011, 10:18
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 10:46
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2011, 12:36
UEFA odrzuciła wniosek Realu; Busquets zagra na Wembley
UEFA odrzuciła odwołanie w sprawie Sergio Busquetsa, w sprawie którego Real Madryt domagał się kilku meczów zawieszenia.
Pomocnik Barcelony nie został więc zawieszony ani na jedno, ani na trzy, ani na pięć spotkań za incydent z Marcelo. Decyzja podjęta przez Komisję ds. Dyscypliny UEFA jest ostateczna, co oznacza, że Pep Guardiola będzie mógł wystawić Busquetsa w finale Ligi Mistrzów z Manchesterem United.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2011, 16:54
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 16 maja 2011, 16:58
Odnoszę takie samo wrażenie po meczu z Deportivo. Niby grali dobrze, ale coś szwankowało. Tym czymś był po prostu brak zgrania, z kolei sami gracze indywidualnie prezentowali się zadowalająco z tego powodu, że ważna część z nich miała coś do udowodnienia. Czy udowodnili więc swoją przydatność? Z tym jest problem, ponieważ Barcelona nie grała składem podstawowym. O wiele więcej na temat wartości poszczególnych graczy - tych obecnie ważnych: Bojana, Jeffrena, Afellaya itd. - można dowiedzieć się zawsze z meczów, w których gra też Villa, Messi, Xavi, Iniesta. (Bo w końcu mają oni grać u boku tych gwiazd, a nie walczyć między sobą o miejsce na ławce rezerwowych). A tak sobie wspominając ten sezon, jakoś ani w jednym, ni w drugim wariancie rzeczeni piłkarze nie wykazali się swym kunsztem tak, jak niegdyś Messi, gdy wchodził do kadry w czasach Rijkaarda; być może jednak za dużo oczekuję. Potencjał oni niewątpliwie mają, ale wciąż brakuje większej dawki ich popisów. Na pewno jednak się starają.BarcaQzYN pisze: każdy zagrał przynajmniej dobrze, ale jako kolektyw, drużyna nie grała porywająco.
Futbolski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2011, 17:21
jak juz wspominasz hasla to co z tym Realu o wspieraniu w Europie innych druzyn z PD? Juz nieaktualneRealFan pisze:UEFA.Szkoda, że ta instytucja tak bardzo się kompromituje nie karząc za rzeczy, przeciwko którym oficjalnie wynosi głośne hasła, .
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2011, 18:05
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 18:13

miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2011, 18:15
Wybacz RealFan, ale rasizm to bardzo poważne oskarżenie i trudno (znaczy kibicom Realu łatwo, ale chyba tylko im) się było spodziewać, aby UEFA ukarała kogokolwiek bez wyraźnych dowodów a wyraźnym dowodem nie było nagranie z youtube na którym wedle uznania można było usłyszeć co najmniej kilka wersji wypowiedzi Sergio. Przecież gdyby UEFA go ukarała a Barcelona złożyła odwołanie wraz z jakimś tam zapisem z ruchu warg czy czymś takim i okazałoby się, że żadnego obrażania od małpy nie było to też byłby smród i kompromitacja UEFA. Każdy kij ma dwa końce, ale wygodniej jest wierzyć, że to nie kij a batuta trzymana przez Barcelonę.RealFan pisze:Szkoda, że ta instytucja tak bardzo się kompromituje nie karząc za rzeczy, przeciwko którym oficjalnie wynosi głośne hasła, a kolejny raz karze takiego Mourinho, no ale każdy już wie kto pracuje w Komisji ds. Dyscypliny. Niczego innego nie można się było spodziewać.
Mianowicie?RealFan pisze:Powstał niebezpieczny precedens
W ostatnim meczu nie wyjdziemy takimi rezerwami. Pep nie chce, aby kluczowi zawodnicy mieli aż tak dużą przerwę od normalnej gry przed finałem LM także spodziewałbym się raczej optymalnego albo prawie optymalnego zestawienia.Futbolski pisze:A został nam już tylko jeden mecz-pokazówka, na wyjeździe z Malagą. Mam nadzieję, że do podobnych wniosków na temat tych piłkarzy nie dojdziemy po ostatnim gwizdku sędziego w tym sezonie La Liga.
Na piątkowej fieście Abidal do kibiców zwrócił się w języku katalońskim, co jest kolejnym dowodem jego fantastycznej aklimatyzacji w klubie i kraju. Éric pobiera lekcje katalońskiego: ”Chcę się tutaj w pełni zaadaptować, bo chciałbym zamieszkać na stałe w Katalonii po zakończeniu kariery”.
"Prezydent i wszyscy ludzie w klubie wiedzą, że został mi rok kontraktu. Jestem bardzo spokojny, nie ma pośpiechu, z pewnością podpiszemy nową umowę, oczywiście jeśli mnie jeszcze chcą” - żartuje.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2011, 18:24
Znowu to samo zdjęcie? Odpuszczę sobie wklejanie kolejny raz Platiniego. Szkoda tylko, że zdjęcie obciąłeś, bo obok z koszulką Realu stoi uśmiechnięty niejaki Enrique Cerezo, prezes Atletico, którego po tej fotografii również należałoby uznać za Madridistę.miguel indurain pisze:dla niekumatych - ten po prawej szef to federfacji hiszpanskiej, jeden z czlonkow najwyzszego szczebla uefa. slynny villar
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2011, 18:36
Pełna zgoda.RealFan pisze:UEFA ma możliwości, by zdobyć dowody, gdyby tylko chciała. Po pierwsze może powołać własnego niezależnego eksperta od czytania z ruchu ust. Po drugie może przesłuchać zawodników. Właściwie to niemożliwe, by Real złożył jakąkolwiek skargę, bez uwzględnienia wersji wydarzeń samego Marcelo, nie sądzisz?
RealFan pisze:Może brzydki przykład: jak ktoś zgwałci kobietę, to też często nie ma żadnych dowodów poza zeznaniami, a wyroki zapadają.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2011, 18:44
Czemu z pupy? Ja wiem, że drastyczny i szkodliwość czynu zupełnie inna, ale w wielu przypadkach (oczywiście nie zawsze) dowody są takie same. Słowo przeciw słowu, bo naocznych świadków może nie być. A nie, słabsze są, bo nie ma żadnego nagrania.Mentor pisze:Ogarnij może jakiś lepszy przykład bo ten jest... z pupy.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 16 maja 2011, 18:56
Bzdura, nie ma dowodów - nie ma wyroku. W przypadku Busquetsa faktycznie ekspert od czytania z ruchu warg mógłby coś zdziałać bo jest nagranie wideo ale w tym przykładzie z gwałtem to dałeś czadu.RealFan pisze:Czemu z pupy? Ja wiem, że drastyczny i szkodliwość czynu zupełnie inna, ale w wielu przypadkach (oczywiście nie zawsze) dowody są takie same. Słowo przeciw słowu, bo naocznych świadków może nie być.
MeToYou
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio