Poważnie? Bo też jestem z Bydgoszczy i mam trochę innych znajomych, którzy są kibicami Zawiszypepe00 pisze:co prawda nie chodzę na mecze, ale mam paru znajomych kibiców zawiszy, to wiem jakie to lumpy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 maja 2011, 23:29
Poważnie? Bo też jestem z Bydgoszczy i mam trochę innych znajomych, którzy są kibicami Zawiszypepe00 pisze:co prawda nie chodzę na mecze, ale mam paru znajomych kibiców zawiszy, to wiem jakie to lumpy
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 18 maja 2011, 23:40
akurat ci moi to widocznie był ten gorszy element, troche po więzieniach też siedzieliCris7 pisze:Poważnie? Bo też jestem z Bydgoszczy i mam trochę innych znajomych, którzy są kibicami Zawiszypepe00 pisze:co prawda nie chodzę na mecze, ale mam paru znajomych kibiców zawiszy, to wiem jakie to lumpy
pepe00
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 maja 2011, 23:44
grypsowali ?pepe00 pisze:akurat ci moi to widocznie był ten gorszy element, troche po więzieniach też siedzieli![]()
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 18 maja 2011, 23:48
pepe00

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 19 maja 2011, 4:10
Wątpię, czy ten tekst jest jego.piwus pisze:Poza tym fajnie mieć forumowicza, którego poziom umysłowy i elokwencja nie są wykorzystywane wyłącznie do bicia piany -
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 maja 2011, 9:14
Wśród policjantów są idioci - fakt niezaprzeczalny.pepe00 pisze:widze ze kibice zwierają zwieracze przeciw tuskowiszkoda ze nie mieliście tyle samoorganizacji i chęci wcześniej, aby wyeliminować stadionowy bandytyzm spośród was. problem istnieje od dawna, to fakt niezaprzeczalny.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2011, 9:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 maja 2011, 11:04
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2011, 11:26
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 maja 2011, 11:30
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2011, 12:15
Zabawne to chłopie jest to, że Policja w 40 mln kraju nie potrafi wyłapywać przestępców i za 100 idiotów muszą cierpieć 40 tys stadiony. Zabawne jest to, że jakiś kretyn rzucił mikrofonem w Bydgoszczy i przez to kibice w całej Polsce nie mogą jeździć na wyjazdy. Zabawne jest to, że ktoś w wolny kraju dostaje mandat za wyrażanie swoich poglądów. I w końcu najzabawniejsze jest to, że Ty kupujesz wersje, że te wszystkie działania rządu są rzekomo wymierzone w bandytów. Stadiony są zamykane za anty rządowe hasła i anty rządowe transparenty, a nie z jakiś innych powodów i to jest zupełnie oczywiste. Zaraz może zamkną wszystkie stadiony do końca roku, bo jakiś trzech idiotów kogoś pocieło.Zabawne jest tylko, że każda akcja piętnująca bandytyzm albo zwyczajne chamstwo to "odwracanie uwagi od niepowodzeń rządu", wina policji, kampania i nagonka przeciwko kibicom, nieudolność organizatorów albo cokolwiek innego.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2011, 12:37
Gdzie kupuję? Gdzie napisałem, że popieram zakaz stadionowy i to co robi rząd? Cytat poproszę.Ty kupujesz wersje, że te wszystkie działania rządu są rzekomo wymierzone w bandytów
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 maja 2011, 12:41
Trzeba przyznać, że to pokazuje jak działa polska władza. Mają do wyłapania 50 osób i sobie nie dają radyKamil232 pisze:Zabawne to chłopie jest to, że Policja w 40 mln kraju nie potrafi wyłapywać przestępców i za 100 idiotów muszą cierpieć 40 tys stadiony. Zabawne jest to, że jakiś kretyn rzucił mikrofonem w Bydgoszczy i przez to kibice w całej Polsce nie mogą jeździć na wyjazdy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2011, 13:00
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2011, 13:08
W takim razie wytłumacz mi jak ma się polityka do tego, że 3 gości "wygrawerowało" dzieciakowi żyletką inicjały klubu?sbQ pisze: Kolego, ale wszystko się sprowadza do polityki. Kamil, ja, czy ktoś inny wcale nie musiałby o tym wspominać.
Pewnie, że nie w takiej skali. Oczywiście, że nie każdy kibic na stadionie to chuligan i bandyta, ba, takich jest mniej niż więcej na całe szczęście. Co nie zmienia faktu, że problem istnieje i moim zdaniem nie należy go bagatelizować tak jak niektórzy by chcieli zwalając winę na wszystko dookoła.Wiadomo, że problem jest, ale na pewno nie w takiej skali, jak to obrazują media.
Media znalazły pożywkę i będą ten temat z pewnością eksploatować co nie zmienia faktu, że np. dzisiejszy news pokazuje, że mamy do czynienia z patologią. Zniszczyć komuś życie w imię miłości do klubu? Nie ma na to słów.Teraz większość szkolnych, czy ulicznych wybryków będzie odwoływana do ruchu "kibicowskiego". To jest tak jak ze wszystkim o czym nie powinno się mówić.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio