Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 maja 2011, 15:25
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2011, 15:27
To jest przeciwieństwo Amici Poznań. Amica przejęła historię bez drużyny, a Juventus ma teraz drużynę bez historii. Najwyraźniej Martinezem i Melo nie chcą kalać wspaniałej przeszłości tego klubu.Dobrze widze ze nie ma gwiazdek nad herbem?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 maja 2011, 15:29
Blazen. Won mi stad!Wilmore pisze:To jest przeciwieństwo Amici Poznań. Amica przejęła historię bez drużyny, a Juventus ma teraz drużynę bez historii. Najwyraźniej Martinezem i Melo nie chcą kalać wspaniałej przeszłości tego klubu.Dobrze widze ze nie ma gwiazdek nad herbem?
Ciekawe, czy większy ubaw fanom włoskiej piłki da drużyna, czy te koszulki - może to celowy zabieg, żeby klub ośmieszyć przed sezonem i zdjąć z piłkarzy presję wyniku?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 20 maja 2011, 21:24
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 maja 2011, 22:16
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 21 maja 2011, 18:19
To jest ekstra. Szerokie pasy i ciemne tło numeru - coś jak w 98 i 2002 - nawiązanie do najładniejszych krojów.arek_ahig pisze: Tu jakis projekt kibicow. Ten bylby elegancki.![]()
AmikiWilmore pisze:Amici Poznań
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 19:30
No właśnie, myślałem o tym dziś - jakie ustawienie preferuje Conte?Tyle, że teraz to już sprawa nieaktualna bo JUVE potrzebuje graczy do 4-4-2 gdzie Pastore nie pasuje).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 maja 2011, 19:37
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2011, 21:43
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 maja 2011, 21:45
Nie znam ich odczuć zbyt dobrze, ale wydaje mi się, że powoduje nimi raczej niechęć do Del Neriego, bardziej, niż do Conte jako trenera.Fani w Turynie chyba chca Conte,nie ? Zdaje mi sie,ze widzialem transparent: 'Conte allenatore di Juve' czy cos w tym stylu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 maja 2011, 21:50
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 maja 2011, 21:50
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 maja 2011, 21:58
Miejsce za CI w LE dostaje w takim przypadku drugi finalista czyli Palermo. My awansujemy do pucharow tylko i wylacznie, jesli dzisiaj Roma przegra z Sampa, a my pokonamy Napoli.Babel pisze:Jak Inter wygra CI to Juve drugi raz z rzedu psim swedem zalapie sie do pucharów?
arek_ahig
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 maja 2011, 12:14
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio